8 Temmuz 2018

Evlere Şenlik Ama Ne Şenlik

          DÜZOBA ŞENLİKLERİNE YOĞUN İLGİ, KATILIMIN İKİ MİLYONDAN FAZLA OLDUĞU BİLDİRİLİYOR(!)
Düzoba Yayla Şenliklerine Yoğun İlgi(!) Şenlik Uzman Yetkililerinden Alınan Kesin Bilgiye Göre Şenliğe Gelenlerin Sayısı 2 Milyondan Fazla oldu(!).
Şenlikte oturacak bir yer bulamayan bir katılımcıya uzman bir yetkilinin cevabı şöyle oldu " Biz çok sayıda şenlik olduğu için bir buçuk milyondan fazla katılım olmaz diye düşündük. Halk gerçekten yaylalara susamış ve bu yüzden çok katılım oldu.
Biz vatandaşlara şöyle diyoruz. Kardeşim şenlik çok. Keşke oralara gitseydin. Madem gitmedin burayı tercih ettin. O zaman da git Fırınönüne, otur suyun başına, yak mangalı. Al sana şenlik.
İŞTE ŞENLİKTEN İKİ GÖRÜNTÜ. ÇADIRLARDA KURULMAMIŞ, ARAÇLARDA ŞENLİK ALANINA GELMEMİŞ OLSAYDI VE BU İNSANLARI BURALARA YERLEŞTİRMEMİŞ OLSAYDIK BU KADAR İNSAN OBAYA EMİN OLUN SIĞMAZDI.
En büyük şansımız araç boldu ve bir kısım insanları araçlara binmeye davet ettik.
Alan boş gibi gözükse de bu doğru değil. Çadırlarda ve araç içerisindeki insanları da sayarsanız katılımın üç milyonu geçtiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.
Bana inandırıcı geldi. Karar sizin. Ben mi başka bir şenlik alanındayım. Vakit bulursam Düzobaya da uğrayacağım. Bekir AKKAYA / 08.07.2018 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 ©© Sitemizde yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir. ©

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...