26 Nisan 2010

23 Nisan Gösterilerinden (Foto Haber)

Kumru Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Öğretmenlerinin rehberliğinde Kumru Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İkinci ve Üçüncü sınıf öğrencilerinin 23 Nisan Kutlamalarında yapmış oldukları Şekerli Ront Gösterisi izleyenleri büyüledi.

Havaların yağmurlu olmasına nedeniyle Kumru Atatürk İlköğretim Okulu Bahçesinde yapılan proğrama Kumrulular yoğun ilgi gösterdi. Birbirlerinden güzel gösterilerin
yer aldığı 23 Nisan Bayramı çocuklar kadar bayram gösterilerini izleyen büyüklerin de çoşmasına neden oldu.

Kumru Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterileri dikkat çekerken
Okul öğretmenlerinden Zeliha Kafferoğlu rehberliğindeki öğrencilerin gösterileri yüzlerce Kumruludan büyük alkış aldı.

Aynı öğrencilerin Kırmızı Beyaz renklerden oluşan giysileri ile gösterilerinin sonuna doğru müzik eşliğinde gösterilerini sunarken ellerine aldıkları sepetlerle önce protokole doğru yönelerek sepetlerde bulunan şekerleri protokoldeki misafirlere sundu. Şiir gibi yaptıkları gösterileri sunarken yine oyun içinde Kumruluların bulundukları yöne giderek sepetlerinde bulunan şekerleri Kumrulara ikram etti. Gerek protokoldeki misafirler ve gerekse Kumrulular ilk anda şaşkınlık yaşasalar da daha sonra şekerleri kapma yarışına girdi. Aynı anda gösterilerini sürdüren 16 kırmızılı beyazlı kız çocukları yoğun alkış aldı.

*Bekir AKKAYA/Kumru Haber / 23 Nisan 2010/ Kumru




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...