29 Mayıs 2012

ÜNDER'den Kahvaltı Proğramı (Foto Haber)





























İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin’in kurucusu olduğu ÜNDER (Ünyeliler Derneği) İstanbul’da bulunan Ordulu Üniversite öğrencilerini kahvaltıda buluşturdu. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen ÜNDER’ kahvaltı programına İstanbul’da Üniversite okuyan 250’yi aşkın Ordulu öğrenci katıldı.
            İstanbul Katibim’de gerçekleşen kahvaltı programında Ünyeliler Derneği Başkanı Av. Ahmet Yılmaz proğramın amacını ve bir araya gelmemizin gerekliliğini ifade ederek proğrama katılan misafirlere ve tüm öğrencilere teşekkür etti. Başkan Ahmet Yılmaz “ proğrama katkı yapan Bahadır Salman Hamza Ergün Tevrat Benli ve Enise Sarıya da teşekkür ederek bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini” söyledi.
            Mali Müşavir Mustafa Çaya’nın da katıldığı proğramda İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin’in ve Ordu Milletvekili Ünder ikinci Başkanı Mustafa Hamarat’ın mesajları okundu.
            Proğrama katılan öğrencilerin tek tek kendilerinin tanıtmasının ardından Mehteran  Zafer İşlek ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Erol Aydoğan’ın seslendirdiği birbirinden güzel  eserlerle son buldu.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...