9 Kasım 2019

DAYIM VE YENGEMDE ANNEM VE BABAMI YAŞAMAK...

Dolu dolu, neşeli ve canlı bir ortam. Olumsuz düşünceler bile neşe ve muhabbetten nasibini alıyor. Cömert ve bir o kadar yedirme, ,ikram etme ve eli boş göndermeme çabası.
-
Yaşları boyunca çok şeyler yaşamış ve hiç bir olumsuz durum ve davranışa aldırış etmemiş ve her gelen misafire şimdilerde pozitif enerji veren ve hayat dolu iki güzel insan.
-
Mutlaka her köye gittiğimde yanlarına giderek ellerini öptüğüm ve dualarını aldığım ve annem ve babam gibi çok sevdiğim iki büyüğüm.
-
Her zaman olduğu gibi bu akşam da masal gibi bir akşam yaşadık. Amma da muhabbet ettik. Geç oldu ve uyku zamanı dedik ayrıldık. Keşke
gece daha uzun olsaydı.
---
Ellerini öpüp dualarını ve bereket dolu hediyeler alarak ayrıldık.
-
Bu iki güzel insanlardan biri Dayım Ahmet Ağır ve diğeri de Yengem Hüsne Ağır. Kalpleri güzel olan bu iki büyüğümün yiyenleri olmamdan gurur duyuyorum. Rab'bim Dayıma ve Yengeme her zaman olduğu gibi mutlu ve huzurlu uzun ömürler ihsan etsin.
-
Bu fotoğrafı eşim Fatma Akkaya çekti. Ona da huzurlarınızda teşekkür eder hepinize sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum.

Bekir AKKAYA /İYAD/10.11.2019 /Kumru Haber/Kumru
****** ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 1999 ©©****** ---------------------- - Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ (BEKİR AKKAYA)'ya aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir.-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...