1 Ekim 2008

BAKANDAN GAZİLERE MÜJDE/ MURAT YÜREKLİNİN HABERİ


Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dr.Mehmet Hilmi Güler Fatsalı Gazilerin uzun süredir talep ettiği hizmet binası talebine el koydu. Bakan Güler Fatsalı Gazilere bayram müjdesi vererek kendilerine bir Gazi Evi yaptıracaklarını açıkladı.



Fatsa'ya beraberinde Ordu Valisi Ali Kaban, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu İl. Jn.Komutan Vekili Muhammet Arabacı, İl Emniyet Müdürü Ali Tom ile birlikte gelerek Belediye Park Restaurantta gazilerle buluşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, Gaziliğin çok güzel bir mertebe olduğunu belirterek, "Gazilik herkese nasip olmaz Allah size uzun ömürler versin. Bizler de sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Ülkeye hizmetinizden dolayı teşekkür ederiz Güzel hizmetleriniz başlarına örnek olur" dedi.

Fatsa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Abdullah Eraslan ise Bakan Güler'e, "Bizi ziyarete gelmeniz bizi onurlandırdı. Hizmet aşkıyla yanan Gaziler olarak size minnettarız. Türkiye'de en fazla gazinin olduğu bölge Fatsa. Askerli Şubemize bağlı 280 civarında gazi var. Son aldığımız rakamlarla 201' e düştü. Milli değerlerimize sahip çıkmanız bizi onurlandırdı. Bizim amacımız Gazilerimize saygı gösterilsin, siyasi mülahazalardan bir hizmet binası isteğimizdi. Hizmet heyecanımızı vicahiye çevirmek ,istiyorduk. Bizim istediğimiz dedesi çocuğunu elinden tutarak gezerken zemin katta gidebileceği bir yerdi" dedi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dr.Mehmet Hilmi Güler karşılıklı konuşmaların ardından, "Gazilerin bu isteğine ben el koyuyorum. Gazilerimize, güzel bir Gazi Evi yaptıracağız. Bu Gazi Evi'nin hem temel atmasına hem de açılışına bizzat katılacağım" dedi.

Bakan Güler'in Gazileri ziyaretinde AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Yıldız ve Atıf Yüksel' de hazır bulundu.Murat YÜREKİ/KUMRU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...