31 Mayıs 2010

MİNİKLERİN OKUMA ŞENLİĞİ, BÜYÜKLERİ BÜYÜLEDİ

Kumru Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencileri “Okuma Bayramı Şenliği”ni yetişkinlere yönelik gösteriye dönüştürdü.


Birinci sınıf öğretmenlerinden Zeliha GAFEROĞLU ve Sadık KURNAZ’ın rehberliğinde uzun zamandır hazırlanan birinci sınıf öğrencileri 25’in üzerinde birbirinden güzel gösteri sundu. Kumru Erçallar Kültür Sarayında yapılan şöleni velilerin yanı sıra çok sayıda Kumrulu yetişkin izledi. Yaklaşık İki saat süren ve minik öğrencilerden Yaren Akyol ve
Hazansu Sevim’in sunuculuğunu yaptığı miniklerin gösterileri, salondakileri hem güldürdü hem de düşündürerek büyük alkış aldı.

Öğrencilerin sahnedeki performansı ve yaptıkları birbirinden ilginç şovları velilerin ve özellikle de misafir olarak katılan yetişkinlere parmak ısırttı.

Minik öğrencilerin öğretmenleri Zeliha GAFEROĞLU ve Sadık KURNAZ “Sınıflarında okuma – yazma bilmeyen öğrencinin kalmadığını ve çocukların yeteneklerine uygun 25 kadar gösteride ve tüm öğrencilere rol verdiklerini” ifade ederek “öğrencilerin gösterdikleri başarılardan en az velileri kadar mutlu olduklarını, gecelerine iştirak eden tüm davetlilere teşekkür ettiklerini” ifade etti. Bekir AKKAYA /Kumru Haber/Kumru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...