19 Mayıs 2019

19 mayıs Bayramı 20 Kişilik Protokol İçin 40 Dakikalık Ödül Töreni İle Bitti (11 Adet Fotoğraf)

Gazeteci Mehmet Evin Kumru’da yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ile ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir haber geçti.
         Haber “Bağımsızlık ve Milli Mücadelenin 100.yıl dönümü dört bir yanda coşkuyla kutlandı. Bu kapsamda Kumruda da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Kumru Hükümet Konağı önünde yapılan Törende Atatürk Büstüne çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının akabinde kutlamalar İlçe stadında devam etti.” bilgisinin ardından  dikkat çeken ifadeler kullandı.
 Mehmet Evin “ Kutlama proğramı kafamızda bir çok soru oluşturdu. Kumru ilk defa bu kadar heyecansız  bir 19 Mayıs kutlaması yaptı.” İfadelerini kullandı.
         Gazeteci Mehmet Evin  haberin içeriğinde yetkililere bir çok soru sordu. Katılımın çok zayıf olduğunu belirten Mehmet Evin “100. Yıl kutlamaları Kumru’muzda böyle mi olmalıydı? Protokolde bulunan 20 kişiye yönelik bu anlamlı gün böyle mi kutlanmalıydı?” diye sitem dolu sorulara yöneltti.
         Haberin başlığını 40 dakikalık proğram şeklinde koyan  Mehmet Evin “ Görevli öğrenciler ve gösteri için gelen öğrenciler de olmasa idi vay halimize” diye tepki gösterdi.  “20 kişilik protokol için mi yapılıyor bu bayramlar? Nerede kaldı eski bayramlar? Artık Kumru’da bayramlar  göstermelik ödül törenleri ve halk oyunları ile yapılması  moda olmuş durumda” ifadelerini kullandı.
         Kutlamalarda bayraklarla donatılmanın yapılmadığına vurgu yapan Mehmet Evin “Bayraklar sadece Hükümet Konağında  Kumru Kaymakamlığı’nın olduğu bölümde asılmış” diyerek “ “Acaba diğerleri resmi kurum değil mi? diye ifadeler kullandı.
Zaman zaman yazdıklarından tepki aldığını belirten Mehmet Evin “Daha çok yazılacak şeyler var ama beni yazınca eleştiriyor diyorlar. Elinizi vicdanınıza koyun.  Kumru’da  bu şekilde mi 100 yıl kutlaması mı yapılır?” diyerek haberine son verdi.

Bekir AKKAYA /İYAD/19.05.2019 /KUMRU HABER/KUMRU
19 MAYIS 2019
KUMRU'DA YAPILAN PROĞRAMDAN GÖRÜNTÜLER
FOTORAFLAR : MEHMET EVİN











****** ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 1999 ©©****** ---------------------- - Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ (BEKİR AKKAYA)'ya aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir.-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...