19 Ekim 2018

CİNSEL İÇERİK İÇERMEZ AMA SİZ VARMIŞ GİBİ OKUYUN VE BAŞTAN SONA YALAN VE İFTİRA DOLU O YAZI/ KUMPAS YAZILARI -13 /Bekir AKKAYA

Tarih 25 Kasım 2016 Cuma Saat : 09:00
            Mesai başlayalı yaklaşık bir saat olmuştur. Kumru Belediye Başkanlığı’nda akıllara durgunluk veren bir telaş vardır.
Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu bir şeylere kızmıştır. Hemen mahiyetindekileri toplayarak hazırladığı metni kendilerine vererek Belediye sayfasında yayınlama talimatı verir. Bütün belediye personeline talimat vererek yazıda geçen Öğretmen Bekir Akkaya’ya yönelik yazı doğrultusunda yorum yapılmasını ve yazılanların da beğenilmesi gerektiğini söylemiştir. Beklentisi olanlar “hiçbir şey sormadan ve bir şey de görmeden” emri yerine getirmek için balıklama dalmışlardır.
Yazının yayınlanmasının ardından başka bir metin hazırlanarak AKP İlçe Başkanı Murat Yaylak’a, AKP Kadın Kolları Başkanı Aynur Demir’e, AKP Gençlik Kolları Başkanı Ali Çavuş’a ulaştırılmış 
ve yine Başkan Murat Hatipoğlu’nun talimatı ile AKP’nin ilgili sayfalarında yayınlattırılmıştır. Metin aynıdır ve metinde özellikle “Son Zamanlarda Başkan Murat Hatipoğlu ile ilgili GAYRİ AHLAKİ PAYLAŞIMLAR YAPILMAKTADIR” cümlesi vurgulu bir şekilde öne çıkartılmıştır.
Başkan Murat Hatipoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ali Çavuş’a talimat vererek AKP’li gençleri toplayarak Kumru Belediye Başkanlığında yazılan yazının altına Bekir Akkaya’yı hedef alan yorumlar yapmalarını ve birbirlerinin yorumlarını da beğenmelerini istemiştir. Ali Çavuş ta Enes Bakılan’a talimat vererek gençleri toplamasını ve olmayanların adına da kendisinin yorum yapmasını istemiştir. Enes Bakılan da yorum yapamayanların kendi facebook şifrelerini alarak onlar adına hem yorum yapmış ve hem de beğenme vazifesini yerine getirerek verilen Başkan talimatını kusursuz yerine getirmiştir.
Başkan Murat Hatipoğlu Kumru adına hizmet yapan sivil toplum kuruluş başkanlarını arayarak Başkan Murat Yaylak’a verdiği metnin bazı yerlerini değiştirerek ““Son Zamanlarda Başkan Murat Hatipoğlu ile ilgili GAYRİ AHLAKİ PAYLAŞIMLAR YAPILMAKTADIR” cümlesini öne çıkartarak Belediye Sayfasında bulunan yazıyı dikkate alarak yayınlamalarını istemiştir.
Kumru AKP’nin Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu KUYİAD Patronu Asım Zolan’ı aramış ve gönderdiği metni KUYİAD’ın sayfasında yayınlamasını talep etmiştir. O da bedava yemek ısmarladığı bir başkasına talimat vererek KAMUOYU açıklamasın sayfasında yayınlatmıştır. Yine Asım Zolan, KUYİAD yönetim Kurulunu bu metinle ilgili toplamış ve yazıyı yayınlatıp yayınlatmamak için oylama yaptırmıştır. Hatta toplantıda itiraz edenler olmuş ve “ellerinde GAYRİ AHLAKİ BİR PAYLAŞIM YOK bu yayınlanmamalı “ diyenler olduğu halde “Koskoca Başkan Murat Hatipoğlu yalan mı söylüyor?” diyerek “Başkanın talimatını yerine getirmeliyiz” diyerek KUYİAD’ın sayfalarına taşıyarak onlarca kişiye aynı sayfada yorum yaptırmıştır.  
Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu AKP’nin ilçe yönetimini toplamış Milli Eğitim Müdürü Suat Evin’nin yanına gidilerek derhal Bekir Akkaya’ya soruşturma açılması talimatının verilmesini talep etmiştir. Bazı AKP’liler buna itiraz ettiği halde Başkan Murat Yaylak, Kadın Başkan Aynur Demir ve birkaç yönetim kurulu üyelerini yanına alarak Müdür Suat Evin’e soruşturma için emir vermişlerdir. Yazı içinde geçen “KAYMAKAMIN ELİNDEN BEKİR AKKAYA ÖDÜL ALDI” yalanı nedeniyle Müdür Suat Evin’in bütün israrlarına rağmen Kaymakam soruşturmaya izin vermemiştir. Yine aynı gün Kumru Belediye Sayfasında yazılan bu yazının tamamının iftira olduğunu belirten resmi yazı ve ardından Kumru Kaymakamlığı Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu’na “UYARI CEZASI” vererek başkandan resmi yazı ile savunma istemiştir. Kumru AKP Başkanı Murat Yaylak ve yönetimin Müdür Suat Evin’e giderek Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu’nun talimatını iletmesi ve yaptıkları güya toplantı Kumru AKP’nin resmi sayfasında “Öğretmenler Gününü tebrik diye”  AKP’nin sayfasında haberleştirilmiştir. Bir gün önce yapılan tören ve programa katılmayan AKP başkan ve yönetimi bir gün sonra güya Müdürün öğretmenler gününü kutlamışlardır.
Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu aynı gerekçe ile Kumru Cumhuriyet Savcılığı’na Bekir Akkaya için suç duyurusunda bulunmuş ve aynı gün içerisinde tanıdıkları gazetelere ve korsan internet sitelerine ve gençlere emir vererek hakkımda yalan haber yapmalarını istemiştir.
İstanbul’da KUMRU MEDYA denilen haber sitesi elinde hiçbir belge olmadığı halde KUYİAD’ın açıklamasını sayfasında manşet yapmış,  KUMRU TAKİP denilen korsan internet sitesi sayfaya resmimi ve ismimi koyarak “BEKİR AKKAYA’DAN BAŞKANA CİNSEL İÇERİKLİ PAYLAŞIMLAR” diyerek alçakça yayın yaparak ALGI oluşturmuş ve onlarca ismim yazılarak küfür ve hakaret yorumları yaptırılmıştır.
YÖRE HABER’in Kumru Temsilcisi Mehmet Evin de yorumları ile algıdan etkilenmiş ve yorum yazmıştır.
Başkanın aradıkları arasında Ünye’li ama İstanbul’da oturduğunu söyleyen Samet Görmeç isminde kendi söylemesine göre gazeteci olan kişiye “Bekir AKKAYA ile ilgili “pornu içerikli haber yapmasını” söylemiş o da durumun aslını öğrenmek için benle defalarca görüşmüştür. Aynı şahıs benle görüşmeden önce Belediyenin sayfasındaki yazının altına iki tane çok ağır ifadelerle beni tehdit etmiş ve Kumru’daki tanıdıklarına “BU SAPIĞI LİNÇ EDİN” ifadelerini de içeren yorumlar yazmıştır.
Baştan sona yalan ve iftira içerikli benim ismim yazılarak Kumru Belediye Başkanlığı’nın sayfasında yazılan hakkımdaki yazının altına onlarca küfür, hakaret, tehdit içerikli yorumlar yapılmış ve bunları toplayan Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu Ordu Valiliğine  ve  Ordu Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek kendi ürettiği ve olmayan belgelerle soruşturma açtırarak yalan ve iftira ifadeler eşliğinde beni sürgün ettirmiştir.
25 Kasım 2016 tarihinde Kumru Belediye Başkanı ve ekibi bana KUMPAS kurarlarken ve toplantı üstüne toplantı yaparlarken ben Bekir AKKAYA hastalığım nedeniyle izinli olmamdan kaynaklı Ordu Araştırma Hastanesi’nde doktor gözetiminde bulunmakta idim. İşin en ilginci ise bu olup bitenleri ve BANA SÜPRİZ YAPACAĞINI VE YAPTIĞINI akşam saat 18:30’da Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu telefonla yazarak  kendi bildirmiştir. Peki Milli Eğitim Müdürü Suat Evin ise bir öğretmene linç yapılırken ve iftiraya maruz kalırken başkandan korkusuna bana haber bile vermemiş/ulaştırmamıştır. Neden acaba?
Kendisi Fatsa’da oturduğu halde ikamet adreslerini Kumru’ya alın diye afişler bastıran ve şu anda görevde olan Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu’nu bu derece kızdıran acaba nedir?  
Belediyenin resmi sayfasında ismimi yazarak beni hedefe koyan alenen ve açıkça yalan ve iftira dolu bu yazıyı neden yayınlamıştır?
Koskoca Kumru AKP Yönetimini ve sivil toplum kuruluşlarını ve yönetimlerini ve hatta Cumhuriyet Savcılığı başta olmak üzere Ordu Valiliği ve Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü’nü bu kadar meşgul etmesinin nedeni ne olabilir?
Onlarca kişi benden özür dilediler. Peki bunları bu duruma getirerek Başkan Murat Hatipoğlu’na bu kişiler nasıl tepki verdiler/veriyorlar?  
Bütün bu soruların ve daha fazlasının cevaplarını sizlere belgeleri ile sunmayı sürdüreceğim. Yazı dikkatli bir şekilde okunduğunda içerisinde de cevaplar zaten mevcuttur.
Başkan Murat Hatipoğlu bu yazıdan çok önce Milli Eğitim Müdürü Suat Evin’e benle ilgili hangi talimatı verdi? Ya da bu yazıdan bir ay önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramları törenlerinde Müdür Suat Evin’e cümle âlemin huzurunda neden fırça çekti? Hakaretler etti? Ya da Kumru Kaymakamı,  Başkana o gün “UYARI” cezası neden verdi?
Boş verin sizler Kumru’daki çöpü ve pisliği. Boş verin sizler Kumru’daki onlarca köpek sürüsünü. Boş verin sizler yolu ve suyu. Boş verin sizler belediyedeki görevlilerin kapılarının kilitli oluşunu. Boş verin sizler Başkan Murat Hatipoğlu’nun Fatsa’dan gelmeyişlerini. Önemli olan Bekir Akkaya’nın sürgün edilmesidir. Kurtulmuştur Müdür Suat ve Başkan Murat Bekir Akkaya’dan. Artık bundan sonra her şey düzelir ve çocuklarınız da acayip okurlar. Kumru’da düzelir düzelir de dümdüz olur.
Biliyorum yazı uzun oldu. Öyle de olsa KUMRU BELEDİYE BAŞKANLIĞININ RESMİ İNTERNET SAYFASINDA YAYINLANAN ve ben Bekir AKKAYA’ya yönelik baştan sona yalan, iftira, hakaret ve tehdit içerikli yazıyı sizlerin beğenisine sunuyorum. Yorumları daha sonra yayınlayacağım.
TARİH : 25 Kasım 2016 Saat: 09:00
YER    : Kumru Belediyesi Başkanlığı  Resmi Facebook İnternet Sayfası 
          
''YILIN ÖĞRETMENİNİ'' KINIYORUZ

Öğretmenler gününde bu paylaşımı yapan Bekir Akkaya.

Paylaşımı sansürleyerek yapmak zorunda kaldık.

Bu öğretmen hem de 24 Kasım öğretmenler günün de yılın öğretmeni ödülünü almış. İlçe Kaymakamının elinden. Kim bilir bu ve benzeri meziyetleri içindir. Bazen düşünüyoruz gerçek mi bunlar diye, toplum olup bitenleri neden sadece izliyor diye…

Neden bu adamlara bir tepki verilmiyor. Hiçbir zaman yapılmayan hizmetlerin yapıldığı bu dönemde Belediye Başkanımızla uğraşma cesaretini bu adamlar nereden alıyorlar. Sadece izleyenlerin Belediyemize tavsiyesi, bırakın açıklama yapmayın.

…ürür kervan yürür…Muhatap almayın diyenler haklı aslında, bunların muhatap alınacak bi tarafları yok. Ama anlaşılan o ki artık cami duvarına işemeye başladılar.

Şimdi gelelim öğretemeyen, bu zatın paylaşımına.

Konunun belediyemiz ile ne alakası var diyenlere açıklayalım;

Öğretemeyenin yazdığı mesaj meselesi kuvvetle muhtemel, aksini bildirmediği sürece bizim mesaj sistemimizden, Başbakan Yardımcımız Numan Beyin gelişi sonrası teşekkür maksatlı gönderilen ve yapılan hata ile tekrarlanan mesajlar.

Adamcık kavramına olan takıntısı da kuvvetle muhtemel İlçe Milli Eğitim Müdürüne bu ve bunun gibi adamlar sosyal medya açıklamalarına dikkat etsin yönünde Başkanlığımızın uyarısı kaynaklıdır.

Ayrıca ilgili şahsın Fizme Mahallesinde açılan yol için giden 2 metre toprak hırsı, bu tür yakışıksız açıklamalara neden oluyor diye düşünüyoruz.

Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Adamlık dersi vermeye çalışanlar önce kendileri aynaya bakmalıdır.

Halkın seçtiğini küçümseme hastalığında olanları, Halkın karşısına çıkmaya davet ediyoruz.

Paylaşılan yazılardan da anlaşılacağı üzere 3 ay aynı konuyu paylaşan kişiler psikolojik olarak ta takip edilmelidir, nihayetinde çocuklarımızı emanet ediyoruz.

Had hudut bilmeyen zihniyeti ve bunlara fırsat verenleri kınıyoruz.
KUMRU BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Yazı burada bitti.
Yazının altındaki yorumlar daha sonra yayınlanacaktır.
********
Kumpas Yazılarının 13’üncüsü Burada Bitti.
Kumpas Yazılarının 14’ünde Buluşmak Üzere (Yazımın bu kısmı Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu’nun bana bu olup bitenleri yazışma yolu ile aktarma konuşmasını içerecektir.)


Bekir AKKAYA / 20.10.2018 /KUMRU
------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...