29 Haziran 2014

YBO KAPANIYOR/ KUMRU MANŞETİN HABERİ

BAŞBAKANLIK TEFTİŞ KURULU BAŞKANI ARINCI MÜJDEYİ VERDİ

Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Arıncı memleketine katkı sağlamaya devam ediyor.

Yunus Arıncı Bu yıl 1. Amatör lige çıkan Kumruspor için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek İlk kez bir amatör takıma destek vermesi Spor Toto yetkilileri ile görüşerek takıma maddi para yardımı yapılmasını sağladı.

İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi olan Okul meselesini de halleden Yunus Arıncı ilçemizde MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU

LİSESİ Açılması için uğraşarak hizmeti kumru’ya kazandırdı.

Bakanlığımızın 23/06/2014 tarihli kararıyla öğrenci azlığı nedeniyle kapatılan İlçemiz Yatılı Bölge Ortaokulunun yerine yeni Meslek Lisesi açılıyor.

2014-2015 eğitim-öğretim yılından itibaren öğrenime açılacak olan Meslek Lisemizin ilk bölümleri;

1. Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme,
2. Elektrik-Elektronik Teknolojisi,
3. Mobilya ve İç Mekan Tasarım, olacak.
Konuyu Kumru Kaymakamlığı sosyal paylaşım sitesinden şu şekilde duyurdu.

Bugün ilk gelen evrak bir hayalin gerçeğe dönüşmesi olan İlçemiz için çok önem arz eden Kumru mesleki ve teknik Anadolu lisemizin açılış onayı gelmiştir., Kumru mesleki ve teknik Anadolu lisesi okulumuzda 1.tesisat teknolojisi ve iklimlendirme bölümü+ 2.elektrik elektronik teknolojisi ve 3.mobilya ve iç mekan tasarım bölümleri ilk etapta öğrenci alacak Tabii ihtiyaçlara göre okulumuzda yeni bölümlerin açılması istenebiliyor bununla beraber okulumuz yatılı olup civar İlçeler ve İllerden gelenler olacaktır. Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Yunus ARINCI ' ya okul açılmasında yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Kumru Flaş

BEKİR AKKAYA ÖZEL ARŞİVİ /SİZ DE GÖNDERİN YAYINLAYALIM... bekirakkaya@yahoo.com----kumruhaber@gmail.com ***Sitemizde yayınlanan yazı, fotoğraf ve dökümanlar başka bir site ya da dergi-gazetede yayınlanacaksa önceden yazılı izin gerektirir. Sitelerimizde yayınlanan diğer döküman veya belgeler , kaynak gösterilmek ve sitesinin ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...