23 Ekim 2018

RESMİ BELGEYİ YOK SAYAN VE SUÇÜSTÜ OLAN BAŞKAN VE MÜDÜR OKUMASA DA OLUR /KUMPAS YAZILARI -14 /Bekir AKKAYA

Bugüne kadar yazdığım yazılarla bilinmeyenden bilinene doğru bir yol takip ettim.  Son yazım ile de Kumru Belediye Başkanlığı’nın resmi sayfasında bana yönelik yazıyı yayınladım.
25 Kasım 2016 tarihinde saat : 09:00’da Kumru Belediye Başkanlığı’nın resmi sayfasında başta kendim olmak üzere Kumru Kaymakamını da direk hedef alan tamamen baştan sona yalan ve iftira dolu bir yazı kaleme alınır. Yazının hemen girişinde ismim yazılarak Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu hakkında Cinsel içerikli Gayri Ahlaki Paylaşımlar Yaptığım iddia edilerek yazının altına onlarca küfür ve hakaret dolu yorumlarda yaptırılmıştır.
Aynı gün ve saatlerde daha önceden defalarca isimlerini zikrettiğim kurum ve kuruluşlar da aynı iddiayı kendi kurumsal sayfalarına taşımıştır.
Kumru Milli Eğitim Müdürü Suat Evin ise bir gün önce Kumru Kaymakamını yönlendirerek Kumru’da bulunan 750 öğretmene plaket verdirmiştir. Mevzuat açısından “YILIN ÖĞRETMENİ” seçilmediğim ve
Kaymakamın elinden ödül almadığım halde “Kumru Belediyesinin Resmi sayfasında yayınlanan bu yazıyı kesin kes yalanlamadığı gibi o çirkin yazıyı ve altındaki geçen küfür ve hakaretleri alenen ve açıkça beğenmiştir. Hatta, “Bekir Akkaya Kaymakamın elinden Ödül Aldı” Yalanını hiç utanmadan beğenmiş ve hatta odasında KUMPAS TOPLANTISI düzenlemiştir.
Başkan Murat Hatipoğlu devletin resmi kurumunu kullanarak bu KUMPAS’ı hazırlamıştır. Belediye Başkanlığını ve seçildiği AKP’yi ve yönetimini kullanarak bu işe girişmiştir. Kendine göre gazetecileri ve KUYİAD gibi sivil toplum kuruluşlarını kirli ve pasaklı planına alet etmiştir.
Başkan Murat Hatipoğlu Belediyenin sayfasında o çirkin yazıda Milli Eğitime ve özellikle de Müdür Suat Evin’e “İlçe Milli Eğitim Müdürüne bu ve bunun gibi adamlar sosyal medya açıklamalarına dikkat etsin yönünde Başkanlığımızın uyarısı kaynaklıdır.” İfadesi kullanmıştır. Suat Müdüre nasıl bir uyarıda bulunmuştu? Müdür efendiye sorup öğrenmek lazım.
Şimdi sizlere bir belge sunmak istiyorum. Bu belge Kumru’da bulunan tüm resmi kurumlara Kumru Belediyesin sayfasında yazılan baştan sona yalan olan yazının yayınlanmasından hemen sonra dağıtılmıştır. Tüm Kumru’da bulunan okullara da acilen ulaştırılmak üzere Kumru Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de gönderilen bu yazı, Müdür Suat Evin tarafından saklanmıştır. Aldığım bilgiye göre bu yazı ayrıca Kumru’da bulunan parti teşkilatlarına ve hatta sivil ve yarı resmi kurumlara da ulaştırılmıştır. Ancak bu resmi yazı Başkan Murat Hatipoğlu ve AKP’lerden korkulduğu için saklanılmış ve gizlenmiştir.
Bu resmi yazı Başkan Murat Hatipoğlu’na özel olarak ulaştırılmış ve ayrıca Kumru Belediye Başkanlığına da yazılmıştır. Ayrıca Kumru Belediye Başkanlığı’na gönderilen yazı diğer kurumlara gönderilirken ek olarak ayrıca gönderilmiştir.
Ey hakkımda AÇIKLAMA YAPAN AKP’liler…Ey Kumru’nun AKP’lileri…Ey KUYİAD Patronu Asım ZOLAN ve yönetimi…Ey KUMRU MEDYA patronu ve tüm hakkımda bana küfür edenler…Bu yazıyı dikkatle inceleyin ve okuyun…
Sizleri kandırdı bu başkan. Sizlere yalan konuştu, yalan yazdı. Bu remi yazıyı incelediğiniz zaman bazı simalardan ve onların bu ahlaksız yazdıklarından nefret edeceksiniz. Eğer hala yüzünüz kızarmıyorsa söyleyecek hiçbir sözüm olamaz…Buyurun ilçelerde devletin en üst kurumu olan Kaymakamlığın resmi olarak yazılan yazının yalan olduğuna dair resmi yazısı.
Bu yazıyı yok sayarak ve bu yazıyı görmezden gelerek hakkımda iftira ve yalan ifadeler veren Milli Eğitim Müdürlüğündeki şu anda görevdeki kişileri lanetliyorum. Hani siz inanıp Müslümansınız ya o halde ALLAH SİZLERİN BELASINI VERSİN…Buyurun BANA KURULAN KUMPAS’ın resmi belgesini ve bunu alın hakkımda en alçakça yazı ve yorumlar yapanların yüzlerine fırlatın.


BELGE : 1
T.C.
ORDU VALİLİĞİ
Kumru Kaymakamlığı

SAYI      : 20070501-529-E.1094                                        25.11.2016
KONU    : Sosyal Medya Hesabı

KUMRU BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA

“Facebook Sosyal Paylaşım Sitesinde bulunan ve “@kumrubelediyesi” adı altında açılan hesabın belediyenizin kurumsal hesabı olup olmadığını, eğer kurumsal hesap ise bu hesabın hangi belediye personeli tarafından kullanıldığı bilgisinin acilen Kaymakamlığımıza gönderilmesi huşunda, 
Gereğini önemle rica ederim.”

Ahmet Ali ÖZDEMİR
  Kumru Kaymakamı


Şimdi de Başta Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Gönderilen Resmi Yazıyı sunuyorum…Yazın ekine Kumru Belediye Başkanlığına Gönderilen yazı ek olarak ilave edilmiştir.

BELGE : 2
T.C.
ORDU VALİLİĞİ
Kumru Kaymakamlığı


SAYI      : 20070501-529-E.1119                                            29.11.2016  
KONU    : Kurumsal Sosyal Medya Hesapları    

İLGİ :    Kumru Belediye Başkanlığı’na yazılan  25.11.2016 tarihli  ve
              20070501-529-E.1094 sayılı yazımız.
Sosyal Paylaşım Sitelerinde Kamu Kurum ve Kuruluşlarının açmış olduğu resmi hesaplardan ilgi yazıda belirtildiği üzere gerçeğe aykırı, kişisel yorum ve paylaşımlarda bulunulduğu tespit edilmiştir. Resmi olarak veya kurum adı kullanılarak açılan hesaplardan bu tür gereceğe aykırı paylaşım ve yorumlarda bulunulması halinde ilgili birim ve sayfayı kullanan hukuki olarak sorumlu tutulacağından bu ve benzeri konularda dikkatli ve hassas olunması huşunda;
Gereğini önemle rica ederim.
Ahmet Ali ÖZDEMİR
  Kumru Kaymakamı
EK: 1 adet Belediyeye gönderine ilgi yazı

Kumru İlçesi’nde Devletin en üst kurumu olan Kumru Kaymakamlığı’nın resmi yazılarını sizlerle paylaştım. Düşünebiliyor musunuz? Devletin en üst biriminin yalanladığı ve hatta kaymakamı bile suçlayan ve ona iftira atan  bir Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu. Ve Devletin en üst Kurumu Kaymakamlığın resmi yazı ile ÖĞRETMEN BEKİR AKKAYA YILIN ÖĞRETMENİ ÖDÜLÜNÜ ALDI, YILIN ÖĞRETMENİ SEÇİLDİ VE KAYMAKAMIN ELİNDEN ÖDÜL ALDI yalanına destek veren iftira, hakaret ve küfürleri beğenen ve bir gün önce Kumru Kaymakamına 750 öğretmene plaket verdirerek kendi yaptığı işin bile doruluğunu söyleyemeyen Bir Milli Eğitim Müdürü Suat Evin.
Kumru Kaymakamı resmi olarak yazının tamamını yalanladığı halde bunlar pis ve pasaklı işlerini başkalarını da yanıltarak bana KUMPAS KURDULAR…VE BENİ SÜRGÜN ETTİRDİLER…
Belgelerin asıllarını büyütmek için lütfen üzerine tıklayınız…
Kumpas Yazılarının 14’üncüsü burada sona erdi.
Kumpas Yazılarının 15’inde buluşmak ümidiyle…


Bekir AKKAYA / 24.10.2018 /KUMRU 

***************İŞTE KUMPASIN BELGELERİ***************

BELGE 1
BELGE :2

------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...