25 Kasım 2014

Yeni Müdür Olarak Görevlendirilen Öğretmenler

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sitesinde 25 Kasım yani bugün yeni yönetmelik doğrultusunda Ordu ve ilçelerinde yeni yönetmelik gereği boşalan 138 okul müdürlüğüne görevlendirme yapıldı.

                Yine aynı listede Kumrumuzda boşalan okul müdürlüklerine de yeniden dört yıllığına  müdürler görevlendirildi.

                İşte yeni görevlendirilen okul müdürlerimiz...

                Kumru Çok Proğramlı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenlerinden şair ve yazar kimliği ile tanınan Edebiyat Öğretmeni Adem Aruk Kumru Erçallar Anadolu Lisesi Müdürü olarak görevlendirildi.

                Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Cevat Paç - Kumru Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü olarak görevlendirildi.

                Korgan Sarıalıç İlkokulu Müdür Yardımcısı ve Kumru Yukarı Damlalı Dereköy okulunda daha önce müdürlük yapmış olan hepimizin yakinen tanıdığı Güngör Arduç Fizme Aşağıdamlalı Şehit Zekeriya Yatı İlkokulu Müdürü olarak görevlendirildi.

                Uzun yıllar Kumru Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve herkesin yakinen tanıdığı ve nezaketi ile bilinen Köksal Derilmek Kumru İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak görevlendirildi.

                YBO olarak bildiğimiz okulun kapanmasının aradından açılan ve gelecekte Kumrumuzun gözbebeği olarak nitelendirilen  Kumru Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne ise daha önceden Kumru’da kısa zamanda başarılı ve aktif çalışmaları ile   şube müdürü olarak görev yapan ve ardından ilçemizden ayrılan  Fatsa İslamdağ Ortaokulu Müdür Yardımcısı Fizik Öğretmeni Muammer Ataka müdür olarak görevlendirildi.

                Kumru İmam Hatip Ortaokulu Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji  Öğretmenlerinden Muhammet Aydın ise Kumru Atatürk Ortaokulu Müdürü olarak görevlendirildi.

               Bir eğitimcide olması gereken özelliklerin büyük çoğunluğunu üzerinde taşıyan, gerek öğretmen arkadaşlarınca ve gerekse öğrencileri tarafından çok sevilen   Kumru Konaklı Boeing İlkokulu öğretmenlerinden  Ömercan Şentürk ise Erikçeli İlkokuluna Müdür olarak görevlendirildi.

                 Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde  Müdür Başyardımcısı olarak görev yapan  titiz başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Kimya – Kimya Teknoloji Öğretmeni  Yakup Gök  ise başyardımcı olarak görev yaptığı  Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne getirildi.

                Ünye Puset Polvan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Tayfun Çavuşlu ise -Eskiçokdeğirmen İlkoku Müdürü olarak görevlendirildi.

                Kumrumuza hayırlı olsun diyor yeni müdürlerimize başarılara diliyoruz.

                Uzun yazılmış olsa da bi zahmet “Yeni yönetmelik ve müdürlük üzerine” yazdığım daha önceki yazımı dikkatlerinize sunuyorum... İşte o yazı http://bekirakkaya.blogspot.com/2014/06/yeni-okul-mudur-ve-mudur-yardimcilari.html. Saygılar...Bekir AKKAYA/Kumru/25 Kasım 2014

               Yeni Müdürlerimizin Tam Listesi İçin http://ordu.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2014_11/25022406_ordulilkdefaveyenidenokulkurummdrolarakgrevlendirilenlereaitliste.pdf

**********Sitemizde yayınlanan yazı, fotoğraf ve dokümanlar başka bir site ya da dergi-gazetede yayınlanacaksa önceden yazılı izin gerektirir. Sitelerimizde yayınlanan diğer doküman veya belgeler , kaynak gösterilmek ve sitesinin ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.Bekir AKKAYA **********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...