3 Mart 2012

Hacı Mehmet Sana'dan İnternet Sitemize Açıklama


H.MEHMET SANA “ KUMRU HABER” İNTERNET  SİTEMİZE BİR AÇIKLAMA GÖNDERDİ…
AÇIKLAMAYI Sayın H.Mehmet Sana’nın Kendi İsteği Üzerine  AYNEN YAYINLIYORUZ


KİŞİYE ÖZEL
KUMRU HABER EDİTÖRÜ SAYIN BEKİR AKKAYA’YA AÇIK MEKTUP

         Sayın Hocam,
         Haber sitenize yazdıklarınıza tümüyle katılıyorum. Sizi böyle düşünmeye ve tavır almaya zorlayanlar arasında olmaktan da üzüntü duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu nedenle sizleri sıkıntıya soktuğum için özür dilerim.
         Ancak;
1.     İlk yazdığımda şahsıma yöneltilen seviyesiz üsluba (bazı kişiler tarafından) bir tepki olduğunu bilmenizi isterim. Her şeye rağmen ben bu oyuna gelmemeliydim. Yazdıklarımın hiç birinde hukuka aykırı, yaptırım gerektirecek tek cümle yoktur. Unutmayın T.C.K. (Türk Ceza Kanunu’nda) “ağır tahrik” diye bir kavram vardır. İşin o boyutu
beni ilgilendirmiyor.
2.     Artık sitenize tek satır yazmayacağım. Şahsıma yapılmış saygısızlıkları da bağışlıyorum. O
yazıları yazanlar bilgi seviyesine, cehaletine, ahlak ölçülerine bırakıyorum. (Yazıları burada yenilemek istemiyorum.) Esasen bu seviyede polemikler bana göre değil!
SİZ SÖYLEYENE DEĞİL, SÖYLETENE BAKIN
3.     Üzüntüyle izliyorum ki, topluma kin ve nefret tohumları eken, Anayasal Düzeni, ulusun birliğini, toplumsal barışı açıkça ve alenen tehdit eden “TARİKAT” , “CEMAAT”  Anayasamıza, devrim kanunlarına göre suçtur. Ve artık bu tür yapılanmalar “Paralel Devlet” yaratma “Anayasal Düzeni tağyil, tebdil, ilga…” noktasına gelmişlerdir. Bu yasalarımızda ağır cezalık suçtur.
4.     Maalesef, başta taşra olmak üzere büyük kentlerde bile, bu özünde yasa dışı yapılanma ve örgütler…” Kadrolaşma ve sızma yöntemleriyle – Devleti ele geçirme amacıyla yaptıkları faaliyetlerde başarılı olmuşlardır.”
Ne var ki, bu ila nihayet böyle gidemez! İnsan bünyesinin “mikroplara” verdiği tepki gibi Devletlerin ve onun asıl sahibi ulusların da tarihi refleksleri olur ve olacaktır.

5.     Bakınız bu memleket “ VATAN CEPHESİ” “MİLLİYETÇİ ÇEPHE” iktidarları gördü. Şimdi de, falan tarikat vb. bu alenen, yasanın dediği gibi… “Halkın bir kısmını diğeri aleyhine alenen düşmanlığa teşviktir” ve ağır cezalık suçtur.
6.     Laik, demokratik, sosyal, hukuk devletine, paralel ve alternatif yaratacak her türlü yapılanma, örgütlenme temel hak ve özgürlükleri yok edecek faaliyetler, yasalarımıza göre suçtur.
7.     Cemaat, tarikat ve onların hangisi emperyalist devletler, gayri müslümler özellikle bu tür faaliyetleri aleni ve açıkça, ulusal ve uluslar arası camia da desteklemektedirler. Bunu kimse iyi niyetle izah edemez. Ezberci, tek-tipçi oluşumlar, bu işin tüm Osmanlı Tarihinin son dönemi ile (18. yüzyıl) Cumhuriyet Tarihi boyunca sinsi ve açık eylemli kalkışmalara girişmiştir. Şeyh Sait, Koçgiri, Dersim, Ağrı İsyanları, Derviş Vahtedi yani (Menemen Olayları), ve en son P.K.K, Radikal-fundamantalist (Kökten Dinci) isyan ve olaylar.
8.     Neticede amacım siyasi tercihleri ne olursa olsun onları uyanık olmaya davetti.
ANCAK; YANLIŞ YERDE YANLIŞ KİŞİLERLE muhatap oldum. Sizi de zora soktum.
O nedenle Şahsınızdan Özür Dilerim.
                                                                                29.01.2009

                                                                                  İMZA
                                                                         H.Mehmet SANA

H.MEHMET SANA’NIN ÖZEL SAYFASI: http://www.mehmetsana.blogspot.com/


İLLA BURASI KAPANSIN MI? DEMİŞTİK!  İŞTE O YAZIMIZ

            YUKARIDA YAZIYI DİKKATE ALMAYANLARIN BİZDEN TEK ARZUSU OLABİLİR...O DA : BURASI KAPANSIN...
SUÇ OLABİLECEK ŞEYLER YAZILMASA YA DA İFTİRA NİTELĞİNDE SUÇLAMALAR YAPILMASA OLMUYOR SANKİ.
BİRİSİ HAKKINIZDA ŞİKAYETTE BULUNSA, AYPİ NUMARANIZ SORGULANSA ÇOK MU İYİ OLACAK SANKİ...
KENDİNİZİ DÜŞÜNMÜYORSANIZ GÜNDE YÜZLERCE İNSANIN HABERLEŞMELERİNE BARİ MANİ OLMAYINIZ...
TARTIŞMADA KESİN OLMAYAN SUÇLAR VE İSİMLER ZİKREDİLMESE YA DA HERKES KENDİNİ MAHKEME YERİNE KOYMASA... DÜZEYLİ USLÜP VE FİKİRLER ORTAYA ÇIKARTILSA SEVİYELER AŞAĞIYA ÇEKİLMESE TARTIŞMA ADABINA UYGUN SEVİYE ORTAYA DÖKÜLSE SENKİ KÖTÜ BİR ŞEY OLUYOR...
 YÜZLERCE KEZ DEDİK...BAKIN AZ Bİ PARA İLE BİR SİTE OLUŞTURULABİLİYOR...HATTA BEDAVA VE ÇOK KOLAY BLOGLARDAN İSTEDİĞİNİZİ YAZMA İMKANINIZ VAR.... NEDEN DELİKLERDEN ZIRT PIRT KÜFÜR VE FIRSATCILIK YAPARAK ONA BUNA SATŞMA...
SİZ DEMOKRASİDEN SİZİN DIŞINIZDAKİLERİ YOK ETME Mİ ANLIYORSUNUZ...
KENDİNİZİ ÖNEMSİYOR YA DA ÖYLE GÖRÜYORSANIZ FARKINIZI YAZDIKLARINIZLA ORTAYA KOYUN... SATAŞMALARLA FERMANLAR YAYINLAMAKLA İSTEDİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEY GERÇEKLEŞMİYECEKTİR...
                                                     
    SEVİYENİZDEN MEMNUNSANIZ SİZ İSTEDİĞNİZ YERDE BU SÖYLEMLERİNİZİ SÜRDÜRÜNÜZ... BEN ŞAHSEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM...TEPKİLERDEN ANILYORUM Kİ KİMSE DE MENUN DEĞİL...
ÖYLEYSE BİZE BURAYI KAPATMAK DÜŞÜYOR...DEFALARCA SÖYLEDİK BİR DAHA TEKRAR EDİYORUZ...
                                                                    -KUMRU HABER İNTERNET SİTELERİ-

ilgili yazışmaların yapıldığı adres:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...