22 Mayıs 2008

KIZILAY’DAN KUMRU MÜFTÜLÜĞÜNE TEŞEKKÜR

Türkiye Kızılay Derneği tarafından Kumru İlçe Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya, Kumru Müftülüğü Personellerinden Ünal Zengince’ye, Hüseyin Takım’a, Adem Özgen’e ve Tahsin Salgut ‘a teşekkür belgesi verildi . Kumru Kızılay Şube Başkanı Erol Başar tarafından verilen teşekkür belgelerinde “Türkiye Kızılay Derneği Ordu Kan İstasyonumuza gerçekleştirdiği Kan Bağışı kampanyasına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür eder, desteklerinizin devamını dileriz” İfadesi yer aldı.

Belge Takdiminde Müftü Abdullah Pamuklu; "Biz bireysel ve toplumsal bir görev olarak Kumru halkına kan vermeleri gerektiği bilincini vermeye çalıştık. kan vermeyi bir alışkanlık haline getirerek bu bilinçliliği yaygınlaştırmaya çalıştık. Kan bağışı kampanyasına Kumru Halkımızın katılımından sonra kamuoyuna olumlu mesaj verdiğimize inanıyorum. Verdiğimiz kanlara yarın ihtiyaç duymayacağımızı bilemeyiz. Dünyada yapılamayan tek madde kandır. Bizler de bunun bilincinde olarak Kumru Halkının kan bağışı konusunda bilinçlenmesi adına destek verdik. Bundan sonra da Müftülük olarak bu tür kampanyalara destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kumru Kızılay Şube Başkanı Erol Başar’da belge töreninde “ Müftülükle birlikte her yıl yaptığımız “Kan Bağışı Kampanyası” bilindiği gibi son derece başarılı sonuçlanmaktadır. Bu başarıda Kumru Müftülüğümüzün çok büyük bir katkısı bulunmaktadır. Bu vesile ile başta Müftümüzü Abdullah Pamuklu olmak üzere tüm Müftülük personeline çok teşekkür ediyorum.” Dedi. Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/KUMRU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...