15 Mayıs 2019

Abdulkadir Şengör Esenler Belediye Başkan Yardımcısı

Kumru’nun değerlerinden ve İstanbul’da yaşayan Abdulkadir Şengör Esenler Belediye Başkan Yardımcısı oldu.
            1969 yılında ilçemiz Kumru’da doğan Abdulkadir Şengör Kumru İmam Hatip Lisesi’ni bitirip 1992 yılından İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimini kazanmasından sonra İstanbul’da ikamet etmektedir. Üniversiteden mezun olmasının ardından İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde “ Hizmet Sektöründe Toplam Kalite Yönetimi” konusunda tezini hazırlayarak Yüksek Lisansını tamamlamasının ardından 2002 yılında Mali Müşavirlik Belgesi’ni almıştır.
            Ordu ve Kumru ile ilgili bir çok sivil toplum kuruluşunda görev alarak öncülük yapan Abdulkadir Şengör  İGDAŞ, Kanal 7, İlim Yayma Cemiyeti, BİM’in grup şirketi VERDE A.Ş. de yönetim kadrolarında görev yapmıştır.
            Siyaset alanında da önemli görevler üstlenen Abdulkadir Şengör 2009-2014 döneminde Esenler Belediyesi’nde meclis üyeliği görevini başarılı bir şekilde tamamlamıştır.
            2010-2019 yıllarında Esenler İnşaat San. Ve Tic. A.Ş. (ESKON)'  de Yönetim Kurul Üyeliği  ve Genel Müdür olarak görev yapmıştır. Bağımsız Denetçi Belgesine sahip olup, Esenler ilçesi Havaalanı Mahallesi ve Tuna Mahallesinde gerçekleşen “Kentsel Dönüşüm “ projelerinde önemli görevlerde bulunmuştur.
            Evli ve dört çocuk babası olan Abdulkadir Şengör son yapılan yerel seçimlerde encümen üyeliğine seçilmiş ve bu görevle birlikte Esenler Belediye Başkan Yardımcılığına getirilmiştir.
            Esenlere,  İstanbul’da bulunan Ordululara, Kumrululara ve kendilerine hayırlı olsun.

            Bekir AKKAYA /İYAD/ 16.05.2019/KUMRU HABER /KUMRU
****** ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 1999 ©©****** ---------------------- - Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ (BEKİR AKKAYA)'ya aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir.-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...