21 Şubat 2015

Eyüp Fatsa Ak Parti'den Aday Adayı

Eski AK Parti Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi AK Parti’den Ordu Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Eski AK Parti Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi AK Parti'den Ordu Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Eski milletvekili Eyüp FatsaAK Parti Ordu İl binası konferans salonunda düzenlenen toplantıda aday adayı olduğunu söyledi. Salonu hıncahınç dolduran partililere seslenenEyüp Fatsa, 2011 seçimlerinden bu yana geçen 4 yılda kendini ve vizyonunu yenilediğini, yeni bir heyecan ile yeniden Ordu'ya hizmet etmek için karar aldığını belirtti. Fatsa, "Allah hakkımızda hayırlısını versin. Ben bir dava adamıyım. Ben bir hedef adamıyım. Ben, kendisine imkanlar verildiği zaman davasını
ve partisini savunan, imkanlar elinden alındığında davasına ve partisine karşı gelen bir insan olmadım. Namert bir insan değilim. Şartlar ne olursa olsun ben yine burada olacağım" dedi.
Milletvekili sıralamasına giremese bile bir milletvekili adayı sorumluluğunda yine partisi için çalışacağını belirten Fatsa, "En az parti teşkilatından arkadaşlarım kadar çalışacağım. Bir milletvekili sorumluluğu üstlenmiş kardeşlerim kadar çalışacağım. Kardeşlerim bir mücadelenin içinde olduğunda benim o mücadeleden yüz çevirmem, o mücadeleyi görmezden gelmem, aldığım terbiyeye, parti ahlakına, siyasi hedefe asla yakışmaz. Biz, siyaset bize bir şey verdiği zaman siyasetçi değiliz. Dava adamı değiliz. Bir şey vermediği zamanda dava adamıyız. Sonuna kadar beraber olacağız" diye konuştu.
Fatsa konuşmasının ardından aday adaylığı başvurusunu AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk'e teslim etti. 
EYÜP FATSA KİMDİR?
19.7.1961 
Eyüp Fatsa, 19 Temmuz 1961'de Ordu Fatsa'da doğdu. Babasının adı İsmail, annesinin adı Hava'dır. Eğitimci; Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitirdi. Öğretmen olarak görev yaptı. Uluslararası İnsani Yardım Teşkilatı (İHH) Genel Başkanlığı görevini üstlendi. Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu Üyesi oldu. 21, 22. Dönem Ordu Milletvekili. 23. Dönem'de Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Üyesi oldu. Arapça ve Almanca bilen Fatsa, evli ve 3 çocuk babasıdır.
**********Sitemizde yayınlanan yazı, fotoğraf ve dokümanlar başka bir site ya da dergi-gazetede yayınlanacaksa önceden yazılı izin gerektirir. Sitelerimizde yayınlanan diğer doküman veya belgeler , kaynak gösterilmek ve sitesinin ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.Bekir AKKAYA **********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...