9 Mayıs 2008

KUMRU BAŞKENT KUAFÖR'DEN BAYANLARA ÜCRETİSİZ SAÇ BAKIMI

“Çirkin Kadın Yoktur, Bakımsız Kadın Vardır!” sloganı ile iki yıldan bu yana hizmet veren Kumru Başkent Kuaför Güzellik Salonu bugün Kumru’da bir ilki gerçekleştirdi. Anneler Günü münasebetiyle tüm Kumrulu bayanlara yönelik ücretsiz saç bakımı yapan Başkent Kuaförün sahipleri Tuba ve Mehmet çifti bu tür kampanyalarının süreceğini söyleyerek ücretsiz saç bakımı ile ilgili şu açıklamayı yaptı.
“Biz mesleğimizi daha önceleri Ankara’da yapıyorduk. İki yıldan bu yana Kumru’da hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Bayan müşterilerimiz bizden , biz de onlardan son derece memnunuz. Ünye ve
Fatsa’dan da çok sayıda müşterilerimiz mevcut ve hususi bizim için Kumru'ya kadar geliyorlar. Tüm bakımları için bizi tercih ediyorlar. Biz de bundan böyle tüm müşterilerimize bu tür kampanyaları yaparak müşterilerimizin memnuniyetini artırmaya gayret gösteriyoruz.

Gerçekten çirkin kadın olmadığını söyleyen Tuba ve Mehmet Çifti açıklamalarını şöyle sürdürdü. “Kadın kendine bakarsa güzelliğini korur. Evde yapılabilecek bakımlar olsa da tüm güzellik bakımları ve özellikle de saç ve cilt bakımlarında bu mümkün değildir. Biz Kumru’ya geldiğimiz günden bu yana bayanlara yönelik tüm güzellik bakımlarını yerine getiriyoruz.” Dedi.

“Kumru’ya gelirken pek müşterimiz olmaz demiştik ama yanıldığımızı anladık. Çok kez gün boyu çalıştığımız oluyor. Kumru’nun bayanları bakım ve güzellik hususuna çok önem veriyorlar. Gerçi tüm kadınlar güzelliklerini önemser ancak zaman ayırıp fırsat bulamazlar. Bizim her kesimden müşterimiz var.
Kumru’da kendini önemseyen ve bakımlı olmanın önemini bilen bayanlar bizi tercih ediyor. En önemlisi kaliteli malzeme ve kaliteli bir hizmet bizi öne çıkartıyor. Her şeyde olduğu gibi saç ve güzellik malzemelerinde kullandığımız malzemeler de bizi önemsetiyor. Bir de mesleğin incelikleri. Eşim ve ben bu konuda uzmanız. Mesleğimizi en kaliteli yapmak için gayret gösteriyoruz.”dedi.

Güzellik ve saç bakımı noktasında baş örtülü bayanların da bizleri tercihi ve her kesimden müşterimizin olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Biz de bu konuda kendi mesleğimizi en iyi bir şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz."

Aneler günü münasebetiyle bu hafta yaptığımız ücretsiz saç bakımında 35-40 civarında Kumrulu bayanlara ücretsiz saç bakımı yaptıklarını söyleyen Tuba ve Mehmet çifti “bu tür kampanyaların devam edeceğini" söyledi.*Bekir AKKAYA/KUMRU HABER KUMRU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...