30 Haziran 2018

SAYIN ASIM zolana, SORULAR /Bekir AKKAYA (KUMPAS YAZILARI-2)

Bu yazı önce şahsınıza sonra da KÜYİAD yönetimi başkanı olarak Asım zolanadır.
            Sorduğum soruya verdiğiniz cevap, cevap olmamış. Sorduğum sorular gayet net ve açık.
            Senin isminle KÜYİAD adına diye imzaladığın ve yüzlerce kişiye yorum yaptırdığınız yazıda geçen aşağıdaki cümleleri içeren ifadeleri ne için yazdınız? Önce yazdığınız metnin ilgili bölümünü okuyalım.
            27 Kasım 2016 - 00:51 - Güncelleme: 27 Kasım 2016 - 01:01 tarihinde “Son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan hakaret içerikli
paylaşımlar bize yani bir Kumruluya hiç ama hiç yakışmamıştır.  gayri ahlâkî paylaşımlar, hepimizi derinden üzmüştür.”
            Sözünü ettiğiniz “HAKARET İÇERİKLİ VE GAYRİ AHLAKİ PAYLAŞIMLAR” olsa bile, KUYİAD olarak sen ve yönetiminiz ne savcısınız ne de hakimsiniz. KÜYİAD’ın tüzüğünde böyle bir görev olduğunu sanmıyorum. Bunu da ilerde yazar çizeriz.
            Sözünü ettiğiniz “HAKARET
İÇERİKLİ VE GAYRİ AHLAKİ PAYLAŞIMLAR” var ise ortaya koymanız gerekir. Aksi takdirde “Düğün değil, bayram değil bu açıklama niye?”
            Şu cümleleri geç. “Seni gerçekten çok severdim, sen çok iyisin. Evinde kaldım, yemeni yedim. Filan da vardı, filan da vardı. Ben şöyleyim ben böyleyim.” Dedikten sonra; “BİR DAHA KUYİAD HAKKINDA YALAN DOLAN VE HAKARET EDERSENİZ HAKKINIZDA HUKUKİ HAKLARIMIZ SAKLIDIR.” Tam 27 Nisan Bildirisi.
Tehditle, seviyorum ayakları ile korkutma cümleleri ile “SONUÇLANMIŞ  VE İŞLEVİ YERİNE GETİRMİŞ AÇIKLAMANIZI İZAH ETMEK ZORUNDASINIZ.
            Şimdi sorularımı soruyorum. Bu soruları açık ve net sizler açıklayıncaya ve benden helallık dileyinceye kadar sürdüreceğim.
1.                Açıklamanızda yer alan “Hakaret içerikli ve gayri ahlaki paylaşımlar” nerde ve nasıl gördünüz?
2.                Hakaret içerikli ve gayri
ahlaki paylaşımlar kime, nasıl yapılmıştır? Sen ve KUYİAD’ın yönetimi buna bizzat şahit oldu mu? Gördüklerinizi bize de sunabilir misiniz?
3.                Bu türden paylaşımlarla ilgili bu tür açıklamaları hep yapar mısınız?
4.                Yönetim adına yaptığınız bu açıklamayı yapmadan önce sen ve yönetiminizdekilerin tamamı ilgili paylaşımı
gördü mü?
5.                Bu açıklamaları yönetimin onayını aldıktan sonra mı yaptınız?
6.                Bu açıklamayı yapın diye senin şahsını birileri aradı mı? Sana bilgi verdi mi?
7.                Bu açıklamayı sen mi, bir başkası mı ya da yönetimle birlikte mi yazdınız?
8.                “Kumru’da infial olmuş”, senin ve yönetiminin bu infaalden haberi var mı?
9.                Senin sözünü ettiğin paylaşımlar, Kumru’da devletin en üst makamınca yalanlandı, bundan haberiniz var mı?
10.           Aynı açıklamalar ve aynı tarihte birilerinin talimatlarıyla da 
yayınlandı, bilginiz var mı?
Sayın Asım zolan,
Sen ve yönetimin bu soruları cevaplandırıncaya kadar ben bunları sormaya devam edeceğim.
Bütün bunlardan sonra az önce yayınladığım ŞENLİK AFİŞLERİNDE  gösterdiğiniz birlik ve beraberliğinizi en önce ben kutlarım.  Gerçekten tarihleri bile tutturmuşsunuz…Tebrikler..
Bu tebrik bizim sorularımızı unutturmasın.


Bekir AKKAYA / 29.06.2018/ Kumru
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...