25 Mart 2007

KUMRU'DA ŞEHİTLER HAFTASI KUTLANDI

Şehitler Haftası, Kumru İmam-Hatip Lisesi ve Çok Programlı Lisesi'nin birlikte hazırladığı programla Erçallar Kültür Sarayında 23/03/2007 Cuma Günü saat 14:00 'da kutlandı.
Programa Belediye Başkanı Ticabi Civelek, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Murat Ayyarkın, Kumru Hakimi Mustafa İnanç,İl Genel Meclis Üyesi İsmet Erçal,daire amirleri okul müdürleri, Öğrencilerin ve davetlilerin katıldığı program İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Hocaoğlu'nun açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra İlçe Jandarma komutanı Kıdemli Üsteğmen
Murat Ayyarkın Çanakkale Savaşlarında izlenen savaş stratejileri ve Çanakkale Savaşını destanlaştıran olayları bilgisayar destekli sunumla anlattı. Ardından Çok Programlı Lise ve İmam-Hatip Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü Öğretmenleri ve Müzik Öğretmeni Avni Bahar tarafından hazırlanan öğrenciler Şiir Söyleşisi, T.H.M ve Çanakkale Şavaşı İle ilgili Piyesler sundular. Ayrıca Çanakkale Savaşlarında yaşanan olayları içeren mektuplar ve hatıratların sunulduğu video gösterimi izleyicilere duygusal anlar yaşattı. İlçe Halk Kütüphanesinin düzenlediği İstiklal Şairi M.Akif ERSOY'la ilgili şiir yarışmasında İlköğretim okulları arasındaki yarışmada birinci olan Kumru M.Akif ERSOY İlköğretim Okulu öğrencisi Büşra Aykan'a ödülünü Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, ortaöğretim öğrencileri arasında birinci olan Kumru İmam_hatip Lisesi öğrencisi B.Talha Yavru'ya ödülünü İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Murat Ayyarkın verdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...