2 Temmuz 2010

Malmüdürü Muhlis Öztürk'e veda Yemeği (Foto Haber)


2007 yılından bu yana vekaleten Kumru Malmüdürlüğü görevini yürüten ve Kumru’da çok sevilen Muhlis Öztürk’ün görevde yükselme imtihanlarda başarılı olup, müdürlük kadrosuna alınması ve Erzincan’ın Tercan ilçesine Mal Müdürü olarak atanması üzerine Kumru Kınalı Aile Çay Bahçesinde Kumru Mal Müdürlüğü personeli ve ailelerinin katıldığı veda yemeği verildi. Veda yemeğine Kumru Mal Müdürü personelinin yanı sıra Kumru’da görev yapan tüm muhasebecilerde katıldı.



Kumru’da tüm kurumların maliye ile ilgili işlerinin kolay yoldan görülmesi ve düzenin sağlanmasında geldiği günden bu yana çok olumlu katkı sağlayan Kumru Mal Müdürü Muhlis Öztürk’ün ilçeden ayrılması özellikle Kumru Mal Müdürü personeli tarafından büyük üzüntüye neden oldu. Kumrulu esnaflar tarafından da son derece sevilen Kumru Mal Müdürü Muhlis Öztürk’ün veda yemeğinin ardından Kumru Mal Müdürü Personeli adına Şef Fazıl Arıkan tarafından kendisine bir hediye takdim edildi.

Mal Müdürü Şefi Fazıl Arıkan Maliye çalışanları adına “ Müdürümüzün ilçemizden ayrılmasından son derece üzgünüz. Geldiğinden bu yana çalıştığımız ortamı bir aile ortamı haline getirdi. Her birimiz yaptığımız işleri Müdür Bey’in gözetiminde büyük bir keyifle gerçekleştirdik. Tüm maliye çalışanlarının bu moralleri Kumrumuzun vatandaşlarına da yansıdı. Onu çok arayacağımız kesin. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.” Dedi.

Mal Müdürü Muhlis Öztürk’te “ Kumru’dan ve siz değerli meslektaşlarımdan son derece memnun olduğumu bilmenizi isterim. Bilemenizi isterim ki ben Kumru’yu çok sevmiştim. İnsanlarını sevmiştim. Çalışma arkadaşlarımı sevmiştim. Emin olun Kumru’dan ayrılmamdan ve siz dost çalışma arkadaşlarımdan ayrılmaktan son derece üzgünüm. Kim bilir? Bir üç yıl sonra Kumru’ya olmasa da Fatsa’ya gelebilirim. “ açıklamasında bulundu.

Müdür Muhlis Öztürk ,Maliyeci ve muhasebecilerin samimi sohbetinin ardından yemek proğramı son buldu. Müdür Bey’in bir-iki gün içersinde Kumru’dan ayrılarak Erzincan Tercan ilçesini Mal Müdürlüğü görevine başlaması bekleniyor. Bekir Akkaya/ Kumru Haber/Kumru



Editör : Bekir AKKAYA

23 Kişi Tarafından Okundu.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...