14 Şubat 2008

Musa Kupuz Yeni Müdür

Korgan Ziraat Bankası Müdürü Musa Kupuz , Kumru Ziraat Bankası Müdürlüğüne atandı. Kumru Divanitürk Köyünden olan Musa Kubuz 23 yıllık banka görevlisi. Eski Kumru Ziraat Bankası Müdürü Baki Yılmaz ise Çatalpınar Ziraat Bankası Müdürlüğüne atandı.*Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/KUMRU

http://www.korgan.web.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=59&Itemid=42 SİTESİNDE HİÇ DEĞİŞTİRMEDEN YAYINLANMIŞ BİR YAZI...YENİ ZİRAAT BANKASI MÜDÜRÜMÜZÜN GELDİĞİ YERLE İLGİLİ BİLGİ İÇERMEKTEDİR...DEĞİŞTİRMEDEN AYNEN YAYINLIYORUZ!
Yazar HİMAMOĞLU
Olur Şey Değil!

Dün saat 14.10’da Ziraat Bankası’na gittim, gözüme inanamadım; bankada görevlilerden başka hiç kimse yoktu. O güne kadar bankayı hiç boş görmediğimizden bana çok garip geldi; olur şey değildi. Görevlilere: ‘’ Hayret! Hiç kimse yok, yoksa iflas mı ettiniz?!’’ diye takıldım. ‘’ Hava şartları pek de uygun değil.’’ dediler. ''Olabilir ama, yıllardan beri ilk defa böyle gördüm.’’ dedim.

Daha önceden bankada çok az müşteri da olsa, bazı kişilerin özellikle siyasi kimliğine sığınarak vatandaşın gözü önünde
bile kurallara uymamasını ve görevlileri sıkıştırmasını çok görmüştük.

Uzun kuyruklar olduğunda da bu tip kişilerin vatandaşı görmezden gelerek görevlinin yanına oturup bacak bacak üstüne atarak ağzının bir kenarında sigarası ile cep teli elinde: ‘’Alooo! Sayın Vekilim.’’ diye havalandıkları geldi gözümün önüne.

Alışkın olduğumuz bu görüntüler şimdilerde görülmüyor; ne zaman bankaya gitsem, yeni gelen Müdür Bey’in (MUSA KUPUZ) bile makamını bırakıp memurların yanında boş bulduğu bilgisayara giderek: ‘’ İşi olan buraya gelsin!’’ nidaları var artık bankada.

Alışkın olduğumuz kuralsız görüntüler gitmiş, yerine rahat çalışabilen görevliler ve müşterinin işini kendi işi gibi takip eden yönetim anlayışı hakim olmuş bankaya. Görevlileri kimse rahatsız edemiyor.
**************
KORGAN HABER SİTESİNDE BULUNAN BU YORUM HABERE GÖRE BÜYÜK İHTİMAL ALIŞIK OLDUĞUMUZ KUMRU ZİRAAT BANKASINDAKİ UZUN KUYRUKLAR BÜYÜK İHTİMALLE YENİ MÜDÜRÜMÜZ MUSA KUPUZ SAYESİNDE OLMAYACAK...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...