2 Mart 2017

Cemal Günay Hem Dişçi Hem Heykeltıraş-TELEFON: 0541 540 14 76

              Bugün Fatsa'da idim. Süper bir Sanatçı ile tanışma imkanım oldu. Yaptıkları maketler gerçek gibi. Fatsa Şifa Tıp Merkezinde Diş Teknisyeni olarak çalışan Cemal Günay yaptıkları maketlerin hikayelerini anlatırken hayret içersinde kalmamak mümkün değil. 
                      Bolaman'da meşhur Hazinadar Konağının  gerçek gibi maketini yapmış. Hazinadar Konağı'nın dış cephesini ve tüm odaları ölçmüş ve ölçüleri gerçeğine uygun şekilde küçülterek maketini yapmış. Orduda bulunan çok sayıda tarihi bina ve camilerin maketini yapan Tiş Teknikeri Cemal Günay siperiş olarak da maket yaptığını ifade etti. 
Evine yüzlerce Karadenizin tarihi eşyalarının bulunduğunu söyleyen Cemal Günay çok yakın zamanda Ordu büyük tünelinin hemen yakınında ırmağın kenarında açık hava tarihi müze ve Orduda bulunan tüm tarihi eserlerinin maketlerini yaparak sergileyeceğini söyledi. 
                       Kendisinin bir Heykeltıraş olduğunu da ifade eden Cemal Günay Yurt Dışı dahil çok sayıda sanat severin kendine sipariş verdiğini söyleyerek Telefonunun yayınlanmasında da hiç bir mahsur olmadığını söyledi. 

                      İRTİBAT:

                         CEMAL GÜNAY

                         Fatsa Özel Şifa Tıp Merkezi Diş Teknikeri...
                         
                            TELEFON: 0541 540 14 76

Sizler için çektim...
Bekir AKKAYA/KUMRU










**********Sitemizde yayınlanan yazı, fotoğraf ve dokümanlar başka bir site ya da dergi-gazetede yayınlanacaksa önceden yazılı izin gerektirir. Sitelerimizde yayınlanan diğer doküman veya belgeler , kaynak gösterilmek ve sitesinin ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.Bekir AKKAYA/2000 **********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...