11 Haziran 2008

AK BANK’IN KURDUĞU “ATM” KUMRU’DA HİZMETE BAŞLADI

Başbakanlığın banka promosyonu genelgesi doğrultusunda Kumru Milli Eğitim Müdürlüğü , Kumru Müftülüğü ve ilçe Emniyet Amirliği tarafında oluşturulan bir komisyon 29 Ocak 2008 Salı günü Kumru Öğretmenevi toplantı salonunda uygun teklifi veren Ak Bank’ın Fatsa Şubesi dört yıllığına Kumru’da ATM kurarak maaşların bu ATM’den alınması kararlaştırılmıştı. Buna göre 15.02.2008 tarihinden 15.03.2012 tarihine kadar Kumru Milli Eğitim Müdürlüğü, Kumru Müftülüğü ve İlçe Emniyet Amirliği mensupları Ak Bank’’ın kurduğu Kumru’ya kurulan ATM’den maaşlarını alacaklar.

Fatsa Akbank Şubesi, kazandığı ihale karşılığında Kumru’ya bankamatik kurmayı taahhüt etmişti. 29 Ocak 2008 Salı günü Yapılan sözleşmede oluşturulan diğer şartlar şöyledir. Bu sözleşme ilgili kurumlarla dört yıllığına yapılmıştır. Ak Bank’la yapılan bu sözleşme doğrultusunda aşağıdaki şartları da beraberinde yerine getirecektir. Kumru’ya uygun bir ATM kurulacaktır. Üyelerin almış olduğu bankamatik kredi kartından aidat ya da diğer kesintiler kesilmeyecektir. Promosyon dâhilindeki memurlar, maaşlarının %60’ı oranında avans kredi çekebilecek ve faiz oranı da banka çalışanlarıyla aynı olacak. Yani %5 oranından düşük olacaktır. Sözleşme dört yıllığına olacak. Yapılacak havalelerden komisyon ücreti alınmayacak. Bu sözleşmenin şartlarından yararlanan her personel alış- veriş yapsın ya da yapmasın kredi kartı olmak zorunda olacak.

Yine aldığımız bilgiye göre Öğretmenlerin Ek-Ders ücretleri ATM ‘den alınamayacak. Ek ders ücretleri yine Kumru’da Ziraat Bankası şubesinden alınmaya devam edecek. *Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/KUMRU
Daha Önceki Haberi Okumak İçin: http://bekirakkaya.blogspot.com/2008/01/promosyon-ihalesini-kumruda-ubesi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...