25 Kasım 2016

Savunmamın Birincisi

TEBLİĞ TARİHİ                                       : …./…./2017
GÖREVİ                                                      :  Öğretmen/
ÜNVANI                                                      :  Müdür Yardımcısı
T.C.KİMLİK NO                                          :  33308058404
ADI SOYADI                                               :  Bekir AKKAYA
BABA ADI                                                  :  Mehmet
BAĞLI OLDUĞU SENDİKA                       : EĞİTİM BİR SEN
DOĞUM YERİ/TARİHİ                                : KUMRU /20.05.1961
MEMURİYETE BAŞLAMA TARİHİ            : 12.03.1985
SİCİL NO                                                    : 10844
KONU’NUN ÖZÜ                                        : Savunma




KUMRU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE GÖNDERİLMEK ÜZERE


(MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE)

                                                     KUMRU/ORDU


KONU :

            17/01/2017 tarih ve 97181826/06 sayılı yazınız uyarınca hakkımda başlatılan disiplin soruşturması ile ilgili savunmamın sunulmasından ibarettir.
          

AÇIKLAMALAR :


            1-Halen Kumru Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktayım.
            Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 19.01.2017 tarih ve 903.08.02/767677 sayılı yazısı “Soruşturma Dosyası Kapağı” tarafıma teslim edilmiş ve ilgili evrakta soruşturmanın konusu sosyal medya üzerinden yapmış olduğum paylaşımların “resim, adamcık, kancık” hitaplarının yanı sıra yapmış olduğum paylaşımların görev yaptığım ilçede rahatsızlık uyandırması nedeniyle cezalandırılmam talep edilmektedir.
            2. 2000 yılında Kumru İlçesine “Kumru Haber” www.kumru.org adıyla Kumru’da ilk internet sitesi kurarak 17 yıldır yayındadır. (1)
            Ve yine http://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ (2) adında yüzlerce yazı, fotoğraf ve özellikle Kumru’ya dair onlarca araştırma ve incele barındıran ve tüm çalışmalarımı ilerde kitap yaparım düşüncesi ile hala yazmayı sürdürdüğüm kendime özel blog sayfam bulunmaktadır. Konu başlıklarının sayısı iki binin üzerindedir. Fotoğraf ve madde sayısı ile Kumru’ya dair yüzlerce bilgi ve belge barındırmaktadır.
            17 yıldır verdiğim bu emekler yazım ekinde bulunan 2004 yılında Kumru Kaymakamlığınca TAKDİRNAME ile ödüllendirilmiştir. (3) Yine bu sebeple Kumru’ya dair kitap ve dergilere kaynaklık yapmaktadır. Hatta Bir çok Üniversite öğrencisi Kumru’ya dair tezlerini benim yaptığım çalışmalardan hazırlamaktadır. (4)
            Blog sayfamda fırsat buldukça zaman zaman mizahi uyarıcı daha çok tüketicilere yönelik hakları da bilenlere bir şekilde hatırlatma üzerine de yazı ve yorumlar da yayınlamaktayım.
            İşte söz konusu “Bir Adamdan Dört Mesaj ve Dört Hitap başlıklı (5) kısa yazıda kullandığım Adam ve Adamcık hitabı ve kullandığım fotoğraf  kendime göre çok özel  ve sürekli rahatsız olduğum akıllı telefonuma   istenmeden gelen  ya da spam olarak adlandırılan kanunen suç teşkil eden mesajlara dikkat maksadı ile yazılmıştır. Yazıda da görüldüğü gibi savunmamın ekinde yer alan fotoğraf ve yazıda ne bir kişi ne bir kurum mevcuttur. Kesinlikle ve kesinlikle yazımın ekinde örneklerini gösterdiğim mesaj örnekleri nedeniyle kaleme alınmıştır. Ve bu mesajlar şikayet nedeni ve cezayı gerektirir. Kişi ya da kurum bu yazıda akıllı telefonumdan alınmıştır. Aşağıda bulunan ve gündeme getirmem gerektiğini düşündüğüm gelen mesajları hatırlamaya çalışarak rast gele ve tam da eve gelip oradan 24 Kasım Öğretmenler Günü Törenine yetişmem için acele ile evde sayfama koyulmuş bir yazıdır.
            İlgili Kanun : 1 Mayıs 2015’te yürürlüğe giren Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında 6563 Saylı Kanuna dikkat çekmek maksadı ile kaleme alınmıştır.
            Kanunda açık olarak izinsiz hiç mesaj çekilemez. Bu böyle. Eğer izin verilirse çekilir. Zaten ilk gelen mesajın altında gelmesini istemiyorsanız mesaj gönderin deniliyor. İşte size bana gelen mesajlardan bazı örnekler (6)
            Yasada tacir değilseniz İstenmeden gelen bu türden gelen elektronik ortamda  mesaj çekmenin 4.000 bin ile 75.000TL arasında para cazası bulunmaktadır. Bu tür durumları http://tiss.gtb.gov.tr/  internet adresinden şikayet etmek te mümkündür.
           3- Dilekçemin ekinde yer alan  yazı (5) nedeniyle Maarif Müfettişi tarafından alınan ifademde bana gösterilen fotoğrafın çok fazla büyütüldüğünü gördüm. Yine yazının puntosunun da büyütülmüş olduğunu gördüm. Ve yine bana verilen “tebliğ” yazısında yazımda olmayan KANCIK kelimesi ilave edilmiş. Oysa ben yazımda ADAM VE ADAMCIK kelimelerini kullandım. Kesinlikle KANCIK kelimesini kullanmadım.
            ADAM ve ADAMCIK’tan KANCIK çıkartılması suçtur ve suç üretmektir. Kullanmadığım kelimeleri kullandı diye göstermek TCK’na göre suç olup bugüne kadar ve bundan sonra bu tür durumları oluşturanlara karşı yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım bilinmesini isterim. Yazım incelendiğinde bu kelimenin olmadığı görülecektir.
       Yine Okul Müdürlüğü’nün bana mail yoluyla tebliğ ettiği 17.01.2017 tarih ve 97181826/06 yazıya bir de KADINCIK (7) kelimesi eklenmiştir.  Oysa KADINCIK diye bir kelimenin ciddi bir soruşturma dosyasına sıkıştırılması yasal süreçte çok ciddi zarar oluşturmaktadır.  Yine okul müdürlüğünün yazısında “RESİMLERLE” ifadesi yer almıştır. Oysa Soruşturma kapağı dosyasında ve resmi yazılarda bu ifade RESİM olarak geçmiştir.
         Yine okul Müdürlüğü’nün bana tebliğ ettiği yazıda Sayı : 97181826/06 şeklinde gösterilmiştir. Devam eden süreçlerde ve Mahkeme süreçlerinde yasal görevliler  desimal dosyalarında bu yazılara tezden ulaşabilmelidir.
         Yine okul Müdürü’nün bana tebliği ettiği yazıda “İlgi” olarak Kumru Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okula gönderdiği yazıya ilgi tutulması gerekirken Okul Müdürlüğü  Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yazısına ilgi tutulmuş ve yine o da eksik yazılarak hangi desimal dosyada olduğu yazılmamıştır.
         Bugün ya da bundan sonra buna benzer ifadeleri kullanarak suç üretenleri, benim maddi ve manevi zarara uğratmaların mutlaka yargıya taşıyacağımın bilinmesini isterim. Maddi ve manevi olarak hukukta karşılığı ne ise tazminat dahil cezalandırılmaları için bütün hukuki yollara başvuracağım.
                  Yüzlerce yazı ve fotoğraf barındıran “http://bekirakkaya.blogspot.com.tr/özel sayfamda yazdığım bir yazı yazı içerisinde kullandığım ADAM ve ADAMCIK kelimeleri bilinçli kullanılmıştır. Her iki kelime de tüm lügatlerde ADAM; Büyük Adam; ADAMCIK’ta Küçük adam anlamına gelmektedir. Argo sözlüklerinde ADAMCIK kelimesi kesinlikle bulunmamaktadır. İlgili yazımda kesinlikle KANCIK kelimesi de kullanılmamıştır.
               Dilekçe ekimde kapak resmi olan Hulki Aktunç’un Büyük Argo Sözlüğü (Tanıklarıyla) 450 sayfalık kitabında (8) bu kelimeler bulunmamaktadır. Güya ceza vermek için dosyaya sıkıştırılan KANCIK kelimesi bile Argo Sözlüğü’nde yoktur.
               Yine Şevket Rado’nun 1300 Sayfalık Hayat Yayınları’nın Büyük Türkçe sözlüğü’nde (9) ve yine Türk Dil Kuru Sözlüğü’nde ise
  ADAMCIK :
adamcık - İsim mecaz
a.      isim Kendisine acınılan kimse
"Bir tarafa dayanıp durdum. Adamcık benimle hiç meşgul olmuyor göründü." - M. Ş. Esendal
b.     Yerilen, küçümsenen kimse
           
        Durum bu kadar açık olmasına rağmen ifadem hiç dikkate alınmayarak illa da ceza vermek için uğraşılması ve ardından suç olmayan kelimeyi kullandı diye UYARI,  İDARECİLİKTEN ALINARAK SÜRGÜNE GÖNDERİLMEM  kesinlikle ve kesinlikle haksızlıktır. İçeriğine ulaşamadığım ve hala kim tarafından şikayet edildiğimi bilmediğim bir dosya ile karşı karşıyayım. Üstelik Maarif müfettişine de aynı ifadeleri vererek yazdığım yazıyı hiçbir kurum ve kişiye yazmadığımı söyledim ve imzaladım. 

   4. Bana tebliğ edilen üst yazıda “Bekir AKKAYA’nın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarda kullanmış olduğu resim ve adamcık, kadıncık şeklindeki hitaplar nedeniyle” cümlesinde geçen RESİM  ise yazı içerisinde şu amaçla kullanılmıştır. Benim ağır bir şekilde cezalandırılmama neden olan yazının başlığı ADAMCIK üzerinedir.
    Google Resim Arama Motoruna Adamcık yazıldığında 260.000 bin fotoğraftan binlercesi normal insan tanınabilecek fotoğraflar  olup  ben biraz da acele olarak 7’ci fotoğrafı kullandım.(10) 7’ci Fotoğrafın üzerinde Chris Adamcik (turd_ferguson_10) on M  yazısını görünce bilinen bir şahıs olmadığını düşünerek bu fotoğrafı kullandım.  Maksadım istenmeyen mesaj atmanın yanlış olduğuna vurgu yapmak amacıyla yazılmış bir yazıda bu fotoğrafın kullanılmasının doğru olduğunu düşündüm. 
 İfadem alındığında yazdığım yazının içerisinde fotoğraf çok büyütülmüş ve yazıdan ayrılmış.
        Keşke dosyaya ulaşabilseydim de fotoğrafı gösterebilseydim. Burada Maarif Müfettişine de bu durumu ifade ettim. Bugün İstenen ve verilen ceza düşünüldüğünde “MAKSADIN ÜZÜM YEMEK DEĞİL BAĞCIYI DÖĞMEK” olduğu anlaşılıyor. Disiplin yönünden en az olan UYARI teklif edilecek, idari yönden Müdür Yardımcılığından sürgün.   Ve hemen uygulama. Yazdığım yazı bir bütün olarak düşünüldüğünde asıl maksat resim değil yazıdaki mesajdır. 6563 Saylı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Kanununda istek dışı gelen mesajları 4.000TL İLE 70.000TL arasında cezası mevcuttur. Ben suç olan fiile dikkat çekerken, Maarif müfettişi bilerek ya da bilmeyerek ceza vermeye çabalıyor.
         Resme değil Yazıya dikkat çekmektir maksatım(11). Dosyada resim büyütülmüş ve algı oluşturulmuştur. Resim obje haline getirilmiştir. İfade alınırken Maarif Müfettişi A4 kağıdı kadar büyütülmüş resmi gösterdi. Buradan ceza verilmek için çaba görülüyor. Kesinlikle usule uygun değil. Yazıda olmayan KANCIK kelimesi nasıl dosyaya konulduysa resim de büyütülerek algı oluşturulmuştur. Süreçte bu durumu da mutlaka hem Bölge idare mahkemelerine ve hem de normal mahkemelere kesinlikle taşıyacağım.
      İfade alınan kişilere de aynı yöntem uygulandığını düşünüyorum. Bu yapılan büyük bir haksızlık ve suçtur. Her türlü yasal hakkımı suç üretenlere ve yalan beyanlara karşı sonuna kadar kullanacağım.
           
     7- Maarif Müfettişi ifademi alırken iki konuda soru sordu. Birincisi bu yazıyı kime yazdın? İkincisi Resmi gösterdi. İmza attığım ifadede hiçbir suçlamayı kabul etmedim ve şimdi de hiçbir suçu kabul etmiyorum.  Ve suç ta olduğunu düşünmüyorum.               Kim tarafından suçlandığımı bilmiyorum. Beni şikayet eden kimseyi de bilmiyorum. Kendi yazdığım yazıda suç ta bulamıyorum. Dolayısıyla düzgün bir savunma da yapamıyorum.
      8.  Kumru Milli Eğitim Müdürlüğü’ne okul müdürü Emine ŞENEL ile birlikte geldik. Hem müdürüm ve hem de ben Kumru Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gelinceye kadar ifadeye çağrıldığımızı bilmiyorduk. Önce okul müdürü ifadeye çağrıldı. Sonra ben çağrıldım. Eğer okul müdürümüze bu yazı sorulduysa bilgi vermesi mümkün değil.  Kanunla yasak ve cezası olman mesajları direk bilmiş olsam zaten şikayet ederim. O zaman bu şekilde açıktan blog sayfamda dile getirmem. Maksadım her hangi bir kişi ya da kuruma hakaret ya da sataşma değil rahatsız olunulsun ve de suç olan durumu yapılmamasını özendirmek olmuştur. Bilinmeyene, karanlığa, boşluğa hakaret ve iftira olmaz. Eğer bundan böyle bir durum olduğu takdirde de http://tiss.gtb.gov.tr/ bizzat Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında 6563 Saylı Kanun doğrultusunda  şikayet hakkımı kullanacağım. Kanunda suç olan bir durum nedeniyle benim tepkimi ortaya koymam neden suç olsun ki?
              9.   Bu yazı kurumumla ya da Milli eğitimle ilgili değildir. Bu yazı resmi görevimin dışında evimde mesai saatleri dışında tamamen insani bir çabadır. 17 yıldır bu yayın nedeniyle hiçbir ücret almadım. Bir yıl önce Ordu Medikal Hastanesinde BAYBAS açık kalp amaliyetı oldum. Şu anda blog sayfamla bir noktada kendimi eğlendiriyorum. 40 yıldır içtiğim sigarayı da bıraktım. Bundan sonra sadece ve sadece sevgiye, yardıma, nezakete ihtiyacım var. 32 yıllık öğretmenim. 30 yıldır yazı yazıyorum. İlk defa soruşturma geçiriyorum. Aylıkla ödüllendirme dahil çok sayıda takdir ve teşekkür aldım. Yazdığım yazılar ve yayınlar nedeniyle saysız ödül ve plaket aldım.  Tam 30 yıl Kumru’da görev yapıyorum. 2000 yılında Kumru İlçesine “Kumru Haber” www.kumru.org adıyla Kumru’da ilk internet sitesi kurarak 17 yıldır yayın yapıyorum. Yazılarım http://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ de yayınlanır ve arşivlenir. sosyal medya denilen FACEBOOK, TWİTTER ve YOTUBE pek kullanmam. Okulda da zaten bu sayfalara izin yoktur. Okulda tek müdür yardımcısıyım. İşten zaman da bulamayız. Ve hiçbir zaman kullanılmamaktadır. Buralara ulaşım yapılamamaktadır. Gerek Milli Eğitim ve gerekse okul Müdürü Emine ŞENEL’in bu konuda hiçbir şey söylemesi mümkün değildir. Bu yazı benim görevimle alakalı değildir.  Okulumda gerek bu yazıdan dolayı ve gerekse başka nedenlerden dolayı hakkımda bir suç bir olumsuzluk beyanı varsa ya da işimizin ya da görevimizin aksadığına dair bir durum beyanı olmuş ise kesinlikle ve kesinlikle yalandır, iftiradır. Bilgi edinme yasasından doğan hakkım doğrultusunda Soruşturma dosyasını ya da özet bilgilerini talep ettim (12) Böyle bir durum olduğu takdirde yalan ve iftirandan yasak haklarımı sonuna kadar kullanacağım.  
         Doğru ya da yanlış evde yazdığım bu yazının yazılmasından evde eşim dahil hiçbir kimsenin hiçbir bilgisi yoktur.
         Maarif Müfettişlerince  bana kibar ve bir o kadar iyi niyetle yaklaşarak hakikaten kendi kanaatime göre sıradan bir yazının bu kadar değerde bulunarak soruşturulması yazıyı yazmamdan bir ay sonra ifadem alınmasını garipsemiş olsam da Resmin çok büyütülmüş olarak yazıdan ayrı tutulmasına pek anlam verememiştim. Müfettişin davranış ve söylemleri ile elindeki malzemelerin yani yazının algı oluşturma çabasını o anda hissettim. Buna rağmen bir ceza talep edilmez diye düşündüm. Demek ki ifadem  dikkate alınmamış.
         10- Soruşturma Dosyasındaki bilgileri, benim bu yazıyı kimin şikayet ettiğini, kimlerin ifadeleri alındığını kesinlikle bilmiyorum. Hakkımda ceza istenen dosya ile ilgili bilgim yok. Peki; ben neye göre savunma yapıyorum? Uzun israrım ve dilekçem (13) üzerine bana Soruşturma Raporu Kapağı verildi.  Ben de buna göre savunma yapıyorum.
Soruşturma Konusu : Diğer taraftan, söz konusu yazı ile hiçbir kurum ya da kişiye yönelik bir ifade geçmemektedir. Böyle bir kanaatle yola çıkılarak herkes yazının kendine yazıldığını söyleyebilir.

             11. Soruşturma Raporu Kapağı:
              29.12.2016 Tarih ve 42012457-663.07/108 sayılı Soruşturma Raporu Kapağını Okul Müdürlüğüne verdiğim 19/01/2017 dilekçemle elde ettim. Soruşturmanın mahiyetini de bu kapaktan öğrendim.
   Soruşturma kapağında şikayetin kim ya da hangi kurum tarafından yapıldığı belli değildir. Maarif Müfettişince getirilen Adli Teklifte Kumru Belediyesi Başkanlığınca hakkımda Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu öğrendim
Yine Soruşturma Konusu: Sosyal Medya üzerinden yapmış olduğum paylaşımların ve bu paylaşımlarda kullanmış olduğu “resim, adamcık, kancık” şeklindeki hitapların  memura yakışmadığını ve yine paylaşımların görev yaptığı ilçede rahatsızlık uyandırması tespit edildiği”  soruşturma konusu oluşturmuştur.
Sosyal Medya Durumu:
Ben yazılarımı http://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ özel blog sayfamda yayınlarım. Bu yazımı da  arşivimde kalsın diye sayfamda yayınladım. Daha önceden de ifade ettiğim gibi bu yazı ne bir kişi ne de bir kuruma yazılmamıştır.
12. “Soruşturmada özellikle “ilçede rahatsızlık uyandırdığım tespit edilmiştir” cümlesi tamamen yalan ve iftiradan ibarettir. Bu konu tamamen yargı ile ilgili bir durum olup bu konu tarafımdan kesinlikle mahkemeye taşınacaktır. Hukuki bir durum olan bu olayda tahminime göre çok sayıda olaya iştirak eden ve azmettirenler yargıda bunun hesabını vereceklerdir. Tazminat davası da açacağım bu konu her ne kadar idari bir iş olmamasına rağmen, en çok yaptıkları bu toplu organize ile idareyi etkileyerek kendi yaptıkları suçları  benim üzerime yıkarak beni sürgün ettirmişlerdir. Olay kısaca şöyledir.
Benim yazımın yayınlandığı tarih 24 Kasım 2016 Öğretmenler günüdür. Bir gün sonra ise Ordu Araştırma Hastanesinde tedavi için izinliyim. Kumru’da evime geç vakit geldiğimde saat 18:15’te  eczanede ilaçlarımı alırken  Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu’nun WhatsApp üzerinden yazdığım yazıdan 30 saat sonra yani bir buçuk gün sonra Saat tam 18:19’da “Evet Bekir Hoca şu vurguladığın adamlığı kamuoyuna bir göster de bu açıklamaları başkan için yaptım de. Evet kimmiş adamcık…..bizde bilelim kimmiş adam kimmiş adamcık.(14)  Evet kimmiş adamcık. Ama sana süprizlerim olacak” sözünün hemen ardından Başkanı telefonla saat 18:45’te” arıyorum.  Başkan bana “Arıyorsun sesini duymak istemiyorum” diyor ve ben eve geliyorum. Evde belediyenin resmi sayfasında “YILIN ÖĞRETMENİNİ KINIYORUZ” başlıklı yazıyı görüyorum.(14)Defalarca başkanı aramama rağmen telefonuma cevap vermiyor.
Belediyenin resmi internet sitesinde hakkımda yazılan yazının altında onlarca yorum. Hakaret, iftira ve küfür. Onlarca kişi küfür ve hakaretleri beğeni yarışına girmiş.  hakkımda yazılan yazıyı görüyorum.   anmaldım ve ardından  Doktorun kapısında sıra beklerken bir mesaj aldım. Mesajda “Hakkında yazı yazılmış diye” Dikkate almadım ve internete giremedim ve çokta önemsemedim.
Akşam eve geldiğimde hakkımda yazı aradım bulamadım. Sonra da bir kaç kişiyi arayarak yayınlanan yazıya ulaştım. Yazı uzun ve iftira dolu Belediyenin resmi internet sitesinde “Yılın Öğretmenini Kınıyoruz “ başlığı ile 24 Kasım’da Kumru Kaymakamı tarafından ödül aldığım söylenmektedir. Yılın öğretmeni olduğum ve kaymakamın elinden ödül aldığım tamamen yalan ve yönlendirmeye yönelik ve iftiradır. Kumruda tüm 450 öğretmene verilen plaket bana da okul müdürümüz Emine ŞENEL tarafından verildi. Ben de aldım. Bu olayı mutlaka zaten mahkemeye taşıyacağım.  Mahkemede Okul Müdürümüzün zaten ifadesine başvurulabilir. Kumru Kaymakamı, KuMRU Milli Eğitim Müdürü ve tüm davetliler ve öğretmenler bunu açıkça biliyor. Eğer ciddi bir soruşturma yapılsaydı bu mutla görülürdü. İşte okul müdüründen aldığım plaket. (15)  Tamamen Yalan olan tüm öğretmenlere  Yazının sonlarında ise onlarca hakaret iftira ve yorum (16) yazısını gördüm.
Ayrıca Kumru Belediyesi ile Kumru kaymakamlığının arasında 29 Ekim törenlerinden bir sürtüşme geçmiş olduğunu öğrendim. Bu olayın yansıması benim yazımla ilişkilendirilmiştir. Bunu ayrıca mahkemeye taşıyacağım.
Anladığım kadarıyla benim yazımın 24 kasıma denk gelmesi ve bana plaket verilmesi Belediyeyi rahatsız etmiş olabilir. Ama ben kesinlikle olayı bilmiyorum. Kaymakamın elinden de plaket almadım. Bu konu Milli Eğitim Müdürüne de mutlaka sorulacaktır. Ayrıca 29 Ekim töreninde başkan-milli eğitim müdürü ve kaymakamın tartıştıkları söylenilmektedir. Ve yine aynı tarihte Kumru Kaymakamı Kumru Belediyesine bir yazı göndererek bütün kurumlara bu yazıyı gönderdiği gibi başkanın şahsına da göndermiş. Ben bu yazıyı gördüm. Yargı konusu olduğundan mahkemeye sunacağım.
Benim kimseyi hedef alarak yazmadığım bir yazı başka türlü bu hale getirilip linçe tabi tutulmam ardın da sürgün edilmemle biten bir durum olsun?
Bunun üzerine aynı anda biraz da tedirgin ve korku içerisinde yorgun argın o gece “Başkanın Süprizi Meyvesini Veriyor” Başlıklı yazıyı kaleme alarak blog sayfamda yayına soktum. (16)
Belediyenin sayfasında bana yazılan kınama yazıları ve altında hakaret, iftira ve küfür yorumları ve bu yorumları beğenme kampanyaları olmuş bana yapılmış ama ben Kumru’da olmadığımdan ve o gün izinli olmamdan dolayı yazı ve yorumlardan haberim yok. Başkanın bana bilgi ulaştırması ise akşam mesai saati dışı olduğundan bir şeyden haberim olamamış.
Kumru Kaymakamlığı Kumru Belediyesine 25.11.2016 tarihinde belediyenin internet sayfasında hakkımda yazılan yazı üzerine bir yazı gönderiyor. (17) Ve yine Kumru Kaymakamlığı 29.11.2016 tarihinde belediyeye gönderdiği yazıyı ek yaparak Tüm Kumru’da bulunan Resmi Kurumlara Belediyenin sayfasında hakkımda yazılan yazıları örnek göstererek bir yazı daha göndermiştir. (18) Resmi yazının içerisinde “GERÇEĞE AYKIRI KİŞİSEL YORUM VE PAYLAŞIMLARDA BULUNULDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNİ” resmi internet sitelerinde bunu yapanların HUKUKİ olarak sorumlu olduğu özellikle vurgulanmıştır. Her iki yazıda savunmamın ekinde 18-19  No’da bulunmaktadır.
İlçe’da tüm Devletin en resmi en üst amiri olan Kumru Kaymakamlığının resmi yazılarında da açıkça görüldüğü gibi Belediye uyarılmıştır. Belediye ile birlikte bana yazılan yazı örnek gösterilerek Tüm kurumlar da uyarılmıştır. Ekli yazılar tüm devlet memurlarına imzalattırılmıştır.
Kumru Kaymakamlığının Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlara 29.11.2016 tarihinde 200705001-529-E.1119 sayılı yazısı ile 25.11.2016 tarih ve 20070501-529-E.1094 sayılı  yazı ile KUMRU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA GÖNDERDİĞİ YAZI’ hakkımda yazılan KINAMA YAZISINI VE YORUMLARI işaret ederek;
“Sosyal Paylaşım Sitelerinde Kamu Kurum ve Kuruluşlarının açmış olduğu resmi hesaplarda ilgili belediyeye gönderilen yazıda belirtildiği üzere gerçeğe aykırı, kişisel yorum ve paylaşımlarda bulunulduğu tespit edilmiştir. Resmi olarak veya kurum adı kullanarak açılan hesaplardan bu tür gerçeğe aykırı paylaşım ve yorumlarda bulunulması halinde ilgili birim ve sayfayı kullanan hukuki olarak sorumlu tutulacağından bu ve benzeri konularda dikkatli ve hassas olunulması” denilmektedir.
Kumru Belediyesinin resmi internet sayfasında hakkımda bilinçli bir şekilde Kumru Kaymakamlığının da belirtti gibi uzun bir yazı kaleme alınmıştır. Bu yazı baştan sona iftira ve yalandır. Alenen işlenen bu suç kesinlikle tarafımdan yargıya taşınacaktır. Ve yine belediyenin sayfasından yazılan bu linç yazısının altına yapılan yorumlar bir ekip işidir. Buna da yargı karar verecektir. Yorum yazanlar ve yorumu beğenenler neye küfrettiklerini bile bilmiyorlar. Hatta bir çokları beni bile tanımıyorlar. Yazımı da görmemişler. Evlerine kadar gittiklerim oldu. Elime sarıldılar çoklarının anası babası benden özür diledi.
Küfürlü yorumları beğenenler ise daha ilginç. Sadece gönül almak haksız yere küfürlerin yanında yer almak ve bana ceza verilmesini sağlamak için yorumları beğenenler ve yazanlar var. Bunlar kesinlikle mahkemede hesapları vereceklerdir.
Benim yazdığım yaznın altında bir tana yorum yok. Ben yazımı sosyal paylaşım sitesinde değil kendi özel blogomda yaynladım ve 40 yıldır bu tür yazılar  hep yazıyorum.
13. Bu nedenle, hakkımda yapılan soruşturma sonucunda Devlet Memurları Kanunu’nun 125/A-e maddesi “Devlet Memuru vakarına yakışmayan tutum ve davranışta bulunmak “ uyarınca UYARI  cezasıyla tecziye edilmem kanuna uygun değildir.

SONUÇ VE İSTEM                        :
Bu nedenle Yukarıda arz ve izah ettiğim durumlar göz önüne alınarak hakkımda başlatılan disiplin soruşturmasının sonlandırılması ve disiplin cezası tesis edilmemesi hususunda ,
Gereğini saygılarımla arz ederim.
.

                                                                                                      23.01.2016

                                                                                                 Bekir AKKAYA
                                                                                
                                                                                                    

EKLER                     :
1- Dava Konusu İşlem
2- Savunma yazısı örneği.








BİR ADAMCIKTAN  DÖRT MESAJ VE DÖRT HİTAP
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtsbABjvgDfb0AQvRbneyT1m1hTzYZV7YplkEOBoezmr2x5R-Y5YSS8srvEB6YRxtFBrcJw9yJ9LK6ncgBJpB3AEEcQXOlAR4ns6sdCpv1AtULedHQZbkcTZ0e7dIyMnwujSpXF4NQu-FC/s200/indir.jpgKendine göre kocaman bir adamcık…
Bana aynı konuda dört adet mesaj gönderiyor….
Mesajlar Aynı olmasına rağmen bana hitaplar farklı…
1.      MESAJ HİTABI :
KIYMETLİ HEMŞEHRİM…
2.      MESAJIN HİTABI :
KIYMETLİ BÜYÜĞÜM…
3.      MESAJIN HİTABI:
KIYMETLİ MUHTARIM…
4.      MESAJIN HİTABI :
KIYMETLİ VATANDAŞLARIM…

Bu dört mesajdan hangisi benim…
İşte seviye…Tam bir dip…
Attığın mesajın, konuştuğu cümlenin durumundan habersiz biri bana göre Adam değil tam bir ADAMCIKTIR…


Ya ADAMCIK  bu türden mesaj istemiyorum…Yoksa beni otomatiğe mi bağladın…
Bekir AKKAYA/ 24 Kasım 2016 KUMRU
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiMqsnWwCKR92wjQHGQipQV03ftPLh7RBtgiakG69djwttQ999zhmfXF6Mg7Vm1FVpwV5TpTU1Tt4qOLejt0T_uoiUTLZC0teHZoa5tCRs5bRwFzI_vgX8RDRM5VQToBEQRtri00IWy8wY/s320/belediye+1-1.jpg
BAŞKANIN LİNÇ SÜPRİZİ MEYVESİNİ VERİYOR,,,
ANLADIM Kİ; 
ASIL SÜPRİZ YORUMLARDAN SONRA OLACAK...


"E.B''nin yorumu: Bekir AKKAYA bunun affedilir bir yanı yok açıklamayı fetoculardan sonra cinsiyet yoksunu sapık hocalar diye temizletmek lazım...

1 Mayıs’tan itibaren tüketici izinsiz mesaj ve e-posta bombardımanından kurtuluyor. BTK’nın yeni taslağına göre toplu mesajların içeriğinden şirketin yanı sıra operatörler de sorumlu tutulacak. Tüm Gazete ve haber Sayfaları…20 Nisan 2015
ONAYSIZ İLETİYE 50 BİN TL CEZA
KUTLAMA MESAJI DA ONAYA TABİ
ŞİMDİ İZİNSİZ MESAJ ÇEKMEK RAHATSIZ ETMEK SUÇ….

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyytw1eLiyBl0T3s1cU75muY5RWGkgA20rFEBL8QbMRzLVaQMgcC4zGZbDABvDagMx0Cy79-cHoOhmPoyd_r8EV-dtCRw_nk03ova1THk6z0h0ecttA3su9_FXcaihiF7V2zMOxwhYmg4/s400/belediye+1-1.jpg
Sürekli telefonuma gelen mesaj üzerine yazdığım yazıyı aynen burada tekrar yayınlıyorum…
Her gelişinde sildiğim halde tekrar tekrar bana değişik hitapla gelen mesajlara tepki için ve dahi özellikle bazı mesajların aynı yer ve firmadan gelen mesajları kasdederek ne bir firme adı ne de bir kişi adı kullanmadan bir yazı yazdım…Burada özellikle şu adam ve adamcık kelimelerine bir açıklık getireyim…Rahatsız olduğunuz ve mesajlar size sık sık gelse ve kimden geldiğini bilmezseniz buna ne denir…Büyükse adamlar, küçükse adamcıklar…Ben de aynen bunu yaptım…
Benim rızam dışında kanunen suç olan mesaj bana gönderilemez…Kimseye de gönderilemez…
İşin ilginç tarafı muhatabınıza
her gönderdiğiniz mesajda değişik unvan kullanıyorsunuz…Bana bu türden kim mesaj gönderirse muhatabım odur…Bunun başka türlü bir izahı da yoktur…Kişi isen de, firma isen de, kurum isen de…Kim olursan olsun…Kanunun suç saydığı fiili yapmayacaksın…Kimseyi rahatsız etmiyeceksin…
İsim var mı? YOK…Şirket adı var mı? YOK…
Şimdi yazdığım yazıyı ben tekrar yayınlıyorum…Öyle sansör-mansör ayaklarıyla değil…Aynen…
 BİR ADAMCIKTAN  DÖRT MESAJ VE DÖRT HİTAP
             Kendine göre kocaman bir adamcık…
            Bana aynı konuda dört adet mesaj gönderiyor….
            Mesajlar Aynı olmasına rağmen bana hitaplar farklı…
1.      MESAJ HİTABI : 
KIYMETLİ HEMŞEHRİM…
2.      MESAJIN HİTABI :
KIYMETLİ BÜYÜĞÜM…
3.      MESAJIN HİTABI:
KIYMETLİ MUHTARIM…
4.      MESAJIN HİTABI :
KIYMETLİ VATANDAŞLARIM…
Bu dört mesajdan hangisi benim…
İşte seviye…Tam bir dip…
Attığın mesajın, konuştuğun cümlenin durumundan habersiz biri bana göre Adam değil tam bir ADAMCIKTIR…
 Ya ADAMCIK  bu türden mesaj istemiyorum…Yoksa beni otomatiğe mi bağladın…
Bekir AKKAYA/ 24 Kasım 2016 KUMRU
*******
Bugün 25 Kasım 2016 Cuma…İzinliyim…

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEC9JHZsj19AINSJLsAAODUGAoA-Pe_VQge7HqQf_0UINHhCut0MtHX_uJf14tippbo-Ub5y3V6Elx8Y_m4tThlysuUv-DH4NlYai4gm2Nk3e4lWAPw2wTaV3eKN5j-Lr0XVw9wptDWCU/s400/belediye22.jpg
Ordu Araştırma hastanesinde sıra bekliyorum…
Telefonu açtığımda ilk işim akşam görüpte önemsemediğim başkanın gönderdiği mesaja hiçbir anlam veremediğimden bakamadığım mesaja saat 10:00’da WhatsApp’dan tekrar baktım. Mesaj aynen şöyle “Seni Allah şahit yanlış tanımışım…bu kadar garip tutum içersine girmendeki sebep yolun kenarındaki 2 metre toprak ise , ne diyeyim…Bu mesaja ek olarak benim yazdığım blok sayfasındaki mesajı koymuş…Bu kadar…Bu mesajı Sayın başkan zannedersem 24 Kasım saat 23:18’de göndermiş…
Yazıyı çok önemsemedim…Bana rastgele gönderilen mesajlara yazdığım mesajla başkanın ne ilgisi olabilir diye düşündüm…
Uzaktan yakından bir çok kişi aradı…Hakkında yazı var diye…Hastanede fırsat bulup ta bakma imkanım olmadı…Çok ta önemsemedim… saat 19:00’da Eve geldiğimde gördüm ki Sayın Başkan Belediyenin Resmi sayfasından katmış karıştırmış…İsmimi zikrederek beni hedefe koymuş…Başkanın fedaileri de yorumlarla başkana destek çıkarak “Allah Allah diyerek cihada çıkmış” Beni alenen ve açıkça linç etmişler…Hiç biri “ya başkan senin burada adın yok sanın yok” dememiş…Vurdukça tozutmuşlar…Zaten Başkan bana saat 18:00 de“SENİN İÇİN SÜPRİZLERİMİZ VAR” diye mesaj çekmişti…Bekliyoruz...Ah başkan! şimdi bana bir şey olursa sen ne yapacan…Tehdit suç. Hedef göstermek suç. İftira atmak suç. Belediyenin resmi sayfasından bu suçlar şu anda resmen işleniyor…Suç varsa ceza da vardır…Başkan resmen suç işliyor…Belediyenin imkanlarını kullanarak suç işletiyor…Senin şahsına ve belediyeye söylenen bir şey yok…Bunu nereden çıkardın….Sözünü ettiğin tarlanın seninle ne alakası var…Bana bir şey olursa hesabını verebilecek misin? Yazılanı ve yorumları yazının devamında sizlerle paylaşacağım…Tüm mesajları dosyaladım…Adalette bugünler için var…
Akşam “Onur” eczanesinde ilaç alırken….
Sayın Başkan coşmuş….Saat tam 17:19
İşte bana WhatsApp’tan gönderdiği mesajlardan seçme cümleler…
Başkan Diyor ki; “Evet Bekir Hoca vurguladığın “adamlığı” kamuoyuna göster. Bu açıklamaları başkan için yaptım de………….Açıkla da ismen de biz de bilelim. Kim adam kim adamcık…
“İşte busun sen git aynaya bak…”
“AMA SANA SÜPRİZLERİM OLACAK”
Çekinmeden açık açık yaz…….
Bu cümleler üzerine telefon ediyorum sayın başkana…Ama telefona çıkmıyor… WhatsApp tan bana şöyle yazıyor…
“Arıyorsun ama sesini duymak istemiyorum.” Hadi yaz beni yazdın değil mi?
Sayın başkan tehdit ediyor ve suç işliyorsun…İftira atıyorsun dediğimde…Başkan: “ Çok korktum savcılığa ver” diye yazıyor…
Bize ailecek bir şey olursa dediğimde…
Eşimin adını zikrederek “F…Yengem iyi bir insandır” cümlesini kullandı.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDAc5zlNl9rFJWEr1qE145kTULQuyMyXAIh4b5tfdwRXun0yVzLZ0hP76AlItDAZ0ahP47nKxrtDvhXhlaI8NiLVtugm3kinPDHDUGV2001axzQQDdtGG6p3EeZmqO9du44xMacTGQTM4/s400/belediye3.jpg
Nedir Süprizin dediğimde de başkan “Süpriz süprizdir. Hesabı olmaz.  yorma kafanı, şimdi istirahat et…sütünü iç yat…yılın öğretmeni”  diye konuşmamız sona erdi.  saat 17:19 da başlayan WhatsApp’tan görüşmemiz  saat  18:09’da sona erdi…Defalarca telefon ettim telefonuma cevap vermedi…
Konuşma boyunca Suç işlediğini, iftira attığını söylediysem de başkan beni tehdit etmeye devam etti.
Biraz sonra Belediyenin facebook internet  sitesinde yazılan yazının altındaki yorumları görünce başkanın bana süprizlerini tahmin etmemek mümkün değil…Yorum yapanlar ve hakaret yazısını beğenen isimler de hayli ilginç…Acaba başkanın birinci derece akrabaları ya da belediye çalışanları da varsa bu daha ilginç…Bu yazıları yazmamın nedeni Bana ya da aileme bir şey olursa sorumlusu başkan olduğu, ve tahrik ettikleri kişileri deşifre etmek amacıyladır…Korku morku hikaye…Kaderde varsa kimse önüne geçemez…Ancak yorum yazanlar ve kanunen suç işleyenler şunu bilsin…Okuduğunuz yazıda sayın başkanınızın ya da belediyenin adı varsa ben özür dileyeceğim…Yoksa siz kanun önünde hesap vermeye hazır olun…
Önce Belediye Sayfasında başkanın yayınladığı yazıyı okuyalım…

''YILIN ÖĞRETMENİNİ'' KINIYORUZ
Öğretmenler gününde bu paylaşımı yapan Bekir Akkaya.
Paylaşımı sansürleyerek yapmak zorunda kaldık.
Bu öğretmen hem de 24 Kasım öğretmenler günün de yılın öğretmeni ödülünü almış. İlçe Kaymakamının elinden. Kim bilir bu ve benzeri meziyetleri içindir. Bazen düşünüyoruz gerçek mi bunlar diye, toplum olup bitenleri neden sadece izliyor diye…
Neden bu adamlara bir tepki verilmiyor.
 Hiçbir zaman yapılmayan hizmetlerin yapıldığı bu dönemde Belediye Başkanımızla uğraşma cesaretini bu adamlar nereden alıyorlar. Sadece izleyenlerin Belediyemize tavsiyesi, bırakın açıklama yapmayın.
…ürür kervan yürür…Muhatap almayın diyenler haklı aslında, bunların muhatap alınacak bi tarafları yok. Ama anlaşılan o ki artık cami duvarına işemeye başladılar.
Şimdi gelelim öğretemeyen, bu zatın paylaşımına.
Konunun belediyemiz ile ne alakası var diyenlere açıklayalım;
Öğretemeyenin yazdığı mesaj meselesi kuvvetle muhtemel, aksini bildirmediği sürece bizim mesaj sistemimizden, Başbakan Yardımcımız Numan Beyin gelişi sonrası teşekkür maksatlı
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgG8OPyqwLSTXIwd-oh0cjpESIJMQPuHQPhcDTjIHKYiVuRAnNDuBphvpxjXEBbc-QcLmKNHWyFH83wktpIz81utzmJTRBqyZg3qtL7i6dSdWgyPRMJ6cfdMJAtNb4UqIyyIQAFVz51wDA/s400/belediye4.jpg
gönderilen ve yapılan hata ile tekrarlanan mesajlar. 
Adamcık kavramına olan takıntısı da kuvvetle muhtemel
İlçe Milli Eğitim Müdürüne bu ve bunun gibi adamlar sosyal medya açıklamalarına dikkat etsin yönünde Başkanlığımızın uyarısı kaynaklıdır.Ayrıca ilgili şahsın Fizme Mahallesinde açılan yol için giden 2 metre toprak hırsı, bu tür yakışıksız açıklamalara neden oluyor diye düşünüyoruz. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Adamlık dersi vermeye çalışanlar önce kendileri aynaya bakmalıdır.Halkın seçtiğini küçümseme hastalığında olanları, Halkın karşısına çıkmaya davet ediyoruz.
Paylaşılan yazılardan da anlaşılacağı 
üzere 3 ay aynı konuyu paylaşan kişiler psikolojik olarak ta takip edilmelidir, nihayetinde çocuklarımızı emanet ediyoruz.Had hudut bilmeyen zihniyeti ve bunlara fırsat verenleri kınıyoruz.

                İşte Belediye sayfasından ismimi zikrederek Sayın başkanın “KINAMA YAZISI”
                İsmim haricinde yazının hiçbir satırı doğru değil. Tamamı yalan ve iftira…
                Tam bir ibretlik yazı…
                Keşke yazı benimle sınırlı kalsaydı... Belki biraz anlamlı olurdu da bu kadar rezil bir yazı ortaya çıkmazdı…
                Başlıktaki “Yılın Öğretmeni” Cümlesine hayli güldüm…
                Kıymetli Kaymakamımızın Kumru’daki tüm öğretmen arkadaşlara “Öğretmenler Günü” münasebetiyle verdiği plaket…Mutlu oldum…Ve mutluluğumu paylaşma adına Facebook sayfamda “Yılın Öğretmeni Seçildim” diyerek Plaketi paylaştım…Sayın başkan pişti olmuş…Tüm öğretmenler yılın öğretmeni olduğundan herkes bu plaketi aldı…Ve 24 Kasımda yemekler ikram edildi, emekli öğretmenlerimiz dahil tüm öğretmenler birlikte bir araya geldik…Başkan bu proğramda olmadığı için olaya Fransız…Ve plaketi Kaymakamın elinden almış diyerek büyük bir iftiraya imza atıyor…Yazık…  
                Yazıyı yeminle söylüyorum bir çelik levhaya yazdırarak sayın başkanın adını en altına koyup kaymakamımızın verdiği plaketin yanına koyacağım…
                Gülünç bir yazı…Anlamsız bir yazı..Ne imla kuralına uyuyor, ne konu bütünlüğü var…Tam psikolojik bir vakıa…
                Baştan ayağı çizmek istemedim…
                Şu cümleleri birlikte okuyalım…
                ''YILIN ÖĞRETMENİNİ'' Tamamen yalan… İnsan bilmediği, görmediği konuda böyle pişti olur…
                Paylaşımı sansürleyerek yapmak zorunda kaldık.
               
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhv4FPT5Y4-xpvGWe3KWb2mkjMKlqkLMJbzctWt4IxWze4nxJdTPGfRMNZUPC_VrPHGXhsbJdNCzkLA4QjCDfkpWA9ZK08kcYvgMJ325ZL2LprGmWvjStPt29bX9AMghIimAmXkEdZ8PRg/s400/belediye5.jpg
Cümleye bakın…Öğrencim olsa sınıfta bırakırım…”Sansür” kelimesini kullanarak algı oluşturmaya çalışıyor…Biz de yuttuk…Yutanlar yok mu? Tabi var…Başta kendi…SANSÜRLEYEREK YAPMAK ZORUNDA KALMIŞ…Cümleye bak…Muhteşem…
                Bu öğretmen hem de 24 Kasım öğretmenler günün de yılın öğretmeni ödülünü almış. İlçe Kaymakamının elinden.
            Yemin et…Gözün kör olsun mu? Hem de 24 Kasımda yılın ödülünü almış…Külliyen yalan…Konuya Fransız…İşte böyle…Kim vermiş İlçe Kaymakamı…Yine yalan…Kim dedi…Nerde gördün…Adam büyük…Görür…Dediyse doğrudur…Tamam öyle olsun…
            Bazen düşünüyoruz gerçek mi bunlar diye, toplum olup bitenleri neden sadece izliyor diye…
Neden bu adamlara bir tepki verilmiyor.
                Adam dertli…Sevdalı…Bu dönemde hem de bu adama ödül vermek…Toplum neden tepki vermiyormuş…Tamam başkan sen emir verdin yorumlar ve tehditler…Valla sözünü tutanlar var…Bende söz  veriyorum ödülü sana iade edecem…Valla edecem…Yeter ki sen kızma…
                Adamlar, adamlar…Bu Adamlar- LAR dedikleri kim ki,
                Ödül veren ve alan ve dahi bunu izleyen adamlara tepki….Sen emir ver yapalım….Tamam tamam…
                Belediye Başkanımızla uğraşma cesaretini bu adamlar nereden alıyorlar. Külliyen yalan…
            Başkanla uğraşma cesareti…Ve bunlar tek değil…Adamlar…
            Kim uğraşmış nasıl uğraşmış belli değil…
            Sayın başkan bu yazdıkların doğru değil, belediyenin internet sayfasında bu yorumlar doğru mu?
            O belediye kimsenin özel – şahsi yeri ve kurumu değil…Herkes kanunlara uymak zorunda…
            Sana yazılmayan bir yazıyı üzerine alıyorsun….
            Sonra da hata ile tekrarlanan mesajlar diyorsun…
            Karşının rızası olmadan mesaj göndermek kanunen suç…Ve hata işliyoruz diyorsun….Bunları yazacağına hata işleme…
            Üç ay öncesinden söz ediyorsun…Üç ay öncesinden benle ilişkini kestiğini söylüyorsun ve hala bana yazıyı bana yazdın diyorsun…İftiracısın…İspatla o zaman…
            …ürür kervan yürür…cümleye bak…İt kim? Kervan kim? Yazılacak çok şey var…Emin ol…Gülünsün diye bu yazıları kaleme alıyorum…
         bunların muhatap alınacak bi tarafları yok. Ama anlaşılan o ki artık cami duvarına işemeye başladılar.
            Bunlar kim? Tehdite bak…Anlaşılmış ki, sadece ben değil  bunlar cami duvarına işeme başladılar…Derhal gereği yapıla…
            Sahibini kabız edecek cümleler…Ağır ve taşıması zor… Seçilmiş biri seçmenini hem de belediye sayfasından tehdit ediyor ve insanları dolmuşa bindiriyor…İsmimi yazarak insanlara beni linç etmeleri için davet yapıyor…
            Öğretemeyenin yazdığı mesaj meselesi kuvvetle muhtemel, aksini bildirmediği sürece bizim mesaj sistemimizden, Başbakan Yardımcımız Numan Beyin gelişi sonrası teşekkür maksatlı gönderilen ve yapılan hata ile tekrarlanan mesajlar. 
            Aman aman, ney ney ney…Şimdi kendini anlamlandıracak…Yaptığı tehditleri Numan Bey’i de katarak güya aklınca haklı bir gerekçeye kazandıracak…Senin bu yazılarını Numan Beye iletmeyen namerttir…Bunu böyle bil…Görüntü iyi…Sen durmadan karıştır…Bi Ankara, Bi Ordu, Bi Ankara, Bi Numan Bey…Bu yazı ve altındaki yorumlar senin o sözünü ettiğin kişi ve kurumlara iletilecek…Ben haddimi bilirim…Kalkacağım yere oturmam, oturduğum yerden de kalkmam…Büyüğümü bilirim…Saygıda kusur etmem…Mahiyetindekilere göz kulak ol…Sen insanları tehdit için orada değilsin…
            kuvvetle muhtemel, aksini bildirmediği sürece
            Öyle diyor sayın başkan…Hayalci, düşündüğünü sanan biri…
            24 Kasım Gecenin 23:00’de ““Seni Allah şahit yanlış tanımışım…bu kadar garip tutum içersine girmendeki sebep yolun kenarındaki 2 metre toprak ise , ne diyeyim…
Diyen sayın başkan, 25 Temmuz 2016 günü saat sabah 10:00’da belediyenin internet sayfasında  işte bu yalan ve dünyanın en çirkin yazısını yazarak beni linç etmeye başlamış…Bu iftiraları atmış…Saat: 17:19’da da kendini yazdım dedirtmek için iftiralarını ispat etmek için beni tehdit ederek “ SENİN İÇİN SÜPRİZLERİM VAR” diyerek tehditini sürdürmüş…Şimdi sayın başkanın süprizlerini bekliyorum…
         
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhM8nXsBVWiRMETUsjLO1ARsk1XnzRxzOXgtwVjRnC-tqg3_2G8WbDgR9s1PPV_8FERT1xb2rdYKzbMoA7U5kHEJQywGI4vMNJBornlg1OQ7cqSvMYOYcsCXTXSgasjJAIzX6T5X8rTYT0/s400/belediye22.jpg
   Yazı kendisi ile ilgili olmadığını bildiği halde böyle yazılar yazarak yazdırarak altına onlarca küfür ve hakaret yorumlar yaptırarak kavga ettikleri kişilerin hırsını aklınca benden çıkarma gayreti içerisine düşüyor…
            Belediye başkanısın…Hepsi bu…Ama bil ki beni terbiye edecek ne konumun ne de durumun var…
            kuvvetle muhtemel İlçe Milli Eğitim Müdürüne bu ve bunun gibi adamlar sosyal medya açıklamalarına dikkat etsin yönünde Başkanlığımızın uyarısı kaynaklıdır.
            Başkanlığın Kimsenin özel hayatına karışma gibi bir görevi yok…Sen ancak belediye personelinden sorumlusun…Öyle fişleme ve tehdit belediyenin görevleri arasında değil…
            Seni, senin partine şikayet ediyorum…Sen onca küfürleri belediyenin sayfasından bana yaptırman da görevin mi?
            Bu adamlar dediklerin belediyenin personeli değildir…Onların tabii oldukları bir kanun ve yönetmelik mevcuttur…Ülkenin en kritik ve en hassas döneminde ve hatta devletin kurum ve kuruluşlarının sınırlarını ihlal etme hadisesinden kaynaklı binlerce insan ortada dururken bir belediye başkanının bu şekilde ayar verme durumu olamaz. Ve suçtur…İlla da suç varsa kendinin ve personeline linç hakkı kimsenin olamaz…Mahkemeler ne iş yapar…Savcı değilsin, hakim değilsin…Yargılıyorsun…Linç ediyorsun…Bana ya da çolcocuğuma bişi olursa sayın başkan ne olur düşündün mü?
            Halkın seçtiğini küçümseme hastalığında olanları, Halkın karşısına çıkmaya davet ediyoruz.
                Aman aman…Ne kimseyi küçümseriz, ne de ayar çekeriz….Seçenlere ayar verme devri bitiyor…Sen çok geride kalmışsın…15 Temmuz öncesi söylemleri boş ver sen…Tankların altında posta koydukların vardı…Merkez camide gece sabahlayanların fotoğraflarını tek tek çektim…Videosu da var…Arzu edersen gönderirim…Kimse senin davetinle bir şey yapmaz…İşine bak sen…Çıkan çıkar…Kafanı yorma…Kendini de bu kadar germe…İş olacağına varır…Olmuyorsa olmuyordur…Ödül aldık diye bu kadar dertlenme…sen benim odamı görmedin…25 adet plaket var…Hangine kızacaksın…Sen hariç herkesten ödül aldım…Üzülme üzülme…Çalış senin de olur…Ama bil…Biz hepimiz tüm öğretmenler değerli kaymakamımızdan plaket aldık…Mutlu olduk…Bir başkan olarak keşke mutluluğumuza sen de ortak olsaydın…Yine de Öğretmenler günümüz kutlu olsun…
                3 ay aynı konuyu paylaşan kişiler psikolojik olarak ta takip edilmelidir, nihayetinde çocuklarımızı emanet ediyoruz.Had hudut bilmeyen zihniyeti ve bunlara fırsat verenleri kınıyoruz.
                Anladım doktor da olmuşsun…Kutlarım…Yorulursun beni takip etme…Kafana da takma…
            Gelelim O Güzelim Yalan ve İftira Dolu Yazından Sonra Sebep Olduğun Yorumlara…
            Hem de Belediyenin Sayfasından….
            Ne demiştin…”SENİN İÇİN SÜPRİZLERİM VAR”
            Belediyenin Sayfasında zaten var ben oradan aldım…
            Kızmak darılmak yok…Beğenenler dahil yorumları Sahiplerinin Ad ve soy adlarını sansürsüz aynen yayınlayacağım….
            Bundan sonra doğabilecek tüm sorumluluk sayın başkan sana aittir….
            ÖNCE TEKRAR YAZINIZI OKUYALIM…

9 saat · 
''YILIN ÖĞRETMENİNİ'' KINIYORUZ
Öğretmenler gününde bu paylaşımı yapan Bekir Akkaya.
Paylaşımı sansürleyerek yapmak zorunda kaldık.
Bu öğretmen hem de 24 Kasım öğretmenler günün de yılın öğretmeni ödülünü almış. İlçe Kaymakamının elinden. Kim bilir bu ve benzeri meziyetleri içindir. Bazen düşünüyoruz gerçek mi bunlar diye, toplum olup bitenleri neden sadece izliyor diye…
Neden bu adamlara bir tepki verilmiyor. Hiçbir zaman yapılmayan hizmetlerin yapıldığı bu dönemde Belediye Başkanımızla uğraşma cesaretini bu adamlar nereden alıyorlar. Sadece izleyenlerin Belediyemize tavsiyesi, bırakın açıklama yapmayın.
…ürür kervan yürür…Muhatap almayın diyenler haklı aslında, bunların muhatap alınacak bi tarafları yok. Ama anlaşılan o ki artık cami duvarına işemeye başladılar.
Şimdi gelelim öğretemeyen, bu zatın paylaşımına.
Konunun belediyemiz ile ne alakası var diyenlere açıklayalım;
Öğretemeyenin yazdığı mesaj meselesi kuvvetle muhtemel, aksini bildirmediği sürece bizim mesaj sistemimizden, Başbakan Yardımcımız Numan Beyin gelişi sonrası teşekkür maksatlı gönderilen ve yapılan hata ile tekrarlanan mesajlar.
Adamcık kavramına olan takıntısı da kuvvetle muhtemel İlçe Milli Eğitim Müdürüne bu ve bunun gibi adamlar sosyal medya açıklamalarına dikkat etsin yönünde Başkanlığımızın uyarısı kaynaklıdır.
Ayrıca ilgili şahsın Fizme Mahallesinde açılan yol için giden 2 metre toprak hırsı, bu tür yakışıksız açıklamalara neden oluyor diye düşünüyoruz. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Adamlık dersi vermeye çalışanlar önce kendileri aynaya bakmalıdır.
Halkın seçtiğini küçümseme hastalığında olanları, Halkın karşısına çıkmaya davet ediyoruz.
Paylaşılan yazılardan da anlaşılacağı üzere 3 ay aynı konuyu paylaşan kişiler psikolojik olarak ta takip edilmelidir, nihayetinde çocuklarımızı emanet ediyoruz.
Had hudut bilmeyen zihniyeti ve bunlara fırsat verenleri kınıyoruz.
Şimdi İse Yorum VE Beğeniler…
Tuğba Hatipoğlu, Doğan Anlayışlı, Selahittin Dizek ve 12 diğer kişi bunu beğendi.
Yorumlar
Hayriye Dizmek Hatipoglu bu yolda yanlız değildir bazı basiretsiz cakallara harcatmayiz.
1 · 5 saat
Murat Işık Allah ıslah etsin
BeğenMuhteşem
Yorumlar
Uğur Sapak it ürür kervan yürür sn.sayfa yöneticisi bu gibi insancıkları gaileye almaya gerek yok.#başkanhatipoğluyanlızdeğildir
Beğen · Yanıtla · 1 · 7 saat · Düzenlendi
Okan Oku Bunu adam yerine koymaya gerek yok bunun okuduğu mektebin ben ta diyecemdemübarek cuma günü olmayacak bu bizim insanlarimiz da ki bu görgüsüzlük nedir ya at gozluklerini cikarmalari lazim bunların bir kez daha anladim okumak la adam olunmazmis VE BOYLE İNSANLARA COCUKLARİMİZİ EMANET EDİYORUZ..
Beğen · Yanıtla · 2 · 9 saat
Bindörtyüzelliüç Kumru bu tip insanlara verilecek en kısa cevap, Allah Büyüktür.
Beğen · Yanıtla · 2 · 8 saat
Hamza İnç Bir öğretmene verilebilecek en güzel cevabı vermişsiniz kendisi öğretmeyen olduğu için kimsenin kendisinden bir beklentisi olmamalı muhatap alınmamalı #BaşkanHatipoğluYanlızDeğildir
Beğen · Yanıtla · 2 · 8 saat · Düzenlendi
Emre Yılmaz Bunu Yapan Bir Öğretmen mi ? Bu adam bildiğin sapık !Belediye Başkanını bu şahıs olarak gösteriyor anladığım kadadarıyla.. Birde web sauyfası açmış.!Allah korusun çocuklarımızı böyle öğretmenlerde okumasın. Devlet bunları tesbit etmesi gerekiyor. Bu...Daha Fazlasını Gör
Beğen · Yanıtla · 2 · 8 saat
Bindörtyüzelliüç Kumru güzelim ilçemizde son yıllarda yapılanlar, yapılmaya çalışılanlar ortada. buna rağmen bu işlerin başarılmasında emeği olanlara, sataşmak karalamaya çalışmak, hangi aklın ve zihniyetin ürünüdür anlamakta güçlük çekiyor insan.
Beğen · Yanıtla · 2 · 8 saat
Muammer Ertürkmen Bir eğitimci ve haberci olarak bu denli hatsiz ve çirkin paylaşım yapan ve halkın seçmiş olduğu bir başkana bu şekilde benzetme yapan bir zihniyeti şiddetle kiniyoruz
Beğen · Yanıtla · 2 · 8 saat
Bindörtyüzelliüç Kumru kimse kumruya ve kumruyu bir adım daha ileriye götürmeye çalışanlara çamur atmasın. kendinize yazık ettiğiniz size kalsın. kumruya kumruluya yazık etmeyin.
Beğen · Yanıtla · 2 · 8 saat
Yusuf Dikme Gönül kapısı herkese açılır mı, iki laf eden adam sayılır mı? Bakma insan oğlunun uyruğuna, tanıyamazsın basmadıkça kuyruğuna.
Bunlardan vatana millete Hayır gelmez
Beğen · Yanıtla · 2 · 8 saat
Enes Bakilan Bir it uluyor ince ince bu kumrunun haline nice böyle itler var ise gerisini siz düşüne durun hele. Adam sandık eşşesırtımıza.............. Bu kişilik yoksunu adamcık yıllardır sözüm ona haberci. Fazla değil 1 2 hafta önce #herkezhaberciolamaz diye biz bağırırken birileri haberci savunuyordu nerdesiniz sizin bizim çocuklarımızın öğretmeni oluyor bu şahıs Milli Eğitim Bakanlığı ne Bimere suç duyurusunda bulunacağım. Bu adam bir daha görev alamayacak kumruda siz velilere de sesleniyorum siz çocuğunuzu bu adamcığamı teslim edeceksiniz. Bekir AKKAYA bunun affedilir bir yanı yok açıklamayı fetoculardan sonra cinsiyet yoksunu sapık hocalar diye temizletmek lazım sizi Yazıklar Olsun.
#BaşkanHatipoğluYalnızDeğildir
Beğen · Yanıtla · 4 · 8 saat
Aytekin Teber Okumakla adam olunmazmış bunu anladım ben
Beğen · Yanıtla · 3 · 7 saat
AbdulKadir Dilek “İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar... #herkezhaberciolamaz#BaşkanHatipoğluYalnızDeğildir
Beğen · Yanıtla · 3 · 7 saat · Düzenlendi
Şahin Sapak yazıklar olsun bir eğitimci böyle bir çirkin paylaşım yaptından dolayı kınıyoruz yazıklar olsun
Beğen · Yanıtla · 2 · 7 saat
Rahim Sim Bu halkın seçtiğini içine sindiremeyen kişi ve kişiler ne yüzle halkın karşısına çıkar halkın çoğunluğunu cahil göreceksin geleceksin o cahil dediğin halktan seni secmelerini isteyeceksinyüzsüzsün belli... peki adama sormazlarmi arkadaş cahili kandırmak ikna etmek kolay olur sende hicmi akıl yok bu cahil dediğin insanları kandiramiyorsun demezlermi adama sen cahilden de cahilsin herkes seçilmiş kişilere halkın iradesi deyip saygı duymak zorundadır beğenmezsen eleştirirsin hakaret edemezsin ettirmezler onu o makama taşıyanlar sahip çıkmasınida bilir.
#BaşkanHatipoğluYalnızDeğildir
Beğen · Yanıtla · 3 · 7 saat

Aytekin Teber Evet öğretmenler bizlerin başımızın tacı ama böyle ibnelerin ihracı şart kimse Bakanımız sahipsiz sanmasın tüm kumru halkı başkanına sahip çıkıyor böyle ibnelere gereken dersi hep birlikte verelimhaydi haydi kumru başkanına sahip çıkmaya devam
Belediye baskanimiza yapilan saygısızlığı kiniyoruz.
#başkanhatipoğluyanlızdeğildir
Beğen · Yanıtla · 2 · 7 saat
Yasin Köse ÖLÜMDEN KORKMAYAN
BİR MİLLETİ DURDURACAK
HİÇBİR GÜÇ YOKTUR!...
Daha Fazlasını Gör
Beğen · Yanıtla · 1 · 6 saat
Beğen · Yanıtla · 2 · 6 saat
İbrahim Bice #BaşkanHatipoğluYanlızDeğildir # Böyle bir eğitimciyi ve haberciyi yaptığı paylaşımından dolayı kınıyoruz.
Beğen · Yanıtla · 1 · 6 saat
Hayriye Dizmek Hatipoglu bu yolda yanlız değildir bazı basiretsiz cakallara harcatmayiz.
Beğen · Yanıtla · 1 · 5 saat
Murat Işık Allah ıslah etsin

Belen Ticaret Selman Belen #BaşkanHatipoğluYanlızDeğildir # Böyle edepsizce çirkince bir hareketde bulunan insan müsveddesi mahluk. Önce haddini bilmeli.Öğretmen olmuş ama adam olamamis...bunun gibi insanlarin değil eğitimci, olması hayvan lara bile bekçi yapsan hayvanlara hakaret olur, begenmeye bilirsin sevmezsin hizmetleri seni mutlu etmeyebilir ama .kimse başkanımıza hakaret edemez..ettirmeyiz biz nasıl o makama tasidiysak sahibde çıkarız...
Beğen · Yanıtla · 1 · 2 saat
Engin Cebeci Turanoğlu Şeref yoksunu Ahlaksız namussuzlar saldırır olmuş. İt bunlar ürümekten başka bişi yapmazlar biz seferimize devam edelim zaferimiz Allahtandır
#BaşkanHatipoğluYalnızDeğildir
Berat Zavalsız Bir tarafta Yol yapmak isteyen hizmet etmek isteyen bir adam var. Diğer tarafta da yol için bir karış yer vermeyen madamcıklar var. Aldırma Günan Murat Hatipoğlu Başkan hizmete devam. Her dönem böyle diplomalı ödüllü cahiller olur.
Kenan Batu Ne mesajmiş arkadaş ya insanlara değer gösterdiğini ifade eden dört adet teşekkür mesajı ne varki yalnış olan burda bana ve benim gibi birçok kişiye ufak bi aksilikle giden dört mesaj sen bir eğitimci olarak ne anladın bu mesajlarda n anlamadım inan seni anlayacak bir pisikolok ta yoktur ne küfür ne hakaret var neye bu cahilce öfke biz nasıl böyle bir kişilik yoksunu kendisini eğitimci diye kandıran şahsa evlatlarımızı emanet ediyoruz gerçekten bu konuyuda iki kez düşünmeliyiz göz ardı etmemeliyiz kınamak bile az gelir böyle öğretemeyen şahsa BAŞKANHATİPOĞLUYALNIZDEĞİLDİR


SON SÖZ SAYIN BAŞKAN….
                Dünyanın en çirkin ve yalan ve iftira dolu yazısına imza attınız…Sana yazılmamış bir yazıyı aldınız ismimi kullanarak onlarca insana beni hedef gösterdiniz…
            Tehdit savurarak her türlü hakaret yazan ısmarlama yorumcularınızın hiç biri bu yazının sen neresindesin diye sormadı…
            Hakikaten sen bu yazdığım yazının neresindesin?
            WhatsApp’tan gönderdiğin yazılar kayıt edilmiştir…Bir kısmı yukarıda da var…
            Sen Belediyenin resmi internet sayfasından bana bu hakaret ve tehditleri yazdırırken neye güveniyorsun?
            Pazartesi suç duyurusunda bulunacağım…
            Senin dahil belediyenin internet sayfasındaki tüm yazı ve yorumları alıp savcılığa bildireceğim. Aynı yazıları partinizin sözünü ettiğiniz ileri gelenlerine de ileteceğim…
            Sen kanundan üstün değilsin…
            Seninle ilgili ve senin ve belediyenin adı  geçen bir tane suç unsuru bir yazı varsa çıkarmalısın…
            Bana ikide bir kanunen suç olan ve istemediğim halde bana gönderilen bir mesajı ya da yazıyı kim gönderirse göndersin büyükse adam, küçükse adamcıktır…
            Beni rahatsız edenlerin avukatı mısın?
            Suç varsa ve sen öyle algıladıysan belediye sayfasından beni hedef gösteremezsin…
            Savcılığa suç duyurusunda bulunursun…
            Sen ve talimat verdiklerin beni linç edeceğinizi  haykırıyorsunuz… Bu hakkı nereden buluyorsun…
            Senin suç işleme ya da insanlara linç ettirme hakkını nerden buluyorsun…
            Yorumlara bi bak…
            Yorum yapanlar tanıdık…
            Bana şimdi bir şey olursa, benim eşime ya da çocuklarıma bir şey olursa bunun hesabını adalete verirsin…
            Yazılar ve yorumlar ortada…Mahkemede görüşürüz…

             Bekir AKKAYA/ 25.11.2016/Kumru

**********Sitemizde yayınlanan yazı, fotoğraf ve dokümanlar başka bir site ya da dergi-gazetede yayınlanacaksa önceden yazılı izin gerektirir. Sitelerimizde yayınlanan diğer doküman veya belgeler , kaynak gösterilmek ve sitesinin ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.Bekir AKKAYA/2000 **********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...