6 Eylül 2018

AKP ESKİ İLÇE BAŞKANI “GAYRİ AHLAKİ PAYLAŞIMLARI” İSPAT ETMELİ /KUMPAS YAZILARI -7 /Bekir AKKAYA

Kumpas yazılarıma İran gezim nedeniyle ara vermiştim. Şimdi kaldığım yerden devam edeceğim.
            Önceki yazılarımın kısa bir özetini yapmakta fayda var.
        Kumru’nun güya zenginler kulübü KUYİAD Başkanı  Asım Zolan’nın iftira içerikli açıklamasında şu cümleleri birlikte okuyalım.
 KUYİAD PATRONU ASIM ZOLAN :”
“Son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan hakaret içerikli paylaşımlar bize yani bir Kumrulu’ya hiç ama hiç yakışmamıştır. 
“Bugün Kumru halkının teveccühü ile riyaset makamında oturan Murat Hatipoğlu hakkında yapılan gayri ahlâkî paylaşımlar, hepimizi derinden üzmüştür. “ 27 Kasım 2016)
------------------------------
TETİKCİ KUMRU MEDYA:  http://www.kumrumedya.com/
ACİLEN SON DAKİKA HABERİ
MANŞET :Kuyiad Derneğinden Manifesto gibi açıklama
“Son günlerde Sosyal medyadan Kumru Belediye Başkanı'na karşı eleştirinin ötesinde yapılan yorum ve paylaşımlar üzerine Kumru belediye Başkan nın ardından Kumrulu Yönetici ve iş adamları derneği de bir açıklama yayınladı.” (27 Kasım 2016)
------------------------------
            KORSAN TETİKÇİ KUMRU TAKİP : https://facebook.com/kumrutakip
            ACİLEN SON DAKİKA HABERİ :
MANŞET: KUMRULU ÖĞRETMENDEN ÇİRKİN BENZETME
“Bu kadarı yok artık dedirtti.
Seçilmiş bir belediye başkanına Ağır Sözler Hiç Yakışmadı.
Cinsellik içeren bir paylaşımla Belediye Başkanını Benzetilmesi ve eleştirilmesini kimse kabul edemez. Herkes makamını saygısını bilecek.
Bekir Akkaya ilçemizde örnek hocalardan biriydi. Bu paylaşımı ile tüm Kumru halkını şaşırtmıştır. 25 Kasım 2016)
------------------------------
Bu açıklamaların altında onlarca yorum küfür, hakaret ve iftira.  Bu küfür, hakaret ve küfürleri beğenen beğenene. Yazımın ileriki bölümlerinde bu yorumları ve beğenenleri tek tek yorum yapmadan yayınlamayı sürdüreceğim.
 ------------------------------
Bundan önceki yazılarımda Küfür, hakaret ve iftiraları, yorumları  beğenen  Kumru Milli Eğitim Müdürü Suat Evin’in beğenilerini sizlerin beğenisine sunmuştum.
------------------------------

 Ve yine yorumlarda geçen “Cinsellik “kelimesinden ağzı sulanan  güya gazeteci Mehmet Evin’in “Gerçekten Pes” ifadelerini poşete sokarak sizlerle paylaşmıştım.
------------------------------
Şimdi ise sizlerle o günlerin Kumru AKP İlçe Başkanı Murat YAYLAK’ın Partinin resmi internet sitesindeki “KAMUOYUNA DUYURUSU”nu okuyalım.
AK PARİNİN RESİMİ İNTERNET SİTESİ
TARİH : 25 Kasım 2016
Tüm Kumru AKP yönetiminin yer aldığı fotoğrafla birlikte AKP İLÇE BAŞKANI MURAT YAYLAK İMZALI

KAMUOYUNA DUYURU
“30 Mart yerel seçimlerinde halkımızın %68 gibi yüksek bir teveccühü ile partimizden belediye başkanlığına seçilen sayın Günan Murat Hatipoğlu ve 15 belediye meclis üyeliğinden 13’ünü kazanarak göreve başlamışlardır.
Başkanımız seçildikten sonra parti rozetini İlçe Başkanlığımıza teslim ederek tüm Kumru halkının Belediye Başkanı düsturuyla hizmet etmeye devam etmektedir.
Göreve başladığından itibaren geçen 2,5 yıllık süre içerisinde hizmetleri öne çıkan bir Belediye  Başkanımıza, son zamanlarda sosyal medya üzerinden maksatlı ve rencide edici, yapılan hizmetleri  yok sayan gayri ahlaki paylaşımlar yapılmaktadır.
Türkiye Yerel Yönetimler başarılı belediyeler sıralamasında ilk 25’de yer alan başarılı Belediye Başkanımıza yapılan bu tür tasallutları kınıyor, Ak Parti teşkilatı olarak, Belediye Başkanımızın her yönüyle yanında olduğumuzu belirtir, Durumu kamuoyuna saygıyla sunarız.”
Murat YAYLAK
Ak Parti Kumru İlçe Başkanı
------------------------------
Şu anda görevden alınan ve o zaman AKP’nin ilçe Başkanı olan Murat Yaylak AKP’ yönetimi adına ve aynı KUYİAD gibi açıklamanın içerisinde hiç bir belge sunmadan “son zamanlarda sosyal medya üzerinden maksatlı ve rencide edici, yapılan hizmetleri  yok sayan gayri ahlaki paylaşımlar yapılmaktadır.” Diye açıklama yaparken,
Kumrunun Zenginler Kulübü KUYİAD Başkanı Asım ZOLAN, KUYİAD adına KAMUOYU AÇIKLAMASI’nda  “Son günlerde Sosyal medyadan Kumru Belediye Başkanı'na karşı eleştirinin ötesinde yapılan yorum ve paylaşımlar” diye açıklama yapmıştı.
Kumru AKP Eski ilçe Başkanı Murat YAYLAK yalan açıklamasını 25 Kasım 2016 tarihinde AKP yönetiminin fotoğraflarını kullanarak partinin internet sitesinde yaparken,  Kumru Zenginler Kulübü KUYİAD’ın Başkanı Asım ZOLAN ,KUYİAD Yönetimin fotoğraflarını  kullanarak yalan içerikli açıklamasını Murat YAYLAK’tan iki gün sonra 27 Kasım 2016 tarihinde yapmıştır.
Murat YAYLAK :“son zamanlarda sosyal medya üzerinden Kumru Belediye Başkanına karşı maksatlı ve rencide edici, yapılan hizmetleri  yok sayan gayri ahlaki paylaşımlar yapılmaktadır.” Yalan ve iftiraya imza atarken,
Asım ZOLAN : “Son günlerde Sosyal medyadan Kumru Belediye Başkanı'na karşı eleştirinin ötesinde yapılan yorum ve paylaşımlar” yalan ve iftiraya imza atmıştır.
İkisi de başkan ve ikisi de KAMUOYUNA açıklama yaparak yalan ve iftira atarak beni linçe tabi tuttular. Ve ikisi de hiçbir belge sunmadılar. Yalan yazdılar ve insanları iftira, hakaret ve küfre yönlendirdiler.
Biri Kumru’da, diğeri de İstanbul’da bulunan bu iki başkanın KAMUOYU AÇIKLAMASI’ndan önce “SANA SÜPRİZLERİM OLACAK” diye bana yönelik KUMPAS KURACAĞINI açıkça ifade eden  ve benim ”Bu söylediklerinin bana ve çocuklarıma yönelik bir tehdit suçudur” ifademin ardından “FATMA YENGEM İYİ BİR İNSANDIR” diyerek aileme kadar “İYİ –KÖTÜ” değerlendirme yapma küstahlığında bulunabilen Kumru Belediye Başkanı Murat HATİPOĞLU’nun yaptığı bu  kirli oyunun bir parçası olmuşlardır.
Bu yazı için son bir not: Sayın KUYİAD PATRONU ASIM ZOLAN, SAYIN KUMRU MEDYA PATRONU, SAYIN KUMRU TAKİP, SAYIN ESKİ BAŞKAN MURAT YAYLAK “Sözünü ettiğiniz ve yayınlamak zorunda kaldığınız açıklamalarda geçen “ GAYRİ AHLAKI PAYLAŞIMLARI” bizlere sunamaz iseniz sizleri açıkça “YALANÇILIKLA, İFTİRACILIKLA, KUMPASÇILIKLA” ilan edeceğim.  Küfre ve hakarete yönlendirdiğiniz insanlardan özür dilemelisiniz. Birçokları benden defalarca özür diledi. İleriki günlerde bunları da yazacağım. Gönderdiğiniz açıklamalar kesinlikle hiç yorum yapmadan yayınlanacaktır.
KUMPAS YAZILARI 7’nin Sonu.
Kumpas Yazıları -8’ de buluşmak üzere…
Bekir AKKAYA / 07.09.2018/KUMRU

NOT: Resimleri(belgeleri) büyütmek için RESMİN üzerini tıklayınız.
------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...