5 Ocak 2008

İKİ FİZME KESİNLİKLE TEK FİZME OLMALI! İsmet Kaymak Yazıyor!

Bizler yeni bir oluşumla geleceğimizi daha aydınlık daha güzel hizmetler beklentisi içindeyiz.Bu beklentilere cevap verebilecek gücü kendinizde buluyorsanız Birleşme kararına noktayı koymak gerekir.Tek Başkan tek FİZME olarak yola devam kararını Fizme halkına danışırsanız, buna herkes onay vermiş durumda.Siz iki başkan karar verdiyseniz ki biz öyle haber aldık...Vazgeçmeden bu işi tez elden bitirin...
Peki biz bunu anladık da diğerleri niçin anlamak istemiyor onu birlikte çözelim.Alan razı satan razı olduğu zaman bu bir alış veriş olur.İnsanlar yaşamları boyunca almasını da vermesini de istemesini de bilmişlerdir.Bu başlık altında insanların bazıları razı,kimileri rızadır.Rıza ile Razı dan yola çıkarak İlçemizin Beldeleri ile tarihi bir konuyu dile getirmek istedim.
Belde Belediyelerinin gücü azaldı.Kapanma safhasına gelmiş bulunmaktadır.Yok olmaktansa yeniden diriliş fırsatı doğmuştur.İşi sıkı tutarak,uyanık olmak zamanıdır.Eski adetleri,gelenek ve görenekleri bırakarak,yeni hamlelerle birleşme için zemin hazırlamanın tam zamanıdır.Kimse gücünün üzerinde güç görmek istemiyor.Ama gücünüzde yavaş yavaş
azalıyorsa ne yapacaksınız.Gücünüz sermayeniz bu kadar deyip pes etmeniz mümkün değildir.Son hamlelerinizi iyi kullanıp kalıcı bir isabet ettirmeye var mısınız.Bizler yeni bir oluşumla geleceğimizi daha aydınlık daha güzel hizmetler beklentisi içindeyiz.Bu beklentilere cevap verebilecek gücü kendinizde buluyorsanız Birleşme kararına noktayı koymak gerekir.Tek Başkan tek FİZME olarak yola devam kararını bizler verdik,sizler bunun neresindesiniz.Vazgeçmeden,Mehter marşı gibi iki ileri bir geri hareket etmeden ,çizgimizi bulalım.Bu konuda öyle hassas bir noktaya gelindi ki,artık hata yapan,yada yanlış yapanlar Fizme’yi geriye götürür.Fizmeli o zaman asla da affetmez.Tüm fizme halkı en güzel hizmete layık olduğunu,iyi hizmetleri hak etmiş,Uluslar arası Arenada yerini alması gerekiyor..Sanal gündemleri,sanal senaryolarla gününü gün etme işi bitmiştir.
Günler,aylar ve yıllar gelip geçiyor.Sayısız eksik hizmetler bizi bekliyor.Ne tür projelerle,yada hangi yatırımlarınızla geleceğimize ışık olunacaktır.Diye sorsalar cevabınızı merak ediyoruz.Yaptıklarınızı bizler iyi değerlendiriyoruz.Fizmemiz için bir taş koyanlardan Allah razı olsun.Rızalarda razı olsun istiyoruz.Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır.Sözleri artık bizleri tatmin etmiyor.Gücünüzü yitiriyorsunuz.Mum sönüyor.Dibini de asla ışıtamıyor.Öyle mum yakalım ki,yeni atılımlarla,yeni projelerle Fizmeyi yaşanacak,özlemini duyacak bir Belde yapmaya ne dersiniz.Yetkisi olanlar o mevcut yetkilerini masa üzerine çıkararak,Birlikten dirlik doğar düsturu ile yola çıkarak,BİRLEŞELİM. Tek yumruk,tek Başkan Tek Belde…Güç bende artık” diyebilelim.
Tüm bunları söz üzerinde bırakmadan,içimizdeki fikirleri dışarı atarak gücümüzü göstermeliyiz.Yoksa değişen dünyada eriyip yok olup gidersiniz.Kıymetli zamanlar boşa gider.Birde bakmışsınız ki nefesiniz tükenmiştir..Ölümü tatmış olursunuz .Ondan sonra yetişen nesil ve gençlik hakkınızda ne derler.Sizleri hayırla mı anarlar yoksa şerle mi?Hayırla ve saygı ile anılmasını istiyorsak,Ne iyi adamdı denilmesini arzu ediyorsak,o sözleri söyletme işi bizim elimizdedir.
Rızalar bu arzulanan hedeflere ulaşmayı yeniliklere pencere açılmasını istiyor.Birlikten dirlik doğar.Güçlü iken hizmet gelir.Çağrısı yapıyorlar.A Belediyesini B Belediyesini ortadan kaldırma zamanıdır.Tek ve Güçlü Belediye istiyoruz.Kimsecikler buna alınmasın.Ben kayıp eder miyim.Falancı kazanırsa halim nice olur gibi ağıtlarla dövünmeye gerek yok.Kader zamanıdır.Oyalama,oyalanma zamanı değildir.
Cenab-ıAllah herkesin rızkını da veriyor.Çalışanlara daha çok veriyor.Öyleyse kendi menfaatlerimiz bizi halkın beklentilerine engel olmasın Gelecek nesillere iyi bir zemin hazırlama,daha güzel sosyal hizmetler bizi bekliyor.Lütfen buna engel olmayalım.Biz geleceğimizi aydınlık Fizmemizi güzel hizmetlerle görmek istiyoruz.Hizmetlerin vatandaşa en kısa zamanda ve en verimli bir şekilde gitmesi için çabalar göstermeliyiz.Devir artık toparlanma zamanıdır.Gelirlerin çok olması hizmetlerin bol olması zamanıdır.Tasarruf zamanıdır.Evimizde iki lamba yanıyorsa birini söndürme zamanıdır.Mevcut gelirlerin bir çoğunun personeller,yakıt,elektrik ve su gibi ödemelere gittiğini,Vatandaşa istenilen boyutta hizmet götürmekte zorlandıklarını hep birlikte görüyoruz.Kuru bir inatlaşma ile sen bu partidensin,ben bu partidenim diyerek tatlı bir rekabeti bitirdiklerini görmekteyiz.
Biz birlik dirlik ve düzen istiyoruz.Bizim için Beldemizin çıkarları ön planda olması lazımdır.İllaki benim rengim demeyi bırakarak,kaostan,çamur atma ortamından uzak durarak işimize bakalım.Ortak sinerji yaratmaya değil de bütünlük içinde enerji üretmek için çabalar sarf edelim.
Mahalli seçimlerin eli kulağındadır.Küçük Belediyelerin bir o kadarda küçücük Bütçeleri ile hangi önemli münferit yatırımlar yapabileceklerdir.Yaptıkları yatırımlar bir sonraki seçimlere kadar değilmi?Düşünün…..,Düşünelimki yenilik yaparak,fırsatı da ganimet bilerek İki Belediyeyi birleştirme zamanıdır.Keşkeler sonra fayda vermez .Kimse Fizmenin Kaderi ilede oynamaz.Diye iyi niyetlerimi taşıyorum.Birlik olalım.Dost kalalım.
Hoşca kalalım.
02.01.2008 İsmet KAYMAK

1 yorum:

  1. kan emici istemiyoruz yeter artık ya senlerdir çavdarın her yolunu kestiler. artı aşağıdamlalı belediyesi neden fizme belediyesinin bir sürü borcunu ödemek zorunda kalsın ki. bilirler herkes fizme belediyesi hizmette sınır tanımadığından bir sürü borcu var(mış). malum asfalt yollar yoğurt dök yala, okul dersen insanın yenden okula başlayası geliyor , sosyal hizmette ilçeleri solda sıfır bıraktık süper yani. Allah razı olsun başkanımızdan

    YanıtlaSil

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...