3 Mart 2012

KUMRU’DA İSRAİL’İ PROTESTO MİTİNGİ


10 Ocak Cumartesi Günü Kumru İlçesinde, İsrail’in Filistinlilere yönelik soykırımını protesto için bir araya gelen bir grup, İsrail aleyhinde slogan atıp tekbir getirdi
Kumru ilçesinde, WWW.KUMRU.TV, Kumru Girişim Grubu, bazı siyasi parti temsilcilerinin de bir araya geldiği mitingde, İsrail’in Müslüman topraklar üzerinde nasıl ve kimler tarafından kurulduğu anlatıldı.
Mitingi düzenleyen gezeteci İlhan Tinci, İsrail’in, Filistinlilere ve dolaylı olarak ta dünyadaki Müsülamanlara yönelik saldırılarının sebebini anlattı.
Daha sonra, mitinge katılan emekli imam
Mehmet Dinin de İsrail’in kahrolması ve başta Filistinli Müslümanlar olmak üzere dünyadaki zulm altında inleyen tüm Müslümanlar için dua etti.
Mitinge katılanlanlar; “Kahrolsun İsrail”, “Ya Allah Bismillah, Allahuekber”, “Kahrolsun ABD” sloganları atarak tekbir getirdi
Mitingde ayrıca, “Allahım, “Kahhar” isminle Siyonistleri Kahret”, “Farzet Körsün, olur!; El Ele tut, bir taş at kafiri bulur” pankartı dikkat çekti.
Aralarında yaşlı, kadın ve çocukların da bulunduğu grup “kahrolsun İsrail”, “Yahudi ve Hristiyanlardan dost edinmeyiniz” yazılı dövizler taşıdılar. Kumru Yukarı Köprüden Aşağı Köprüye kadar Atatürk Caddesi boyu slogan atarak yürüyen grup olaysız bir şekilde protesto gösterilerine son vererek dağıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...