22 Ocak 2008

Kumru Müftülüğünden Kuran-i Kerim Ziyafeti

Kumru Müftülüğünce düzenlenen,organizesini Hafız Hacı Ali Perunun yaptığı proğramda ülkemizin ünlü hafızları Fatih Camii imamı Osman Şahin,Süleymaniye Camii İmamı Ekrem Nalbant ve Zeytinburnu Müftülüğü Vaizi D.r Kerim Buladı Kumrululara unutulmaz anlar yaşattılar.Kumru Merkez Karacalı Camiinde yapılan proğramda önce Kumru İlçe Müftüsü Abdullah Pamuklu söz alarak; "Öncelikli olarak hocalarımızın ilçemize gelmesine
vesile olan Hafız Hacı Ali Peruya, Fatih Camii imamı Osman Şahine,Süleymaniye Camii İmamı Ekrem Nalbanta ve Zeytinburnu Müftülüğü Vaizi D.r Kerim Buladı ya ve siz Kumrululara teşekkür ediyorum" dedi.
Zeytinburnu Müftülüğü Vaizi D.r Kerim Buladı yaptığı sohbette; "Kuran-i Kerim her şeyi ile bizimle olmalı.En azından meali de olsa okunmalı.Bu teknoloji çağında Kuran-i Kerim i okuyamıyorum gibi bir bahane olamaz.Çocuklarımıza küçük yaşta Kuran-i Kerim okumayı öğretelim" dedi.
Daha sonra Süleymaniye Camii İmamı Ekrem Nalbant ve Fatih Camii imamı Osman Şahin güzel sesleri ile Kuran-i Kerim tilavet ederek Kumruluları manevi iklimlere götürdüler.Proğram Hafız Hacı Ali Perunun dua yapması ile son buldu.
Muharrem ayında olmamız sebebi ile camii çıkışı cemaate Kumru Müftülüğünce Aşure ikramı yapıldı. *Murat YÜREKLİ/KARADENİZ HABER POSTASI GAZETESİ/FATSA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...