19 Mayıs 2022

DİPLOMASIZ VE CAHİL BİRİ BÜYÜKŞEHİRDE NE YAPAR? /KUMPAS YAZILARI -9 /Bekir AKKAYA

Kumru Belediye Başkanlığı’nın internet sitesinde 25 Kasım 2016 tarihinde yazılan iftira ve yalan yazıya destek mahiyetinde hakkımda linç girişimi başlatılmıştı.
            Kumpas Yazıları serisinde gördüğünüz üzere başta KUMPASA DESTEK İÇİN KUYİAD, KUMRU MEDYA, KUMRU TAKİP, KUMRU AKP YÖNETİMİ, KUMRU KADIN KOLLARI yaptıkları yazılı açıklamalarla bilinçli bir şekilde KUMPASA yoğun ilgi göstermişti.
            Yazılan bildirilerin altına destek mahiyetinde onlarca yorum yapılmıştı. Beğeniler göz dolduruyor ve heyecan yaratıyordu.
            Özellikle Kumru Belediye Başkanlığının Resmi İnternet Sayfasının altına yapılan yorumlar başkanın KUMPASINI istediği sonuca ulaştırmıştı.
            Şimdi sizlere Ordu Büyükşehir Belediyesinde çalışan tamamen yalan ve iftiraya yönelik Berat ZAVALSIZ’ın yorumunu beğeninize sunuyorum.
            Berat ZAVALSIZ şöyle diyor yorumunda :” Bir tarafta yol yapmak isteyen bir adam var, Diğer tarafta yol için bir karış yer vermek istemeyen madamcıklar var. Murat Hatipoğlu Başkan hizmete devam. Her dönem böyle ödüllü diplomalı cahiller olur. #BaşkanHatipoğluYalnızDeğildir
           
“YOL İÇİN BİR KARIŞ YER VERMEYENLER” yalanını yazan Berat ZAVALSIZ tamamen yalan söylüyor. Bunu ispat edemez ise kendisi yalancıdır. Kimin ağzı ile konuştuğunu ben zaten açıklayacağım.
            Mesela sormalı Hacı Abdul Kadir Hocaoğlu’na ya da Müdür Suat EVİN’e…
            Müdür Suat EVİN’e sormalı yalan içerikli ve kendisinin de yer aldığı tamamen yalan ve iftira içerikli yazıyı. Hatta Suat EVİN’e sormalı küfür ve hakaret içerikli yorumları neden beğendiğini?
            Kendisi Büyükşehir Belediyesinde çalışıyor. Ben diyorum ki, Ordu’dan Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu’na destek çıkmak yalan ve KUMPASI’na destek için mi belediyede görev aldın?
            Büyük Belediyenin personeli Berat ZAVALSIZ sen biliyorsun ki;
            Büyük Belediyenin yaptığı işler Kumru Belediyesinin alanı içerisinde değildir. Kumru çöplerle dolu her taraf pislik. Sen önce Murat Hatipoğluna şu Kumru’nun pisliğini temizlesin de Kumru sokakları köpeklerden kurtulsun. Bizler burada koku içinde yaşıyoruz…Önce çalıştığın yerdeki OSKİ’ye söyle de şu Kumru’da Sular zırt pırt kesilmesin…
           
Benim bu sorduklarımı sen git seni bu konuda bilgilendirenlere sor.
            Merak ettiğim husus şu; Acaba hala Murat Hatipoğlu için bu cümleleri kullanabiliyor musun? Ben sürgün edildim. Bakalım Ordu’dan gelip te Oy vereceğin başkanı yerinde durdurmaya oyun yetecek mi?
            Ama senin gibiler için çok önemli değil. Kim gelse ilke milke hak getire gücün bayrağını sallarsın. Boş ver davayı falan “DÖNEM EKMEK DAVASI” ve sen bu davanın yolcususun.
            “Adamcık, madamcık” görmek istersen önce kendine, sonra da el etek öptüklerine bakacaksın.
                        Son bir soru: Hakikaten Büyük Şehir Belediyesine girerken KPS’den Kaç puan almıştın?
            Diyorsun ya hani “HER DÖNEM BÖYLE ÖDÜLLÜ DİPLOMALI CAHİLLER OLUR” diye…Vallahi doğru diyorsun…Senin kadar cin akıllı olmadığımız için biz de ömrümüzü DİPLOMA ALMAK İÇİN harcadık. Bir daha mı? Asla!

            Bekir AKKAYA/ 20.09.2018/KUMRU 
------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...