6 Haziran 2018

Küfür Edenleri Her Gün Lanetliyorum /Bekir AKKAYA

Yıllardır Kumru’muzda yaşayan birisiyim. Gizli, saklı, kaçak ve köçek bir yanımız yok. Çapsız çapulcuların umduğu gibi kenara çekilerek sessiz ve sedasız duracak bir halimde yok. Her zaman yaptığım ve yıllardır karşıma çıkıp “beni de çek, beni de çek” deyip poz veren mübarekler arşivimde binlerce fotoğraftan bir ikisini yayınlayınca köpürüyorlar.
         Sizler küfüre devam ede durun. Çapsızlığınızın ve yaptığınız kumpasların üzerini örtmek için Kumrumuza gelen misafirlerimize dürüst ve nemuslu insanları olumsuz göstermeye gayrete devam edin.
Hala “yalancının mumu yatsıya kadar yanar’ın anlamını öğrenemediyseniz söylenecek söz bundan sonra pek yok.  Palyaçoların boyaları her yerde artık ayakaltlarına düştü.
         Bilmeyenlere  emekli olduğumu hatırlatmak isterim.  Dünün küfürbazları bana hala siyaset yapıyor diye tehdit ve küfür ediyorlar…Devam edin devam. Siz hala ninelerinizin sütleri ile bir şeyler yapma gayreti içerisinde iseniz küfürlerinizde tehditlerinizde beni hiç ırgalamaz. 15 Temmuzdan sonra Sayın Devlet Bahçeli nerede duruyor ise ve nasıl bakıyor ise tam oradayım işte. Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyor ise, neye talip ise ben oradayım işte. Hala 15 Temmuzu yok sayarak işi dalga dubaraya getirmeye çalışanlar bundan sonra avuçlarını yalarlar ancak. Artık Türkiye hep 15 Temmuz öncesi ve 15 Temmuz sonrası diye anılacak, yazılacak ve okunacak. Bu okumayı beceremeyenler boş yere eski alışkanlıklarının geri geleceğini hayal etmesinler.
        
Gelelim resim ve küfür işlerine.
         Arşivimde olan fotoğraflar ve “Beni de çek, beni de çek” diyenlerin fotoğrafları zamanım oldukça yayınlanacak. Şunun bilinmesini arzu ederim. Kesinlikle bu konularda hiçbir art niyetim olmadığı gibi kimin ne olduğuna dair de hiçbir bilgim de yoktur.
         Ancak bana yapılan küfürler konusu ve ardından yapılan şeytanın aklına dahi gelmeyen küfürler konusunda çok fazla bilgim var. Ayrıca bu konularda elimde epey de belge ve bilgi var.
        
Bana yapılan edepsizlikleri, küfürleri ve kumpasları birileri benim unutmamı bekliyorsa boşuna böyle düşünülmesin. Kumpasçıların bu dünyada yaptıkları kupasları yaşamadan ölmediklerini biliyorum. Bu ilahi adaletin bir sonucu. Ancak ben kesinlikle hakkımı helal etmiyorum ve ahirette mutlaka hakkımı kesinlikle alacağım. Bu dünyada en çok üçüncü şahıslara bir iki cümle söylemek isterim. O da şudur. Eğer sizlere bir başkaları ile ilgili doğru ya da yanlış bir bilgi getiren olursa kesinlikle bunları dinlemeyin ve ret edin. Kişilerle ilgili kanaatleri kendileriniz edinin. Aksi takdirde inandığınız Kur’an’a da ters düşersiniz. Ayette “Biri size bir haber ulaştırdığında habere değil haberi getirene bakınız” ayetini unutmamak lazımdır. Geçen günlerde benle ilgili ismi bende saklı üç kişiye yanlış bilgi verildi. Bunu biliyorum. Çok önemsemesem de içimizdeki kumpasçı alçakların tanınmasını her yer ve zamanda deşifre etmek ve bu alçaklara her duam esnasında bela okumak boynumun borcudur. Ancak bu üç kişiye bazı şeyleri insanlık adına ve özellikle de Kumrumuz adına doğru olarak bilgilendirmek isterim. Nasip olursa artık banim için çok ta önem arz etmeyen bazı hususları nakletmenin faydalı olduğunu düşünüyorum.  Nasipse inşallah bu da ileriki zamanlarda bir şekilde gerçekleşecektir.
        
Kendileri bir fiil üç gün sonra ellerinden gidecek bir gücü kullanarak ve cahil cühelayı kendi süfli işlerine alet ederek  inandıkları dinin (!) kesinlikle yasak ettiği şu küfürlü  kelimeleri kullanarak benim şahsıma sövenleri önce Allaha ve sonra sizlere havale ediyorum. Allah belalarını versin. Ve inanıyorum ki hep rezil ve rüsvay olarak ömürlerini tamamlayacaklardır.
İşte küfürbaz hocalarının (!) tavsiyeleri ile bana edilen küfürlerden bazıları…  “ ECT- Terbiyesiz, Ahlaksız, Şerefsiz, Arlanmaz,,,, AD – Utanmaz, Arlanmaz, Herif…,  HD- Çakal, Basiretsiz…US – İt, İnsancık…,OO- Görgüsüz, Anasını S…., Hİ- Sapık, Öğretemeyen, Eşek…,EB- İt, Uluyan, Eşşek, Adamcık, Fetöcü, Cinsiyet Yoksunu, Sapık, Seni Temizletmek Lazım…,SS- Yazıklar Olsun,…RS- Yüzsüz, Cahil…AT- İbne…., SB- Edebsiz, İnsan Müsveddesi, Mahluk, Haddini Bil, Hayvan,,,,BZ – Madamcık, Cahil…, KB- Kişilik Yoksunu, Öğretemeyen…, HT – Şerefsiz… SG- Sapık, Namussuz, Şerefsiz…
         Yukarıdaki küfürler direk bana edilen küfürler. Merak ettiğim husus şu acaba diyorum bu küfürler için vaat edilen işler gerçekleştirildi mi ya da küfür edenlere verileceği söylenen istekleri karşılandı mı?
         Bir başka K… isimli küfürbaz bana şöyle diyor “BEKİR EFENDİ AĞZINDAN SALYALARIN AKTIĞINI FARK EDEBİLİYORUM.AMA AKMAYA DEVAM ETSİN,SEN BABA ANNENİN SÖZLERİYLE HAREKET ETME BENCE,BABA ANNEN SENİN BABANIDA YANLIŞ SÖYLEMİŞTİ SANA. KENDİNCE,ADAM GİBİ OL...EN AZINDAN HAYATINDA BİR DAKİKA ADAM GİBİ OL.BAŞKALARININ ŞEYLERİNİ ELİNE ALIP GEZME...
         “Sıvacı Hamit Küfürbazı da “ Bu adamı tanıyan var mı? 80 darbesinde solcuydu anamıza söverdi, sonra ecevitci oldu,, sonra refahçı oldu,, şimdi akpartici,, içimize gelmiş ajan, siyasetle bir yere gelmeyi yetenek sanıyor, inanman buna, Kumrunun ajanı özünde gomunistir.”
         Yazdıklarım bazılarınıza ilginç gelebilir. Toy ve delikanlılardan da bazı söz ve davranışlar söylenebilir.
         Ya sırrı “zır” edip bütün bu günahın içine batan ve insanları birbirine düşüren çukurlara ne denilmelidir?
         Ya yalan içine yalan katıp hak ve hukuk tanımayıp ta durumunu ve konumu bilmeyen cahil ve cühela kişilik yoksunu dipsizlere ne demeli?
         Beni yılın bilmem neyi  ilan edip ardından verilen teneke parçasını ödül diye yalan uydurup herkesin aldığı teneke parçasını sadece  beni aldı diye ilan edip arkamdam küfür edenlere ne demeli.
         Bana verilen tenekeden alıp ta almadım diye yalan söyleyenlerin ALLAH BELALARINI VERSİN.
         Yılın bilmem neyi seçilmediğim halde beni yılın bilmem nesi diye ilan edenlerin de ALLAH BELASINI VERSİN.
         Ne oldu şimdi. Düşmedim. Allah kimseyi de düşürmesin. Sizin bu kumpasları yapmanız esnasında benim çok güzel işlerim oldu şükrolsun.
         Annemi inandığım öbür dünyaya en güzel şekilde uğurladım. Sizler kumpas çevirirken ben hastane bahçelerinde sabahladım.
         Kumpasçılar ve filimciler hariç taziyeye yüzlerce insan iştirak etti. Hepsinden Allah Razı olsun.
         Çok geçmeden oğlumun düğününü gerçekleştirdim. Kumpasçılar ve filimcileri davet etmedim ve düğünüme binlerce insan katıldı. Allah hepsinden razı olsun.
         Yine bu zaman zarfında Tüm Türkiye’yi dolaştım. Artvin’den Edirne’ye, Adana’dan Sinop’a ve Mardin’den İzmir’e gezmedik yer bırakmadım. Şimdi ise yurt dışına çıkmayı düşünüyorum…
         Kumpasçılar kumpaslarına devam ede dursun. Ama 15 Temmuz’u da akıllarından hiç çıkarmasınlar…Öğrendik ki, KUMPAS KURANLARA EN BÜYÜK KUMPASI CENAB-I ALLAH KURUYOR…
         Son bir not : Yazmaya devam edeceğim…

         Bekir AKKAYA / 09/01/2018/KUMRU
********************************
©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...