31 Ekim 2018

KUMRU BELEDİYE BAŞKANI PSİKOLOJİK OLARAK TAKİP EDİLMELİDİR/ KUMPAS YAZILARI -15 /Bekir AKKAYA

Yazılarımı takip edenler artık şunu biliyorlar. Kumru Belediye Başkanlığı sayfasında Bekir Akkaya’ya ve devletin resmi kurumlarına yönelik tamamen yalan, yanlış, iftira ve tehdit içerikli bir yazı yazılmıştır. Ve bu yazının altına gerçek isimlerle Bekir Akkaya’ya yönelik onlarca küfür, hakaret ve tehdit içerikli yorumlar yaptırılmıştır.
            Bir öğretmene yapılan iftira ve hakaret içerikli yazı ile direk “Bekir Akkaya Kaymakamın Elinden Ödül Aldı” yalanı ile Kumru Kaymakamı da hedefe koyulmuştur.
            Kumru Belediyesinin resmi sayfasında bu yazının yer alması, başta Kumru Kaymakamlığı olmak üzere tüm resmi kurum ve kuruluşlarda şaşkınlık yaratmıştır.  Devletin öğretmenini ve Kumru Kaymakamını hedef alan bu yazı üzerine ilçelerde devletin en üst kurumu Kumru Kaymakamlığı yazının muhatabı olan ve sayfa sorumlusu olan Kumru Belediye Başkanlığına resmi bir yazı ile yalanlama göndermiş ve akabinde bilgi istemiştir.
            Kumru Kaymakamlığı’nın  Kumru Belediye Başkanlığına yönelik 20070501-529-E.1094 sayı ve  25.11.2016 tarihli yazısında  “Facebook Sosyal Paylaşım Sitesinde bulunan ve “@kumrubelediyesi” adı altında açılan hesabın belediyenizin kurumsal hesabı olup
olmadığını, eğer kurumsal hesap ise bu hesabın hangi belediye personeli tarafından kullanıldığı bilgisinin acilen Kaymakamlığımıza gönderilmesi huşunda, Gereğini önemle rica ederim.”
            Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu bu yazıya ilişkin Kumru Kaymakamlığı’na hangi bilgiyi verdi bilmiyorum. Soruşturma açıp açmadığını da bilmiyorum.
            Kumru Kaymakamlığı devletin tüm resmi kurum ve kuruluşlarına da  0070501-529-E.1119 sayı    ve 29.11.2016 tarihli bir yazı daha göndermiştir. Kumru Kaymakamlığının tüm resmi kurum ve kuruluşlarına gönderilen yazıda “Sosyal Paylaşım Sitelerinde Kamu Kurum ve Kuruluşlarının açmış olduğu resmi hesaplardan ilgi yazıda belirtildiği üzere gerçeğe aykırı, kişisel yorum ve paylaşımlarda bulunulduğu tespit edilmiştir. Resmi olarak veya kurum adı kullanılarak açılan hesaplardan bu tür gereceğe aykırı paylaşım ve yorumlarda bulunulması halinde ilgili birim ve sayfayı kullanan hukuki olarak sorumlu tutulacağından bu ve benzeri konularda dikkatli ve hassas olunması huşunda; Gereğini önemle rica ederim.”
 Yazının içerisinde de vurgulandığı gibi Kumru Belediye Başkanlığı’na gönderilen yazı “ilgi” ile belirtilmiş ve kurumlara gönderilen yazıya ek olarak Kumru Belediye Başkanlığı’na gönderilen yazı ilave edilmiştir.
            Görüldüğü gibi ilçede  devletin en üst kurumu olan Kumru Kaymakamlığı resmi yazı ile yazının tamamen yalan olduğunu tüm Kumru’ya ve resmi kurumlara duyurmuştur. Ancak Kumru Belediyesi ve Kumru Milli Eğitim Müdürlüğü bu resmi yazıyı hiçe saymıştır. Yandaşları ile toplantılar düzenlemiş, hakkımda yorumlar yaptırılmış, AKP’nin şakşakçıları bildiriler yayınlamış, borazancılar güya haber yapmışlardır.
           
Devletin bir kurumu olan Kumru Belediye Başkanlığı’nın sayfasında bu baştan sona yalan ve iftira içerikli yazıyı kim kaleme almıştır? Bu yazıyı kim yazmıştır? Bu yorumlar kimin emri ile yapılmıştır?
            İzinli olmamdan ve Ordu’da bulunmamdan kaynaklı bırak bu olup bitenlerden haberdar olmamı hakkımda yazılan küfür ve hakaret dolu yazı ve yorumları bana yazıdan tam on saat (10 saat) sonra Kumru’nun şu andaki Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu haber vermiştir.
 Eğer kendini deşifre etmemiş olsa idi ben bu yazıları kaleme alamıyor olacaktım.  Başkan Murat Haipoğlu telefon konuşmalarımızda da özel olarak kimlerle ne yaptıklarını ve kimlere hakkımda yazı yazdırdıklarını da tek tek anlatmış ve çok sayıda isim zikretmiştir. Eğer zamanımız olursa bunları da burada zikretmenin yazılarımız açısından paylaşmaya değer olduğunu düşünüyorum.  
            Belediye sayfasında hakkımda yazılan şu cümleleri birlikte okuyalım. “Yazılardan da anlaşılacağı üzere 3 ay aynı konuyu paylaşan kişiler psikolojik olarak ta takip edilmelidir, nihayetinde çocuklarımızı emanet ediyoruz.”
            Yukarıdaki cümleye uygun olarak arkasında gittiğiniz ve toz kondurmadığınız Başkanınız Murat Hatipoğlu  için ben de  “Kumru Belediye Başkanlığı’nın sayfasında  baştan sona yalan ve iftira içerikli yazıyı kaleme alıp ve tüm yandaşlarını da yanıltan ve bunları  mahcup eden, bugüne kadar yazdığım KUMPAS YAZILARI VE BELGELERİNDEN anlaşılacağı üzere devletin resmi kurumu belediyeyi ve internet sitesini kendi süfli işi ve kin ve garezi için kullanan, sadece kendisini değil yandaşlarını dahi yalancı konumuna düşüren, en yakınlarını bile kendi kirli işine alet eden, Kumru’da Ak Parti ‘yi %23 gerileten, yandaş gazetecilerini ve sivil toplum kuruluşlarını rezil ve rüsvay durumuna düşüren  Murat Hatipoğlu,  kesinlikle psikolojik olarak takip edilmelidir. Nihayetinde Fatsa’da otursa da yerel yönetimde Kumru’yu teslim ediyoruz.”
            Kendi kendini ifşa eden Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu ile yaptığımız WhatsApp konuşma metninin tamamı bundan sonraki yazımızda yayınlanacaktır.
            Kumpas Yazılarının 15’incisi burada bitti.
            Kumpas Yazıları’nın 16’cısında buluşmak üzere.

            Bekir AKKAYA / 01.11.2018 /KUMRU
-----
İŞTE KUMPASIN BELGELERİ

------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...