20 Ağustos 2010

AYBASTI “AYKEM DERSHANESİ” BAŞARIYA DOYMUYOR

Aybastı ilçesinin gözde merkezi “Akyem Dershanesi” önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Aybastılı öğrenci ve velilerine büyük sevinç yaşattı.


2010 yılı ÖSYS sınavlarında 150 öğrenciyi Üniversitelere yerleştirmeyi başaran “AYKEM DERSANESİ” ilçenin gururu oldu.

Geçtiğimiz yıllarda da büyük başarı sağlayan AYKEM DERSANESİ” bu yıl 112 öğrenciyi Üniversitelerin lisans programlarına ve 25 öğrenciyi ön lisans programlarına yerleştirerek Ordu’da bulunan en başarılı dershane olduğunu bir kez daha ilan etti. 13 Öğrencinin de Açık Öğretim Fakültesini kazandığı Akyem Dershanesi bu yıl toplamda 150 öğrencinin üniversite hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Aykem Dershane Müdürü Cafer Belen Dershanelerinin kız ve erkek öğrencilerine yönelik pansiyonlu olarak hizmet verdiğini ifade ederek her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir
başarıya imza attıklarını söyledi.

SBS sınavlarında da geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda çok büyük bir başarı elde ettiklerini, ÖSYS sınavlarında 150 öğrencinin hayalindeki üniversiteye gitmelerine vesile olmalarından büyük sevinç duyduklarını söyledi.

Cafer Belen “ Bize destek veren Aybastılılara diğer il ve ilçelerde bulunan velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu başarıda dershanemiz AYKEM kadar onlarında büyük katkısı bulunmaktadır. Bir ilçede ilk ve tek olmanın sorumluluğu çok fazla. Biz Aybastı’da ilk ve tekiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize güvenen öğrencilerimizi ve velilerimizi sevindirmeye devam edeceğiz.”

Başarının bir ekip işi olduğunu söyleyen Aykem Dershanesi Müdürü Cafer Belen “Biz dershane ve yurt olarak bu ekibi oluşturduk. Öğretmenlerimizin başarıları ve uyum içersinde tüm öğrencilere günün her saatinde yardımcı olmaları ve onlara rehberlik etmeleri bu başarıyı beklediğimiz seviyeye çıkarmıştır. Başta tüm Aykem Dershanesi öğretmenlerimizi ve tüm personelimize teşekkür ediyor, Bu yıl Üniversiteli olan 150 öğrencimize ve daha önceki yıllarda üniversiteli olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. “ dedi. *Bekir AKKAYA /Kumru Haber/Kumru/ 20.08.2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...