4 Kasım 2018

EY KUMRU’NUN AKP YANCILARI BAŞKANINIZ SİZİ SATTI / KUMPAS YAZILARI -16 /Bekir AKKAYA

Kumru Belediye Başkanlığı’nın resmi internet sayfasında “Kumru Kaymakamının elinden ödül alan Yılın Öğretmeni Bekir Akkaya’yı Kınıyoruz” başlığı ile 25 Kasım 2016 tarihinde sabah saat 09:00’da bir yazı yayınlanmıştı.
Aynı saatlerde Kumru Kaymakamlığı resmi yazı ile Kumru Belediye Başkanlığı’ndan bilgi istemiş ve akabinde tüm resmi kurum ve kuruluşlara yazılan yazının tamamen yalan olduğunu duyurmuştu.
            Yazının yazıldığı gün resmi olarak izinli olduğumdan ve Kumru İlçesinde bulunmadığımdan konu ile ilgili hiçbir bilgim olmamıştı. 
            Gün boyu hakkımda akla hayale gelmeyen yalan ve iftira içerikli yazılar yazılıyor ve yorumlar yapılıyor, bildiriler kaleme alınıyor, AKP teşkilatında, Belediye Başkanlığı’nda ve Kumru Milli Eğitim Müdürlüğü’nde toplantılar yapılıyor, sözde sivil toplum kuruluşları bildiriler yayınlıyor, kendi kendilerini medya kuruluşları ilan eden korsan gazeteciler yalan haberler üretiyor ama benim haberim yok.
            Bu süreçte biri var ki çılgına dönüyor. Talimat verdikleri ortalığı ayağa kaldırmış ama bende tık yok. Katmış, karıştırmış, uydurmuş yazmış ve ne kadar çömez varsa hepsine belediyenin sayfasında bana hakaret ve küfürler ettirmiş ama ben de tık yok.
            Büyük ihtimal hastanede olmamdan telefon sessizde ya da kimse bana olup biteni haber vermiyor.
            En son kocaman adam dayanamayıp bana kendi ettiklerini ve kendi yaptıklarını kendisi haber veriyor. Ama yazı öncesi benden hiçbir bilgi almıyor. Bekir Akkaya yılın öğretmeni seçildi mi? Kaymakamın elinden ödül aldı mı diye ne kaymakamlığa ne de milli eğitime bir şey sormuyor?  Almış eline telefonu Kaymakamın belediyeden
istediği bilgileri kendisi ifşa ediyor. Tam dokuz buçuk saat sonra uydurduğu yalanları bülbül gibi şakıyor.
            Azıcık düşünüldüğünde neden bana yazma gereği duyduğunu tahmin etmek zor değil. Katil ya da tecavüzcü fiilini gerçekleştirdikten sonra ya pişmanlık duyar ya da yaptığı pis ve murdar işi haklı bir gerekçeye dayandırmak ister.  Bu da öyle. Tam bir psikolojik vakıa.  Bedduaların en çirkini ve olumsuzu kendine ,cinsine ve cibilliyetine olsun inşallah.
            25 Kasım 2016 tarihi saat :18,19 Telefonuma WhatsApp üzerinden bir yazı gelmeye başladı. Eczane çalışanının benimle meşgul olması ve eczanede bulunanların rahatsız olmaması için telefonuma bir türlü bakamadım. İşim bittiği an dışarı çıktım ve telefona baktım ki karşımda Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu aralıksız yazıyor. Benden cevap alamadıkça da hırs yaptığı ve çılgına döndüğü kesin. O anda WhatsApp’tan yazmanın anlamsız olduğunu düşündüğümden başkanı direk arıyorum ama o telefona cevap vermiyor ve sürekli yazmaya devam ediyor.
            Bir belediye başkanı düşünün. Üzerine vazife olmayan bir yazıyı kendi üzerine alıp tamamen yalan, tehdit ve iftira içerikli bir yazıyı Kumru Belediye Başkanlığı’nın sayfasında bir öğretmene yönelik yayınlayacaksın.
Sonra belediyenin tüm personeline yazıyı beğenmelerini ve altına yorum yapın talimatı vereceksin.
Kumru’nun AKP ilçe teşkilatını toplayıp onlara bir bildiri hazırlayıp yayınlamalarını isteyeceksin.
AKP’nin güya gençlerini toplayıp belediyenin internet sayfasının şifrelerini verip onlara belediyenin sayfasındaki yazının altına onlarca küfür ve hakaret yaptıracaksın.
 Kaymakamlığın yalan içerikli resmi yazısını hiçe sayıp Kumru Kaymakamına da iftira atacaksın.
Gazeteci dediğin çapulculara talimat verip onlara yemleyeceğim sizleri deyip onlara yalan ve iftira içerikli haber yaptıracaksın.
 Yine elinde hiçbir bilgi ve belge olmadığı halde savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın.
Ve hiçbir emaresi ve gerekçesi olmadığı halde Ordu Valili’ğine ve Ordu Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayete gideceksin.
Ve ardından bunların yaptıktan dokuz buçuk saat sonra hiç utanmadan Bekir Akkaya’ya WhatsApp üzerinde yazı üstüne yazı yazıp hesap soracaksın.
            Nasıl bir ruh hali?  Nasıl bir çaresizlik? Nasıl bir gözü dönmüş lük? Nasıl bir savrulma? Nasıl bir hastalık? Tam bir savrulma durumu.
            Şimdi sizlere bu işleri yapmasından tam dokuz buçuk saat sonra WhatsApp üzerinden yazdıklarını yayınlamak istiyorum. Bana yazdıklarından başkanın seviyesini de öğrenmiş olursunuz sanırım.  İnsanlarla ilgili bir teşhis koymak için illa da doktor ya da işin uzmanı olmak gerekmez. Sonuçta karşımızda Kumru Belediye Başkanı var. Emin olun olay baştan sona psikolojik bir vakıa. Kesinlikle Murat Hatipoğlu bu durumdan kaynaklı psikolojik bir tedavi altına alınmalıdır.
            Şimdi sizlere Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu’nun hakkımda yazdığı yalan yazıdan tam dokuz buçuk saat sonra benle konuşmasının birinci bölümünü hiç değiştirmeden yayınlıyorum. Sizlerden ricam dakika aralıklarına dikkat etmeniz.
            25 Kasım 2016 Cuma
            Saat : 18 :19
            Başkan Murat Hatipoğlu :
 “Evet Bekir Hoca şu vurguladığın adamlığı kamuoyuna bir göster de bu açıklamaları başkan için yaptım de. Tarlama yol giriyor taş istiyorum vermiyor. Büyükşehir Belediye başkanını ağız tadıyla kötüleyemiyorum. Müdahale ediyor de…ismen de biz de bilelim kimmiş adam kimmiş adamcık…(18:19)
            Benden cevap alamayınca Başkan Efendi 11 (on bir) dakika sonra;
            Saat: 18:30
            Başkan Murat Hatipoğlu :
            “Evet, kimmiş adamcık…(18:30)
            Yine benden cevap alamayınca Başkan Efendi 04 (dört) dakika sonra;
            Saat: 18:34
            Başkan Murat Haipoğlu :
            İşte busun sen şimdi git aynaya bak….(18:34)
            Başkan Efendi benden yine cevap alamıyor. 02 (iki) dakika sonra
            Saat : 18:36
            Başkan Murat Hatipoğlu
            “Ama sana sürprizlerim olacak…(18:36)
            Bende tık yok, ben de cevap yok. Başkan Efendi kızdıkça kızar ve Yazdıkça yazar… Tam 08 (sekiz) dakika sonra yine yazmaya başlar.
            Saat : 18:44
            Başkan Murat Hatipoğlu:
            “Vaz geçme yaz, Çekinme açık açık yaz (18:44)
            Nihayet telefonuma sarılarak Başkan Efendi benden ne istiyor diye sormak için başkanı arıyorum. Bu aramayı defalarca yaptığım halde başkan efendi telefonuma cevap vermiyor.  Ama başkan yazmaya devam ediyor. 02 (iki) dakika sonra
            Saat: 18 :46
            Başkan Murat Hatipoğlu:
            “Arıyorsun sesi ile duymak istemiyorum yaz. Çekinme (18:46)
            Bunun üzerine ben de yazmaya başlıyorum.
            Ey AKP’nin Kumru yancıları;
            Başkanınız Murat Hatipoğlu sizin küfürlerinizden tam dokuz buçuk saat sonra bana “Bu yazıyı kime yazdın diye?” soruyor.
            Siz de ona sorun ve deyin ki? Madem sana yazmadıydı da bizi bu kadar çirkin bir işin içerisine neden soktun? Şimdi bu yaptığımız pisliği nasıl temizleriz? Deyin. Azıcık onurunuz varsa başkanınızın yakasına sarılır hesap sorarsınız.
            Sizler sormayın. Sorarsanız beslendiğiniz pis kaynaklarınız kesilir. Zaman yaklaştı. Bakınız bu zaman zarfında yolunda küfür ve hakaret ettikleriniz bir bir dökülüyor. Sıra başkanınız ve sizler de. Emin olunuz yaptıklarınız ve ettikleriniz altında bir ömür boyu çürüyeceksiniz. Ve hatta cinsiniz ve cibiliyetiniz de bu kumpaslarınızdan nasibini alacaktır.  
      Başkan efendi’nin WhatsApp Konuşmasının devamı bundan sonraki yazımızda 2’ci bölüm olarak yayınlanacaktır.
            Kumpas Yazılarının 16’cınsı Burada Bitti.
            Kumpas Yazılarının 17’cisinde Buluşmak Üzere.

            Bekir AKKAYA- 05/11/2018 / KUMRU
------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...