24 Haziran 2012

ORDU İMAM HATİPLİLER 1 TEMMUZDA BULUŞUYOR


ORDU İMAM HATİPLİLER BULUŞUYORi

Kısa adı ORİMDER olan, Ordu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, 2011 yılında ilkini gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlemeyi planladığı  İMAM HATİPLİLER BULUŞMASI (Pilav Günü) , bu yıl 01 Temmuz 2012 Pazar günü saat:10:00-17:00 saatleri arasında, Eskipazar Camii avlusunda gerçekleşecek.
                   ORİMDER Genel Sekreteri Av. Erkan Temiz,”Programa, Ordu ve İlçelerindeki İmam Hatip Liselerinden mezun olan, bu okulların her hangi birinde, bir gün dahi öğrenim gören, başka bir ilde İHL’de okumasına rağmen Ordu ilinde ikamet eden tüm İMAM HATİP MEZUNLARI VE MENSUPLARI ile, ülkemizde milli ve manevi değerlere sahip nesillerin yetişmesinde görev icra eden bu okullara ve camiaya gönül vermiş tüm halkımız ve basın mensuplarımız davetlidir.
                   Geleneksel olarak her yıl icra etmeyi planladığımız bu programımızda, İmam Hatip camiasının maddi ve manevi sorunlarını müzakere etmek, imam hatip camiası arasında kardeşliğin, birliğin ve dayanışmanın tesisini hedeflemekteyiz.”dedi. Bekir Akkaya/Kumru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...