20 Ocak 2018

Kumru Kaymakamı Deniz Kılınç'la Sohbet /Fotoğraf

     
Kumru Kaymakamı Sayın Deniz Kılınç'la ayaküstü sohbetimiz Kumru Kaymakamlığı Resmi  İnternet Sayfası olan  http://kumru.gov.tr/kaymakam-kilinc-bekir-akkaya-ile-sohbet-etti sayfasında iki resimle birlikte  "Kaymakamımız Sayın Deniz KILINÇ Emekli Öğretmen ( Yazar)  Bekir AKKAYA ile yazıları hakkında sohbet etti" ifadeleri ile duyuruldu. Yine aynı fotoğraflarla birlikte "facebook" Kumru Kaymakamlığı resmi internet sitesi olan "https://www.facebook.com/KumruKaymakamligi/"nda da yer aldı. Sayfada iki fotoğraf ve kısa sohbet haberi  20 kişi tarafından beğeni alması dikkat çekti. 
       
Başarılı ve bir o kadar halkla iç içe olduğunu gördüğümüz Kumru Kaymakamımız Sayın Deniz Kılınç' kısa haberde yer alan "yazıları hakkında" ifadesi ile işaret edilen  ilgili yazılar üzerinde konuşuldu. Ve yazıları son derece beğendiğini ifade etti. En son yazımız Eğitim- Öğretim, öğretmenlerin kıyafetleri  ve Teneke Ödül ve ardından benim Korgana gönderilerek ödüllendirilmeme neden olan teneke plaket konusunu içeren "Kimse Boşuna Ortalığı Karıştırmasın" başlıklı yazım olup sizlerinde ilgisini çekeceğini düşündüğün yazıyı  "http://bekirakkaya.blogspot.com.tr/2018/01/kimse-bosuna-ortaligi-karistirmasin.html" adresine tıklayarak okuyabilirsiniz.
        Bu vesile ile sayın Kaymakamımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder "Mutlaka yazmalısın" tavsiyelerine uygun olarak yazılarımı sürdüreceğimi ifade eder saygılarımı sunarım.
             Bekir AKKAYA /21.01.2019/KUMRU
                        İŞTE İLGİLİ FOTOĞRAF VE SAYFALAR...


   



©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...