7 Ocak 2019

Kapı Kilidini Kırıp Evi Soydular

Fizme’de  E.K.’nin evde olmamasını fırsat bilen kişi ve kişiler dış kapının kilidini kırarak evde ne varsa alıp götürdüler.
            Hırsızlık olayı Kumru-Fizme Karapınar Mahallesin’de E.K.’ın evinde yaşandı.  Ev sahibinin evde olmamasını fırsat bilen kişi veya kişiler evin kapı kilidini kırarak buldukları eşyaları alarak kayıplara karıştı.  
            Evine girilip eşyaları çalınan E.K. “Daha çok yaz aylarında kaldığımız köydeki evimize kışın belirli aralıklarla geliyoruz. Hafta içerisinde eve geldiğimde kapı kilidinin kırılarak eve girildiğini gördüm. Evi soyan hırsızlar işlerine yarayacak ne varsa almışlar götürmüşler. Kışın evde kalmadığımız için pek değerli eşya yoktu. Buna şükrediyoruz.” Dedi.
            Karapınar sakinlerinden H.D. ise; “Mahallemizde hırsızlık olayı yaşanmaz. Büyük ihtimal bu dışarıdan gelen kişi ya da kişilerce yapılmıştır. Geçen yılda komşularımızdan birinin evi soyuldu. Evde bakır eşyalardan ne varsa alıp gitmişlerdi. Bu olaydan sonra bir çoğumuz evlerinin çevresini izlemek maksadı ile kamera taktırmaya karar verdi. Evlerde durulsun, durulmasın sokaklara kamera yerleştirdiğimizde köye giren yabancılar ve hırsızlar tespit edilerek yetkili makamlara ulaştırmaktan başka çaremiz yok.” İfadelerini kullandı.

            Bekir AKKAYA/ 08.01.2019/http://bekirakkaya.blogspot.com/KUMRU

------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...