24 Ağustos 2011

KUMRU MAL MÜDÜRÜ HACER GÜRBÜZ’E VEDA

Bir buçuk yıldır Kumru Mal Müdürü olarak görev yapan Hacer Gürbüz’ün Ordu’ya atanması nedeniyle Kumru Yağmur Cafe’de bir iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Kumru Mal Müdürlüğü personelinin yanı sıra eş ve çocukları da katıldı. Müdürlerinin ilçeden ayrılması nedeniyle Kumru Mal Müdürlüğü personellerinin üzüntülü olduğu iftar yemeğinde Mal Müdürlüğü şeflerinden Fazıl
Arıkan “Müdürümüze çok alıştık. Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.” Diyerek duygulu bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Kumru Mal Müdürlüğü personeli adına Şef Fazıl Arıkan Mal Müdürü Hacer Gürbüz’e değişik hediyeler takdim etti.

Şaf Fazıl Arıkan Maliye personeli adına “ Sizden önceki Müdürümüzü aratmadınız. Sizler çalışma ortamımıza kolaylık getirdiniz. Yol gösterdiniz ve rehberlik yaptınız. Aramızdan ayrılmanızdan son derece üzgünüz.” Dedi.

Mal Müdürü Hacer Gürbüz ise “ Uzağa gitmiyorum. Tayinim Ordu’ya çıktı ve sizlerden ayrılmaktan mutlu olmasam da çok uzağa gitmemekten de memnunum. Bundan sonra daha çok görüşürüz inşallah. Tümünüzü hiç unutmamak üzere bir aile ortamı oluşturduk. Hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Samimi sohbetin ardında tüm iftara katılanlarla tek tek ısmarlaşan Mal Müdürü Hacer Gürbüz İlçemizden ayrılarak yeni görev yeri Ordu’ya hareket etti. Bekir AKKAYA/ Kumru Haber/Kumru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...