16 Ekim 2008

AK BANK’IN ATEMESİ SORUN OLDU/KUMRU TV


Getirilmeden şova dönüşen, daha sonra geciktirilerek de olsa sessiz-sedasız hizmet vermeye başlayan Ak Bank’ın Kumru’daki ATM’si açılışta haber olmazken bugün KUMRU TV’de sorun yaratması ile haber oldu.
Kumru Tv’de yayınlanan haber aynen şöyle…
Kumru'da AKBANK ATM'sinden Maaşlarını alamayan onlarca memur ile maaşlarını çekemeyen yüzlerce kurum çalışanı çılgına döndü. Çileden çıkan memurlar Bankayı arayınca da terslendiklerine ileri sürdüler



AK BANK GÖREVLİSİ HEM TERSLEDİ HEM DAVA AÇTI
Kumru’ya bir çok Kurum’un da katıldığı bir ihale giren AKBANK, yüzlerce memuru çileden çıkardı. Her ayın 15’inde maaşını almaya giden öğretmenler AKBANK Kumru ATM’sinin ya kapalı ya da çalışmıyor olması ve maaşlarını çekmeye gidenlere “İşlem Gerçekleştirilemiyor” ibaresi ile karşılaşınca çılgına döndü.

SORUN VAR MUHATAP YOK
Vatandaşlar, Polis Memurları ve Öğretmenlerin maaşlarını çekmeye gitmesi ile ana baba gününe dönen AKBANK Kumru ATM’si önünde uzun kuyruklar oluştu.

MAAŞLAR YOK!
Bu arada bazı memurlar ise maaşlarının ATM’de görünmemesi üzerine kurumlarına akın etti. Köylerden maaş için gelen yaklaşık 30 öğretmen Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek maaşlarının yatırılmadığını belirterek şikayetçi olacaklarını belirttiler.

Bunun üzerine Ödemelerden sorumlu Milli Eğitim Şef’i, E.S, Fatsa AKBANK’ı arayarak durumu sordu. Bunun üzerine AKBANK görevlisinden Ahmet Yıldırım; “O bizim sorunumuz değil, Biz işlemlerimizi Elektronik ortamda yapıyoruz” diyerek cevap verdi. Ekrem Saygı ise kendilerine Kumru Mal Müdürlüğü’nden alınan onaylı listelerin Bankaya düzenli olarak sevkedilmesine rağmen bu yanlışlığın her ay meydana geldiğini belirtmesi üzerine, banka görevlisi de, Önce “sesini yüseltme lan”, sonra da “Sen beni biliyormusun, geberticem seni diyerek” teli kapatarak Ordu Milli Eğitim’e şikayet dilekçesi verdiği öğrenildi.

Bunun üzerine Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü’ de, Kumru Milli Eğitim Şefi Ekrem Saygı hakkında soruşturma başlattı.

M. O’DAN, MAAŞINI ALAMADIĞI İÇİN SUÇ DUYURUSU
Öte yandan, maaşlarını alamayan öğretmenlerden M.O da daha önceki ödeneklerini alamadığı ve bu günkü maaşının da yatmadığını görünce Kumru Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyursunda bulanacağını söyledi…
***************WWW.KUMRU .TV***KUMRUDA HABERİN KAYNAĞI

****************

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...