2 Temmuz 2008

KUMRU’DAN AYRILAN KOMUTANLARA VEDA YEMEĞİ

2008 Yılı Genel Atamalar Nedeniyle Kumru İlçesinde görev yapan komutan ve rütbeli personelin bir başka yere atanmaları nedeniyle Kumru Kınalı Aile Çay Behçesi’nde veda yemeği proğramı düzenlendi.
Veda yemeğine Kumru Kaymakamı Özgür Körükçü ve Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Jandarma Kıdemli Üsteğmen Murat Ayyarkan’ın da aralarında bulunduğu sekiz üst derecede rütbeli personelin bir başka yerlere atanması nedeniyle ilçemizden ayrılacak olması davetliler arasında ve Kumru’da büyük üzüntüye neden oldu.


Kumru ilçesinden bir başka yere atanan sekiz üst düzey komutan adına düzenlenen veda yemeğine Fatsa Hakimlerinden Yılmaz Karaboduk, Kumru Hakimi Mustafa İnanç, Kumru Hakimi Şebnem Karaboduk, İl Genel Meclis Üyelerinden İsmet Erçal ve Cemal Salgut, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları, tüm daire amirleri ve köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra bir çok esnaf ve halk katıldı.

Uğurlama yemeğinin ardından konuşmalar yapılarak Kumru ilçe halkı adına başta Jandarma Üsteğmen Murat Ayyarkan olmak üzere ilçemizden ayrılacak tüm üst derecedeki komutanlara teşekkür edilerek yeni gidecek yerlerdeki görevlerinde başarılar dilendi.

Kumru Belediye Başkanlı tarafından tüm ilçeden ayrılacak komutanlara ilçe adına teşekkür plaketleri sunuldu. Şırnak’a atanan Jandarma Kıdemli Üsteğmen Murat Ayyarkan’ın plaketini Kumru Kaymakamı Özgür Körükçü , Çanakkale’ye atanan Jandarma Baş Cavuş Erdoğan Keskin’in plaketini Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Fatsa’ya atanan Jandarma Başçavuş Çağlar Ateş’e plaketini Fatsa Hakimi Yılmaz Karaboduk, Elazığ’a atanan Jandarma Astsubay Çavuş Yusuf Özer’e plaketini Kumru Hakimi Şebnem Karaboduk, Bursa’ya atanan Uzman Jandarma Çavuş Göksal Uluçay’a plaketini Kumru Hakimi Mustafa İnanç, Konya’ya atanan Uzman Jandarma Cavuş Hüseyin Çakıcı’ya plaketini İş Adamı ve İl Encüman Azası İsmet Erçal, Mardin’e atanan Uzman Jandarma Çavuş Alper Cura’ya plaketini İl Encümen Azası Cemal Salgut ve Batman’a atanan Uzman Jandarma Cavuş Bilal Ateşmen’e plaketini tüm Kumru mahalle ve köylerdeki muhtarlar adına en yaşlı muhtar olarak Sebai Evin takdim etti.

Hediyelerin ardından tüm davetliler bir başka yere atanan tüm komutanlarla tek tek ısmarlaşarak yeni görev yerlerinde başarı ve mutluluklar diledi. Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/KUMRU
VEDA YEMEĞİ FOTOĞRAFLARI İÇİN: http://picasaweb.google.com/kumruhaber/KUMRUDANAYRILANKOMUTANLARAVEDAYEME

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...