23 Şubat 2008

KUMRU’DAN KISA KISA

Dün Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa Kumru’daydı. Akşam ise Ordu’da Ordu Haberci Gazetesi’nin ödül töreninde yılın en iyi Ordu milletvekili ödülünü aldı.

İsmini vermek istemeyen kişinin verdiği bilgiye göre çok yakında Kumru’ya eski Halk Bankasının bulunduğu yani düne kadar Kumru Fiskomar’ın bulunduğu Kumru Belediyesindeki yere Kumru Halk Bankası Şubesi açılacak.

Yine aynı kişiden aldığımız bilgiye göre Kumru’ya getirileceği söylenen ve Milli Eğitim personeli ve öğretmenlere, müftülük personeline ve emniyet mensuplarına verilecek banka promasyonu için Kumru’ya Ak Bank tarafından getirileceği söylenilen ATM
artık kurulmayacak. Bunun için yapılan sözleşme de iptal edildiği ifade edildi.

Yine dün Kumru Fiskomar şubesinin tüm mal ve malzemeleri bulunduğu yerden kaldırıldı.

Yine bir bilgi olarak Ordu Haberci Gazetesinin ödül töreninde İş Adamı ve Siyasetci İsmet Erçal Ordu’da yılın en iyi iş adamı ve siyasetci ödülünü aldı.
Bundan bir yıl önce Kumru Öğretmenevi Kumru Belediyesinin en üst katı olan beşinci kata taşınmıştı. Yaşlıların ve emeklilerin Öğretmenevine çıkmaları bir yıldan bu yana yakınma konusu ediliyordu. Geçen hafta Kumru Belediyesi görevlileri şu anda çalışmayan Kumru Belediyesi asansörü için incelemede bulundu. Büyük ihtimal öğretmenevinin asansör sorunu da yakın bir zamanda giderilecek.

Yine Kumru Belediyesinde eski öğretmenevinin bulunduğu ikinci katta modern bir sağlık ocağı iki aydan bu yana hizmet yapmaya devam ediyor.

Yine bildiğiniz gibi Kumru ziraat bankası müdürümüz değişti. Yeni müdürümüzden şu anda Kumrulu vatandaşlar son derece memnunlar.

Son iki gündür Kumru’da havalar pırıl pırıl ve karlar erimeye başladı bile…

Bildiğiniz gibi yaptığımız pinokyo dede ve en uzun burun haberi tüm gazete, televizyon ve internet haber sitelerinde geçen haftanın manşet haberiydi...
Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/KUMRU

1 yorum:

  1. bekir hocam ! kumruyla ilgili haberleri ilk sizden okumaya alıştık, bu kadar haberi kumru da yaşayan bir başka insandan alma şansı olmadığını herkes biliyor.yazılarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...