9 Şubat 2008

Evlendiği Kıza Her Gün Acı Suyun Başında Balık Yedirecek!

120 santimetre boyunda ve 30 yaşında olan Çatalpınar-Kaya Tepe Köyünden Ömer Arka evlendiği kıza her gün taze balık tutarak, Çatalpınardaki acı suyun başında yedireceğini söyledi.


120 santimlik 30 yaşındaki Ömer Arka Kumru Haber İnternet Sitesine şu açıklamayı yaptı. “Boyum kısa diye bana kimse kız vermek istemiyor. Çevremde bir çok kız bana kaçmak istediği halde ben buna müsaade etmiyorum. Ben çok büyük bir düğün yaparak evlenmek istiyorum. Kızların gönlü olduğu halde anne ve babalarını ikna
edemiyorum.


Ayda 500YTL maaş aldığını ifade eden 120 santimlik Çatalpınarlı Ömer Arka “ Görenler bana yakışıklı Ömer derler. Boyuma denk ve temiz bir aile kızı ile evlenmek istiyorum. Eğer kendime denk bir kız bulduğum takdirde bütün düğün masraflarını Deniz Feneri Derneği karşılayacak ve bana Kanal -7 ‘de düğün yapacaklar. Ayrıca nikah şahitliğimi Ordu Millet Vekilimiz Eyüp Fatsa ve Göller Belediye Başkanı Nuhil Kiremitci birlikte yapacaklar.” Dedi.


İlkokul ve Kuran Kursu diploması bulunduğunu söyleyen 120 santim boylu Ömer Arka evinin ve fındık bahçesinin bulunduğunu ayrıca maaşı bulunduğunu ifade ederek “Kendisinin balık tutmak için ırmak ve denizde balık tutmak için saçma(selpme) yaparak para kazandığını ifade ederek “Bir yerde iş verildiği takdirde iyi bir memurlukta yapabileceğini” söyledi.


Kendine yakışan , boyuna ve ahlakına uygun bir bayanla evlenmek istediğini bunun için de 0 536 234 07 65 telefondan görüşebileceğini ya da kendisini görmek isteyenlerin ya fotoğrafa bakarak kendisinin yakışıklığını görebileceğini ya da Çatalpınar Kaya Tepe Köyüne gelerek görüşebileceğini, ya da evlenmek isteyen kızlarla istedikleri yere gelerek evlilik öncesi görüşmeye hazır olduğunu ifade etti.


Ömer Arka evlenmek istiyor. İşte telefonu : 0 536 234 07 65
Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/KUMRU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...