22 Ocak 2008

Öğrencilerden Öğretmenlerine Vefa Örneği

1983-1984 Kumru Atatürk İlkokulu mezunları 24 yıl sonra ilkokul öğretmenlerine sürpriz yaparak buluştular.
1983-1984 Kumru Atatürk İlkokulu mezunları 24 yıl sonra ilkokul öğretmenlerine sürpriz yaparak buluştular.Organizesini Özlem Akgün ve Hasan Arınlık ın yaptığı buluşma Ordu Öğretmenevi ve A.S.O lokalinde gerçekleşti.Girişte kameraları ve öğrencilerini gören öğretmen Ayla Köken ve eşi Muammer Köken şok oldular.
Organizeyi yapan Özlem Akgün; "
Ben Adanalıyım,babam Kumruda polis memuru olarak görev yapmasından dolayı ilkokulu Kumruda okudum.6 aydırda Ordu İl Tarım Müdürlüğünde görevliyim.Kumruya giderek ilkokul arkadaşlarımı buldum.Sağolsunlar onlarda bu davetime icabet ettiler ve bu buluşma gerçekleşti" dedi.
Öğretmen Ayla Köken de; " Vefa İstanbul da bir semt ismi değilmiş.24 yıl sonra bu inanın benim için sürpriz oldu. Kumrunun hem benim hemde eşimin yanında ayrı bir yeri var. Öğretmenlik hayatımda bugünkü kadar beni duygulandıran bir olay olmadı.Öğrencilerim yanımda,çocukları(torunlarım) yanımda,duygularımı ifade etmek için inanın kelime bulamıyorum" dedi.
Ayla Köken in öğrencilerinden Kumru Temsilcimiz Murat Yürekli; "Bu buluşma ilk oldu.İnşallah yazın Kumru Erecek Yaylasında diğer sınıf arkadaşlarımızında katılımı ile daha güzel bir proğram yapacağız" dedi.
Proğram yemek yenmesi ve müzik ziyafeti ile son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...