13 Eylül 2018

KADIN KOLLARI BAŞKANI AYNUR DEMİR’İN “GAYRİ AHLAKİ” DUYURUSU” /KUMPAS YAZILARI -8 /Bekir AKKAYA

Bundan önceki yazımda Kumru AKP Eski İlçe Başkanı Murat YAYLAK’ın yalan içerikli AKP yönetiminin tüm  üyelerinin hazır bulunduğu fotoğrafla birlikte KAMUOYUNA YALAN açıklamasını sunmuştum. Ve ardından bir çağrıda bulunmuştum. Demiştim ki, “Kumru Belediye Başkanı ile ilgili son zamanlarda sosyal medya üzerinden maksatlı ve rencide edici, yapılan hizmetleri  yok sayan gayri ahlaki paylaşımlar yapılmaktadır.” Açıklamanızda geçen “GAYRİ AHLAKİ PAYLAŞIMLARI” bizlere gösterin demiştim.
Ama tık yok.  Neden yok? Çünkü ellerinde hiçbir yazı ya da belge yok. Yazdıkları tamamen yalan ve iftira. Çünkü ellerine verilen yazıyı kendileri hazırlamadılar/Birlikte hazırladılar. Kimin hazırladığını, kimin talimatını yerine getirdiklerini biliyorlar. Ve birlikte idiler.
Onlar söylemese de yazılarımı okuyanlar bir kanaate çoktan vardı.  Ve ben bunları deşifre etmeyi sürdüreceğim.
            Şakşakçı Güya Kumru Zenginler Kulübü KUYİAD Başkanı Asım ZOLAN zaten iki satır yazı yazmaktan aciz. Onlara emredildi ve onlarda verilen talimat doğrultusunda bu yalan ve iftira içerikli açıklamaları kendi sayfalarında da yayınlamadı. Gittiler biri Kumru AK PARTİ’nin sayfasında, diğeri de KUYİAD’ın resmi sayfasında yayınladı. Daha da ileri giderek biri açıklamanın içerisine Kumru Ak Parti teşkilatının fotoğrafını koydu diğeri de KUYİAD’ın yönetimin fotoğraflarını kullandı.  Hedeflerine başka türlü ulaşamazlardı. Yüzlerce küfür ve hakaret içerikli yorum hem de BELEDİYENİN RESMİ SAYFASINDAN YAZDIRAMAZLARDI.
           
Onlara talimat veren savundukları Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu bunların yalanlarını topladı, kendi ettirdikleri küfürleri biriktirdi, Kendi eşine, Milli Eğitim Müdürü Suat Evin’e ve “belediyede size iş vereceğim vaadi ile kandırdığı gençleri topladı, onlara küfür ve hakaretler ettirdi. Bunları topladı, önce savcılığa sonra da soluğu Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ve sonra da Ordu Valiliği’nde aldı. “Kumru’da infaal uyandı” yalan ve iftira ifadeleri verdirerek aklınca benim itibarımı bitirdi. Bütün bunları belgelerle yayınlayıp görünmeyen yüzlerini deşifre etmeyi sürdüreceğim.
            Hani YAP-BOZ’lar vardır çocuklar oynasın diye. Bütün olan fotoğraflar yüzlerce parçalara ayrılır. Sonra da orijinal resmin ortaya çıkması için parçaları birleştirilir. Çok adice ve çok basit yapılan KUMPAS’ın parçalarını ASIM ZOLAN birleştirememe numarası yapsa da  bu parçaları birleştirmek zorunda. “KUYİAD’IN AÇIKLAMASINDA BİRLİK VAR, BERABERLİK VAR” dese de KUMPAS’ın bir parçası ve YALAN AÇIKLAMASI ORTADA.  Ve bu yazıların ve belgelerin her biri kendini zaten yalanlıyor. Bi de hiç utanmadan “ALLAH BELAMI VERSİN!” diyor. Tamam anladık ta aynı kelime ve aynı açıklama aynı tarihte ve hepiniz birlikte koru halinde nasıl aynı oluyor? Hatırlatmak istemesem de FETÖ’de aynı sizin gibi yapıyordu.  O hain de senin gibi beddua ediyordu.
            Resmin ne olduğunu görmemiz açısından parçaları birleştirmeye devam edelim.
            Asım ZOLAN 27 Kasım 2016 tarihinde, “Kumru Belediye Başkanı ile ilgili son zamanlarda sosyal medya üzerinden maksatlı ve rencide edici, yapılan hizmetleri  yok sayan gayri ahlaki paylaşımlar yapılmaktadır.”
            KUMRU MEDYA PATRONU FİLAŞ HABERİNDE Bu açıklamayı (27 Kasım 2016) tarihinde  “Kuyiad Derneğinden Manifesto gibi açıklama diyerek” “Son günlerde Sosyal medyadan Kumru Belediye Başkanı'na karşı eleştirinin ötesinde yapılan yorum ve paylaşımlar üzerine Kumru belediye Başkanının ardından Kumrulu Yönetici ve iş adamları derneği de bir açıklama yayınladı.” Şeklinde güya haber yaparak KUMPAS’a destek çıkmıştı.
            Aynı cümlelerle Eski Kumru AKP İlçe başkanı Murat YAYLAK 25 Kasım 2016 tarihinde “son zamanlarda sosyal medya üzerinden Kumru Belediye Başkanına karşı maksatlı ve rencide edici, yapılan hizmetleri  yok sayan gayri ahlaki paylaşımlar yapılmaktadır.” Yalan ve iftiraya imza atmıştı. (Murat Yaylak daha ayrıntılı konu edilecektir.)
            KORSAN KUMRU TAKİP Denilen Sahibinin Sesi ise 25 Kasım 2016 tarihinde Son Dakika haberi olarak fotoğrafımla birlikte, ““Bu kadarı yok artık dedirtti. Seçilmiş bir belediye başkanına Ağır Sözler Hiç Yakışmadı. Cinsellik içeren bir paylaşımla Belediye Başkanını Benzetilmesi ve eleştirilmesini kimse kabul edemez. Herkes makamını saygısını bilecek Bekir Akkaya…” diye haber yapmıştı.
            KUMPAS’ın parçaları birleştirmeye çalışırsak Kumru AKP Kadın Kolları Başkanı Aynur DEMİR’in açıklamasını fotoğrafa koymazsak resim  tamamlanmaz. Aynur DEMİR de  açıklama yapmış mı? Süreci takip ediyorsanız bu yapması gerekir. Aksi takdirde KUMPAS FOTOĞRAFI  tamamlanmaz.
           
Kadın Başkan Aynur DEMİR kendi sayfasından bir KAMUOYU açıklaması yapmış. Görevden alınan AKP İlçe Başkanı Murat YAYLAK’ın KAMUOYU AÇIKLAMASINI 25 Kasım 2016 Tarihinde Sayfasına taşıyarak Murat YAYLAK’ın ismi ile aynı açıklamayı yayınlamış.  AKP’nin sayfasındaki KAMUOYU AÇIKLAMASI kadar beğeni ve yorum almamış olmamasına rağmen kadın AKP’lilerce Bekir AKKAYA “KUMRU’DA İNFAAL UYANDI” yalanına destek mahiyetinde azımsanmayacak kadar beğeni ve yorum almış. Bu da benim sürgünüme yetmiş ve artmış bile.
            Görevden alınan Murat YAYLAK’ın ifadelerinin aynısının olduğu açıklamada Aynur DEMİR, Üzerine basa basa “Belediye  Başkanımıza, son zamanlarda sosyal medya üzerinden maksatlı ve rencide edici, yapılan hizmetleri  yok sayan gayri ahlaki paylaşımlar yapılmaktadır.” Cümlesinin devamında “Ak Parti teşkilatı olarak, Belediye Başkanımızın her yönüyle yanında olduğumuzu belirtir,” cümlesine özellikle vurgu yapmış.
            Ben AKP’nin Kadın Kolları Başkanına soruyorum!
            Sen bir bayan olarak “ŞU GAYRİ AHLAKİ PAYLAŞIMLARI “ bize gösterebilir misin? Başkana kim ne yapmış? Göster ki bundan sonra bir daha yazı yazmayalım.
            Aynur Başkan,
            Ben zaten KUMRU BELEDİYESİNİN RESMİ İNTERNET SAYFASINDA BAŞTAN SONA YALANA DAYALI YAZISINI YAYINLAYACAĞIM. Benimgibilerin vergileri  ile KAMU HİZMETİ YAPAN KUMRU BELEDİYESİNİN RESMİ İNTERNET SİTESİNDE HANİ BEKİR AKKAYA YILIN ÖĞRETMENİ SEÇİLDİ, KAYMAKAMIN ELİNDEN ÖDÜL ALDI” iftira yazısını  zaten yayınlayacağım.
            Aynur Başkan Sana soruyorum;
            Senin eşin Harun DEMİR bir öğretmen,  peki , senin eşin ödül almadı mı? Peki eşinin ödül aldığını neden söylemiyorsun?  Bu açıklamaları yapmak için hani 25 Kasım 2016 tarihinde bu konuyu masaya yatırmak için Kumru Milli Eğitim Müdürü Suat EVİN’in  odasında oturdunuz ve orada Müdür Suat Efendi’nin odasında, Hani şu Öğretmen evi olarak hizmet veren ve sonra KAPATTIĞINIZ ÖĞRETMENEVİNDE SUAT MÜDÜRÜN ODASINDA aldığınız kararlar doğrultusunda görev dağılımı yaparak bana karşı linç girişimi kampanyası başlattınız.   
Bir bayan olarak hiç utanmadan ve sıkılmadan “BAŞKANA YÖNELİK GAYRİ AHLAKİ PAYLAŞIMLAR” yalanını sayfanıza taşıdınız.  Şimdi bir bayan olarak soruyorum sana ve senin gibi başkanlara. Şu BAŞKANINIZA KARŞI GAYRİ AHLAKİ PAYLAŞIMLARI gösterin.
 Peki, Aynur Başkan Hanım, Sorsaydın ya Suat Evin Müdüre: “Sen ödül almadın mı diye? Yusuf Acar’a ve Ali Arapoğlu’na…Sorsaydın. Yaşını başını almış yönetiminizdeki HACI ABDULKADİR HOCAOĞLU’na sorsaydınız. Yaşlı Hacı Hocamıza da gösterseydiniz “ŞU GAYRİ AHLAKİ PAYLAŞIMLARI”.  
            Yalan yazdınız ve insanları bilerek yönlendirerek KUMPAS Kurdunuz. Bunu niçin yaptığınızı da tek tek yazacağım.
            Sizlere bu yazıyı yazdıran savunduğunuz, uğrunda KUPMAS KURDUĞUNUZ BAŞKAN,  EŞİM İÇİN “FATMA YİNGEM İYİ BİR İNSANDIR.” İfadelerini kullanıyor. O kadar yüce ve küstah ki, ailelere kadar İYİ KÖTÜ değerlendirmelerini bile yapabiliyor. Başkanın eşi, ve Müdür Suat EVİN ve sen bana ettirdiğiniz tüm hakaret ve küfürleri beğeniyorsunuz.  Benim eşim için  “İYİ – KÖTÜ” değerlendirmesinde bulunan bu başkan, senin  için ya da başkaları için hangi değerlendirmeleri yapıyor?  Öyle ya! Yalan yazan bir bayana büyük başkanınız ne der acaba? İyi mi der Kötü mü?
Küfür ve hakaretleri beğenen Başkanın Eşi ve Suat EVİN, başkana göre İYİ Mİ KÖTÜ MÜ? Başkanınıza sorun! Bekir Akkaya’ya yapılan küfür ve hakaretleri beğenmek haram mı, helal mı? Hacı Abdulkadir ve Hoca Asım Efendi de bu konuda güzel fetva verebilir. Gerçi eşiniz de bu konuda yetkindir.
 Benim önerim, söyleyin başkanınıza da KADINLARIN İYİ VE KÖTÜ OLDUKLARINA DAİR çetelesini ve listesini emir verdiklerini bilgilendirsin. Benim gibi kimse kaza kurşununa gitmesin. Bakın bana bir kafa taktı ve bana KÖTÜ damgasını bir vurdu.  Beni oradan oraya   sürgün ettirdi. Eşime FATMA YENGEM İYİ BİR İNSANDIR dedi de kurtuldu. Allah beterinden korusun!
 Benim önerim bu başkanla İYİ geçinmek, ne derse yerine getirmek gerekiyor.  Zaten bu YALAN AÇIKLAMALARINIZI BU YÜZDEN YAPIYORSUNUZDUR.  Belge olmadan GAYRİ AHLAKİ BİR ŞEY GÖRMEDEN BİR KADIN BAŞKANIN, GÖREVDEN ALINAN BİR BAŞKANIN KAMUOYU AÇIKLAMASINI SAYFASINA TAŞIMASI başka nasıl izah edilebilir?
Öyle kolay değil iş kadını sıfatı ile hem kömür alıp satmak ve hem de  siyaset yapmak. Öğretmen eşi olup ta bir başka öğretmen için yalan dolan KUMPAS KAMPANYASINA KATILMAK.
AKP Kadın Kolları Başkanlığı böyle KUMPAS MEVSİMLERİNDE zor iş zor. Bu zor işlerin üstesinden gelirken böyle istemediğiniz durumların hasıl olmasını “İSTENMEYEN KAZALAR” olarak değerlendirmek gerekir.  Senin başkanlığını yaptığın yönetimin böyle düşünse de bunu ben bir çok sebebe bağlıyorum ki, yazımın ilerleyen bölümlerinde bunlara elbette açıklık getireceğim.
Birikimli, tecrübeli ve bir o kadar yetenekli Öğretmen Harun DEMİR’in eşi olmakta başlı başına büyük bir sorumluluk getiriyor. Öğretmenlik, YİBO Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü ve hepsinin üstünde EĞİTİM BİR SENDİKA BAŞKANLIĞI. Bu kadar birikimi Allah her kuluna nasip etmez.  Sonracığıma bütün bunların yanında ihale evraklarını oradan oraya taşımak ve yetiştirmek ev alıp satmak hakikaten büyük azim ve yetenek gerektiriyor. Bir de başkan olmadan önce okul okul dolaşarak hayır işleriniz vardı. Çocuklara yönelik çabalarınızı ben şahsen hep takdir etmişimdir. Sizler gibi güzide insanlara binlerce Bekir AKKAYA feda olsun. Sizler olmasanız biz bu dünyada çarpılır, öbür dünyada ise doğru Cehenneme gideriz.   
İşte bütün bunlar Aynur Hanımı da etkin kılıyor. Balı tutuyor ve parmağını da yalıyor. Ve katıldığı KUMPASLAR istenildiği gibi sonuç veriyor. Ben şahsen kafamın- gözümün yarılmadığına şükrediyorum.  Benim gibi gariban kullara ne olursa olsun ŞÜKRETMEK düşüyor. Allah böyle AKP’lileri başımızdan eksik etmesin! (Amin)
           
Patronlar Kralı KUYİAD Başkanı Asım ZOLAN’a soruyorum!
            Sayın Asım ZOLAN;
            Yazdığınız MENİFESTO YALAN AÇIKLAMANIZI kimden aldınız? Bu metni sana kim hazırladı, kim ulaştırdı?
            Eski Başkan Murat YAYLAK ile Kadın Başkan Aynur DEMİR’in açıklamaları ile senin açıklaman aynı. Bu benzerliği neye bağlamak gerekiyor?
            Kumpas Yazıları 8’in Sonu. Kumpas Yazıları 9’da buluşmak üzere…
            Seviler Saygılar.

            Bekir AKKAYA / 14.09.2018 / KUMRU
------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...