1 Haziran 2008

“ KİM VURDUYA GİTTİ BU YÜREK” ŞAİRİ HASAN GENÇAY 05 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 17.30’DA FATSA’DA BUGÜN KİTABINI İMZALAYACAK!

Fatsalı Şairler, Şiir Yorumcuları, Aşıklar Topluluğu ( FATŞAT ) Başkanı Fatsalı Şair Hasan GENÇAY ilk şiir kitabını çıkardı.
Şiirlerini Hikmet OKUYAR imzalı Tanıtım Turizm Kültür Sanat Eseri TÜRKİYE SEVDASI ile şiirsevenlere ulaştıran Hasan GENÇAY kendi adına yayınladığı ilk şiir kitabı KİM VURDUYA GİTTİ BU YÜREK için o5.o6. 2008 Perşembe Günü Saat 17.30’da Fatsa Belediyesi Efendiler Eyvanı'nda İMZA GÜNÜ ve SANAT GECESİ yapacak.

İmza gününün ve sanat gecesinin PROĞRAMI radyo MEGA proğram yapımcısı ŞİİR YORUMCUSU Yasemin COCİ tarafından sunulacak. İmza Günü ve Sanat Gecesi'ne Fatsalı şiir dostları, Ordu ve İlçelerinin Şiir seven Kamu yöneticileri ile Sivil Toplum Kururuluşlarının yönetcileri, Türkiye'nin değişik illerinden aşık ozan şair şiir yorumcuları bestekarlar ve şiirsevenler davet edildi.

KİM VURDUYA GİTTİ BU YÜREK adlı kitapta toplam 128 şiir var.Kendisinden kısa bilgi aldığımız şair GENÇAY kitabın içeriği hakkında her insanın kendinden bir şeyler bulacağını söyledi.

Ordu dışında ilk talebin Şüsiyad Başkanı Hikmet Okuyar'dan geldiğini bildiren Gençay şiiri çok sevdiğini şiirden kazandığı parayı yine şiire harcayacağını duyurdu. Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/KUMRU
İRTİBAT:
GSM: 05335746655
FATŞAT 04524235808

1 yorum:

  1. Fatsa Şiir Akşamları, Fatşat organizasyonu ile gerçekleştirildi. ''KARADENİZ'DE ŞİİR RÜZGARLARI ESECEK'' diyerek dilendirdiğimiz söylem yerli yerine oturuyor.
    FATSA ŞİİR AKŞAMLARI bubdan böyle hep olacak.
    Fatsalı Şair Hasan Gençay'ın imza günü ve sanat gecesi kutlu olsun.Fatsalı sanatseverlere FATSA ŞİİR AKŞAMLARI Adıyla yeni bir etkinlik kazandırdık.Mutluyuz.Sevinçliyiz.
    Kutlu olsun.
    ŞÜSİYAD BAŞKANI

    YanıtlaSil

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...