21 Mart 2008

KUMRU MÜFTÜLÜĞÜNDEN ÇANAKKAELE FOTOĞRAFLARI SERGİSİ

Çanakkale Şehitleri anısına düzenlenen konferansın ardından Kumru Müftülüğü yine bir ilke imza atarak Çanakkale şehitleri Resim Sergisi düzenledi...
Kumru Müftülüğü sosyal ve kültürel etkinler halkasına bir yenisini daha ekledi. Çanakkale Şehitleri anısına düzenlenen konferansın ardından Kumru Müftülüğü yine bir ilke imza atarak Çanakkale şehitleri Resim Sergisi düzenledi .
Sergiye Kumru Kaymakamı Özgür KÖRÜKÇÜ, İlçe Müftüsü Abdullah PAMUKLU, Gazi Cihan ÇEVİRME, Belediye Başkanı Ticabi CİVELEK, Fizme Belediye Başkanı Ahmet AĞIRBAŞLI, Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir HOCAOĞLU, İl Encümeni H. Emin PAYAT, Malmüdürü Muhlis ÖZTÜRK, Özel İdare Müdürü Tahsin ERHAN, Devlet Hastanesi Başhekimi Cemalettin YAKTI, Halk Eğitim M. Yardımcısı Mehmet DERİLMEK ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.
Erçal Kültür Sarayında Cuma namazı sonrası 13.30 da Kaymakam
Özgür KÖRÜKÇÜ, İlçe Müftüsü Abdullah PAMUKLU, Belediye Başkanı Ticabi CİVELEK'in kurdelesini kestiği sergi açılışında konuşan ilçe müftüsü Abdullah pamuklu; "isteriz ki Kumru halkı gitsin Çanakkale'yi yerinde görsün. ama bu mümkün olmayınca bizde kumru halkının hepsi Çanakkale'ye belki gidemez ama en azından Çanakkale yi Kumru'ya getirip insanlara tarihimizi daha güzel anlatabiliriz diye düşündük" dedi. Ayrıca serginin hafta sonu da çık olacağını bilhassa öğrenciler için de faydalı olup onlara da Çanakkale'yi tanıtmayı amaçladıklarını belirtip serginin açılması için her türlü desteği veren GAZİ CİHAN ÇEVİRME'ye teşekkür etti.
SERGİDEN NOTLAR;
****Gaziler Derneği üyesi olan Cihan ÇEVİRME ve İlçe Müftüsü Abdullah PAMUKLU nun katkı ve gayretleriyle oluşan Resim Sergisi yaklaşık 250 resimden oluşmaktadır. Ayrıca masada buluna anı defterine isteyen duygularını yazabilmektedir.
*****Erçal Aş Kültür Sarayındaki resim sergisi 23 Mart 2008 tarihine kadar açık olup metrekareye 6000 merminin düştüğü yeri en azından resim olarak slâytlar eşliğinde görme imkânını bizlere sunmaktadır..
KAYNAK : http://url.bilgiportal.com/1707KUMRU DİN GÖREVLİLERİ DERNEĞİ SİTESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...