2 Nisan 2009

KUMRU KAYMAKAMI SERDAR DEMİRHANA VEDA (FOTOĞRAF)



İlçemiz Kumru’da Ağustos 2008’den bu yana sekiz aydır Kumru Kaymakamı olarak görev yapan Serdar Demirhan 3 Nisan 2009 Cuma günü ilçemizden ayrılıyor.
Kumruluların ve Kurumların sevgisini kazanan Kumru Kaymakamı Serdar Demirhan bundan sekiz ay önce ilk görev yeri olarak ilçemize atanmıştı.

İlçemizden ayrılarak İngiltere’de Dil Kurslarına gidecek olan Kumru Kaymakamı Serdar Demirhan’ı uğurlamak maksadı ile Kumru Hanımeli Kafe’de bir veda yemeği verildi. Veda yemeğinde lçe Jandarma Bölük Komutanı Erdin Eral, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Etem Öztürk, İl Genel Meclis Üyeleri İsmet Erçal, Cemal Salgut ve Hacı Emin Payat, Tüm Daire Amirleri ve Okul Müdürleri, Kumru Kaymakamlığı personeli ve Karadeniz Görme Engelliler Derneği Başkanı Faruk Teber de hazır bulundu.
Kumru dışında olması nedeniyle Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek’in katılamadığı veda yemeğinde ilçemizden ayrılacak olan Kumru Kaymakamı Serdar Demirhan’a atfen İl Genel Meclis Üyesi Hacı Emin Payat : “Sekiz aydır birlikte çalıştığımız Kaymakamımıza yaptığımız çalışmalarda bizi yalnız bırakmadığından, bize gereken desteği verdiğinden huzurlarınızda teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” Dedi.
İlçemizden ayrılacak olan Kumru Kaymakamı Serdar Demirhan ise “Kumru ilçesi benim ilk görev yerim. Görevimde tüm ilkleri burada yaşamanın ve bu edindiğim tecrübelerin hiç birini hayatım boyunca unutmam mümkün değildir. Tüm kurumlarımızla en verimli bir şekilde çalıştık. Ve son derece hepinizden memnun olduğumu belirtir, her birinize teşekkürlerimi iletirim. Görevimizin en güzel taraflarından birisi de sık sık yer değiştirerek böyle güzel yerleri tanıyıp hizmet yapabilme fırsatımız olması, bununda ötesinde sizler gibi verimli insanlarla tanışma imkanı bulmamız olarak görüyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.
Daha sonra unutulmama dileğiyle Kurumlar adına lçe Jandarma Bölük Komutanı Erdin Eral tarafından ilçemizden ayrılacak olan Kumru Kaymakamı Serdar Demirhan’a bir hediye takdim edildi.
Uzun sohbetin ardından Kumru Kaymakamı Serdar Demirhan davetlilerle tek tek ısmarlaştı.Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/KUMRU
Editör : Bekir AKKAYA






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...