17 Eylül 2018

Kumpascı Başından Üstün Meziyet Ödülü(!)/Bekir AKKAYA

24 Kasım 2016 Öğretmenler Günü, proğramda olmadığı halde Kumru Belediye Başkanlığı Resmi internet sitesinde “YILIN ÖĞRETMENİ BEKİR AKKAYA’YI KINIYORUZ” başlığı ile  BAŞTAN SONA YALAN VE İFTİRAYA DAYALI “Öğretmenler Gününde Kumru Kaymakamının elinden Yılın Öğretmeni Ödülünü Alan Bekir AKKAYA’yı Kınıyoruz”  yalan haber yapan ya da yaptıran Kumru Belediye Başkanı Murat HATİPOĞLU bu kez kendisi hiçbir gerekçeye dayanmaksızın ve hiçbir yetkisi olmadığı halde ve etkisi olmayan ödüllerle, Samsun’a tayini çıkan Öğretmen  Mehdi ERSOY’u tek başına makamında ödüllendirdi.
25 Kasım 2016 Tarihinde Öğretmen Bekir AKKAYA’yı hedefe koyarak çok sayıda yalan ve iftiraya dayalı
yazısında Başkan Murat HATİPOĞLU,  hiçbir görevi ve yetkisi olmadığı halde Öğretmen Bekir AKKAYA’yı ve Bekir AKKAYA gibi ÖĞRETMENLERİ/ADAMLARI “ Sosyal Medya Açıklamalarına dikkat etmeleri için Kumru Milli Eğitim Müdürü Suat EVİN’i uyardıklarını” ifade etmişti.
Aynı yazıda Başkan Murat HATİPOĞLU, “Bekir AKKAYA Kaymakamın Elinden  Yılın Öğretmeni Ödülünü Almış” yalanının ardından, “Hangi meziyetleri vardı ki, bu ödülü verdiniz?” sorusunu sormuştu. Başkan olarak, 24 Kasım 2016 tarihinde Öğretmenler Günü Proğramına  katılmadığı halde “Kaymakamın bana verdiği ödülü kınamış, “…ürür kervan yürür… artık cami duvarına işemeye başladılar. Başkanımızla uğraşma cesaretini bu adamlar nereden alıyorlar. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. psikolojik olarak ta takip edilmelidir, Had hudut bilmeyen zihniyeti ve bunlara fırsat verenleri kınıyoruz.” açıklaması yapmıştı.
Bugün kendisinin hiçbir yetkisi olmadığı halde ödül üstüne ödül verdiği Öğretmen Mehdi ERSOY ve Kendisinin Müdür Yaptığını ve sürekli Belediye Başkanlığı olarak kendisinin uyardığını söylediği ve hatta 29 Ekim 2016 tarihinde fırça üstüne fırça attığı Müdür Suat EVİN’ de  24 Kasım 2016 tarihinde kaymakamdan plaket almıştı.
Kumrulu Öğretmen Bekir AKKAYA’yı “Kaymakamın Elinden Yılın Öğretmeni Ödülünü Aldı” yalanını ortaya atarak KUMPAS KURUP sürgüne gönderen Başkan Murat HATİPOĞLU, aynı kaymakamdan ödül alan Öğretmen Mehdi ERSOY’u özel ağırlayarak Ödüllerle uğurladı. Aynı ödülü 29 Ekim 2016 tarihinde törenlerde attığı fırça nedeniyle Kaymakamlıktan UYARI CEZASI almasına neden olan ve sürekli kendisini uyardığını, kendisinin müdür yaptığını söylediği Kumru Milli Eğitim Müdürü Suat EVİN de ilgili kaymakamdan ödül almıştı.
Başkan Murat HATİPOĞLU Kumrulu Öğretmen Bekir AKKAYA’ya hangi sebeple iftira atarak, kumpas kurarak Sürgüne gönderirken, Öğretmen Mehdi ERSOY’u hangi sebeple ödüllendirmiştir?
Kumru’dan çok sayıda Öğretmenlerin ve memurların tayinleri çıkıyor ve çıkmaktadır. Bunların hiç biri belediye tarafından ödüllendirilmediği halde ve böyle bir ödül verme gibi bir yetkisi olmadığı halde Öğretmen Mehdi ERSOY’un bu şekilde öne çıkarılmak istenmesi ne anlama geliyor?
Ve yine Kumru Belediye Başkanı Murat HATİPOĞLU’nun gayretleri ve Kumru AKP’nin yönetimin omuz vermesi ile Kumru Milli Eğitim Müdürü Suat EVİN’in destekleri ile KUMPAS KURULARAK Kumrulu Öğretmen Bekir AKKAYA’ya YAPILAN SÜRGÜN hangi anlama geliyor?  
Öğretmen Mehdi ERSOY’a neden ödül verildi? Başkanın süreki uyardığını söylediği Kumru Milli Eğitim Müdürü Suat EVİN’in bu ödülde bir etkisi olmuş mudur?  Uyarıları dikkate alan ve ve gereğini yerine getiren en sadık Öğretmen Mehdi ERSOY mu olmuştur? Başkanca ödüle layık bulunan Öğretmen ve memur sayısı ve benim gibi Kumru’dan sürgün edilenlerin sayısı kaçtır? 15 Temmuz öncesi Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ödüllendirilen öğretmenlerin ödülleri 15 Temmuzdan sonra iptal edilmiş midir?  Başkan Öğretmen Mehdi ERSOY’u hangi meziyetleri nedeniyle ödüllendirmiştir?  


Bekir AKKAYA / 18.09.2018 /KUMRU
------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...