10 Mayıs 2008

İSTANBUL KUMRULULAR PİKNİK ŞÖLENİ 8 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ ÜMRANİYE TAŞDELAN'DE

Geleneksel Piknik Şöleni 8 Haziran 2008 Pazar günü Ümraniye Taşdelen Piknik Alanında gerçekleştireceklerini söyleyen TARAN, tüm hemşerilerimizi piknik organizasyonuna davet etti.
Kumrulular Derneği, 20 Nisan 2008 Pazar günü Bağcılar Dernek Merkezinde 7. 'sini gerçekleştirdiği kongrede Divan Başkanlığına Derneğimizin kurucu Başkanı Sıtkı DİNLEYİCİ, Divan üyeliklerine de Sezai TORA ve Muhammet GEYİKÇELİ seçilmişti. Yapılan seçimle Dernek Başkanlığına Av. Gökhan TARAN, Başkan Yardımcılığına Abdullah BEYREK ve Cafer ŞENGÖR,
Dernek Sekreterliğine H.İbrahim TOPALCI, Dernek Muhasipliğine Lokman GÜCÜK, Veznedar olarak Mahmut ŞENTÜRK, Yönetim Kurulu Üyeliğine de Hami EYİLİK, Asım ZOLAN, Özcan ÖCEK, Necati SUSAM ve Mehmet ÇEĞE getirlmişti.

Dernek Başkanlığına seçilen Av. Gökhan TARAN, yaptığı konuşmada bu güne kadar dernek faaliyetlerinde emeği geçen tüm üyelere teşekkür etmiş, bu işin bir bayrak yarışı olduğunu biz de büyüklerimizin destekleri ile daha ileri götürmek için çalışacaklarını kaydetmişti.

Hemşerilerimizin kaynaşması için her türlü sosyal etkinliklere hız vereceklerini söyleyen yeni başkan İstanbul Kumrulular Derneğinin düzenlemiş olduğu Geleneksel Piknik Şöleni 8 Haziran 2008 Pazar günü Ümraniye Taşdelen Piknik Alanında gerçekleştireceklerini söyleyen TARAN, tüm hemşerilerimizi piknik organizasyonuna davet etti. *Bekir AKKAYA-Murat YÜREKLİ/KUMRU HABER/KUMRU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...