6 Temmuz 2018

Cinsel İçerik Kelimesinden Etkilenen Gazeteci- (KUMPAS YAZILARI-5)

Kumpas Yazıları -4 diye adlandırdığımız “KUYİAD Açıklama Yapacağına Beni Tehdit Ediyor” başlıklı yazım ile açık ve net KUYİAD’a sorduğum hiçbir soruya şu ana kadar açıklama gelmedi. Başkan Asım Zolan daha önce kerhen son derece nezaketten uzak ve umursamaz bir halde kendisinin yazdığı tehdit içerikli açıklamasında “yayınladığımız yazıda birlik ve beraberliğe saygı var hakaret yok. Bir daha KUYİAD hakkında yalan dolan hakaret ederseniz hakkınızda hukuki haklarımız saklıdır” cümleleri ile bana yönelik parmak sallayarak üst perdeden beni tehdit etmişti. Bende cevap olarak “Kumpas Yazıları 4”ü kaleme almıştım.
            Anladım ki, Asım Zolan benim söylediklerimi anladığı halde anlamazdan geliyor. Çamura yatıyor.
Benim ona önerim şudur.  KUYİAD’a yakışır bir şekilde yönetimdeki insanları daha fazla zorlamadan  bildiğinizi ortaya koyun ve açıklayın.  Aksi takdirde senin son açıklamanı ve bundan iki yıl önce yazdığın manifasto’nun kimin talimatıyla yapıldığını açık ve net olarak ortaya koyacağım.
   Bundan sonraki yazılarım ise KUYİAD’tın yönetimine yönelik olacaktır. Ben şunu tahmin edebiliyorum; yönetimdeki bir çok kişi,  iki yıl önce yapılan bu açıklamanın ne anlama geldiğini hala bilmiyor. Ama ben, Asım Zolan ve birilerinin ve hatta bir kaç kişinin bunu bildiğini tahmin edebiliyorum.
KUYİAD Yönetiminde bulunan vicdanlarından hiç kuşkulanmadığım kişilere sesleniyorum.  İleriki yazılarımda açıklamada geçen cümleleri tek tek ele alacağım. Sayın Asım Zolan’ın “yayınladığımız yazıda birlik ve beraberliğe saygı var ” cümlesi inandırıcı değil. Açıklama dikkatle okunduğunda bunun böyle olmadığı açık ve net gözüküyor.
Tarih: 27 Kasım 2016 Pazar
KUYİAD’ın Resmi İnternet Sayfası : https://www.facebook.com/Kuyiadd/
Açıklama : Son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan hakaret içerikli paylaşımlar bize yani bir Kumruluya hiç ama hiç yakışmamıştır.  “Bugün Kumru halkının teveccühü ile riyaset makamında oturan Murat Hatipoğlu hakkında yapılan gayri ahlâkî paylaşımlar, hepimizi derinden üzmüştür. 
Asım Zolan ne demişti? : “yayınladığımız yazıda birlik ve beraberliğe saygı var ”
------------
Tarih : 27 Kasım 2016 Pazar
KUYİAD ya da Birilerinin Tetikçi Medyası http://www.kumrumedya.com/
Aynı anda ve Acilen Son Dakika Haberi :
“Kuyiad Derneğinden Manifesto gibi açıklama.! Son günlerde Sosyal medyadan Kumru Belediye Başkanı'na karşı eleştiri nin ötesinde yapılan yorum ve paylaşımlar üzerine Kumru belediye Başkan nın ardından Kumrulu Yönetici ve iş adamları derneği de bir açıklama yayınladı..
           
Gördüğünüz gibi “KUMRU MEDYA” denilen birilerinin tetikçi medyası KUYİAD’ın açıklamasını manşete taşıdığı gibi, KUMRU BELEDİYE BAŞKANININ AÇIKLAMASINDAN DA HABERİ VAR. Ve KUYİAD’ın açıklamasını haber yaparken BELEDİYEYİ DE REFERANS gösteriyor. Yani 28 Şubat diliyle ÇEVİK BİR arkada. FETÖ arkada…Ver mehteri sürülsün Bekir…
            Sadece şu KUYİAD açıklaması  ve KUMRU MEDYA ilişkisi Kumpasın kimin yaptığını ortaya koyuyor. Ve açıkça Asım Zolan’ı yalanlıyor.
            Bundan sonraki yazılarımda KUMRU MEDYA diye kendilerini adlandıran tetikçilerin  sözünü ettiği KUMRU BELEDİYE BAŞAKANININ AÇIKLAMALRINI DA YAYINLAYACAĞIM.
            Sizlerden tek ricam tarihlere dikkat edin.
            Asım Zolan ve KUYİAD Yönetimine şimdi bir belge daha sunuyorum.  Alın size bir korsan hesap daha. Ve KUYİAD’ın açıklamalarına ve KUMRU MEDYA denilen tetikçilerin haberine benziyor mu birlikte karar verin.
            Sizlerden tek arzum aman tarihlerine dikkat edin. Hadi buyurun!
            Tarih : 25 Kasım 2016 Cuma
            Birilerinin Tetikçisi Medyası : KUMRU TAKİP : https://facebook.com/kumrutakip
            ACİLEN SON DAKİKA HABERİ :
HABERİ BİRLİKTE OKUYALIM:
KUMRULU ÖĞRETMENDEN ÇİRKİN BENZETME
İnsanlar eleştirilir. Ama eleştirinin de bir boyutu vardır.
Bu kadarı yok artık dedirtti.
Seçilmiş bir belediye başkanına Ağır Sözler Hiç Yakışmadı.
Cinsellik içeren bir paylaşımla Belediye Başkanını Benzetilmesi ve eleştirilmesini kimse kabul edemez. Biz tarafsız Kumru Haberleri yapmaya çalışıyoruz. Herkes makamını saygısını bilecek.
Bekir Akkaya ilçemizde örnek hocalardan biriydi. Bu paylaşımı ile tüm Kumru halkını şaşırtmıştır.
---------
Bu haberin altında  beğenileri pek görmeden,  bu haberin altında Kumru’da Gazetecilik yapan ve bir yerel gazetede muhabirlik yapan MEHMET EVİN ismindeki takipçinin yorumunu dikkatlerinize sunuyorum. Diğer küfürlü ve hakaret içerikli yorumlar ileriki günlerde yayınlanacak.
Ne diyor Mehmet Evin? : “ Bu konu ile alakalı önemli bir açıklama yapar inşallah. Gerçekten pes.
Mehmet Evin : “Gerçekten pes” diyor
KUYİAD AÇIKLAMASINDA :  “hakaret içerikli , gayri ahlâkî paylaşımlar”, diyor
KUMRU MEDYA : “Kumru Belediye Başkanı'na karşı eleştirinin ötesinde yapılan yorum ve paylaşımlar” diyor.
KUMRU TAKİP : “Başkana ağır sözler, cinsellik içeren paylaşımların başkana benzetilmesi,” diyor
Bu algı doğrultusunda açıklama ve haber yapan KUYİAD, KUMRU MEDYA, KUMRU TAKİP ve Mehmet EVİN ortaya hiçbir bilgi ve belge ortaya koymuyor.  Ve bir kişinin yönlendirmesi ile insanlara suç işlettiriyor ve Bekir Akkaya’yı sürgün ettiriyor. İşin en ilginci ise kapı komşum Mehmet Evin, hiçbir cinsel içerik görmediği halde, kelimelerden etkilenerek “Gerçekten pes” diyor.  Niye diyor, neden diyor ? Büyük ihtimal kendi de bilmiyor.
Yazımızın ileriki bölümlerinde bu FETÖ TAKTİĞİ İLE ÇOK ADİ VE ÇOK PİS SÜRECİ VE ÇİRKİN FETÖ MÜSVEDDESİ YÜZÜ TEŞHİR ETMEYE DEVAM EDECEĞİM.
Buluşmak Ümidiyle.
Yazımız Devam Edecek.
Kumpas Yazıları -5’in Sonu.
Bekir AKKAYA / 07.07.2018 /KUMRU
NOT: Resimleri(belgeleri) büyütmek için üzerini tıklayınız.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...