18 Mart 2019

ELEKÇİ DERESİ BOYU CHP BAYRAKLARI İLE PIRIL PIRIL

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan belediye başkanı ve meclis üyelikleri seçimi için tüm partiler gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.
            İlçemiz Kumru’da da  belediye başkan adayları ve meclis üyeleri adayları yoğun çalışma içerisinde.  Tüm partilerin belediye başkan adayları  Kumru’nun köyleri/mahallelerini ev ev dolaşarak  seçmenlerle bire bir ilişki kurarak kendilerine destek istiyor.
            Tüm parti ve adaylar sosyal medya hesaplarından da çalışmalarına ağırlık veriyor. Seçmenlerine her gün   yapacakları yeni projelerini açıklıyor.
            Cumhur İttifakı  adı ile bilinen Ak Parti ve Milliyetci Hareket Partisinin ortak adayı Yusuf Yalçuva’nın sosyal medyadan yaptığı çalışmalar dikkat çekiyor. Kumru Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Yalcuva bir gün öncesinden sosyal medya hesabından bir gün sonraki çalışma proğramını takipçileri ile paylaşıyor. Hangi köye/mahalleye ve nerede toplanacaklarını ilan ediyor.
           
Cumhuriyet Halk Partisi Kumru Belediye Başkan Adayı  Osman Cayak ise tüm mahalleleri ve haneleri tek tek dolaşarak seçmenlerden destek istiyor.  Yine CHP adayı Osman Cayak partisinin ve kendisinin reklam afişleri ile dikkat çekiyor.  Son olarak Yukarı köprü ile Aşağı Köprü arasında Elekçi Dersi boyu Turgut Özal Caddesi kaldırım kenarlarındaki ışıklandırma direkleri boyu Cumhuriyet Halk Partisi Bayrakları ile donatılması Kumru’da seçim heyecanını ortaya koyuyor.
            Saadet Partisi Kumru Belediye Başkan Adayı Mehmet Dizek ise diğer adaylar gibi çalışmalarına hızla devam ediyor. Saadet Partisi Başkan Adayı Mehmet Dizek   iki gün önce sosyal medya hesabından Kumru’da yapacağı projeleri seçmenlerine  duyurdu. Bu arada köylerde promosyon olarak verdikleri hediyeler  vatandaşları ciddi manada memnun ediyor.
            Seçime az bir zaman kala Kumru’da seçim heyecanı dorukta. Partiler ve adaylar seçmene ulaşmak için tüm güçlerini ortaya koyuyor.
            Kumru’da seçim çalışmaları tam gaz devam ederken afiş çalışmalarında ve parti bayraklarında bütün partilerin önünde çalışma sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aşağı Köprü ile Yukarı Köprü arasında Turgut Özal Caddesi boyu afiş ve bayrak çalışma görüntülerini ve bu vesile ile gece saatlerinde Kumru Elekçi Deresi Boyunu sizler için görüntüledim.(Aşağıda)

            Bekir AKKAYA / 18.03.2019/İYAD/KUMRU HABER/KUMRU
31 MART SEÇİM ÇALIŞMALARINDA CHP'NİN KUMRU ELEKÇİ DERESİ BOYU BAYRAK VE AFİŞ ÇALIŞMALARINDAN GÖRÜNTÜLER
































****** ©© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 1999 ©©****** ---------------------- - Tüm metin, resim ve içeriğin hakları https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ (BEKİR AKKAYA)'ya aittir. 5846 Sayılı Kanuna rağmen çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir.-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...