29 Haziran 2008

HOCAMIZ AHMET ÇAPKU'NUN KİTABI YOK SATIYOR!

Sitemiz yazarlarından ve daha çok Kumru’muzda yaşamış alimlerimizin ve din adamlarımızın hayatlarını büyük bir titizlikle araştırarak yazılarını sitemiz ziyaretcileri ile paylaşan ve yakinen tanıdığımız Araştırmacı Yazar Dr. Ahmet Çapku Hocamızın “Halil Hoca-Halil Tatlıgül” adındaki 440 sayfalık kitabı okuyucularla buluştu. Kayahan Yayınlarından çıkan kitap Bölgemiz alimlerinden Halil Tatlıgül Hoca’nın hayatını içeriyor.

Hocamız Ahmet Çapku’nun titizlikle ve büyük emek sarfederek hazırladığı kitap Kumru’da yok satıyor. Bütün Türkiye’de yayınevlerinde satışa sunulan kitap son derece kapsamlı ve baskı kalitesi ile mükemmel. İnternette de satışa sunulan kitap Halil Hoca’yı tüm yönleri ile ele alıyor.



Araştırılan konuların belgelere dayandırılması ve fotoğraflarla desteklenmesi kitabı daha da anlamlaştırıyor. Ayrıca böyle kapsamlı bir kitap ve araştırma çevremizde ilk olmakla birlikte, bir örneklik oluşturması açısından da önem kazanıyor.

www.kumru.org(kumru haber) sitemizde yayınlanan hocamızın yazılarının böyle bir kapsamlı kitaba dönüşmesi bizim açımızdan da büyük bir mutluluk kaynağı oluyor. Sitemiz adına hocamızı tebrik ediyor, yeni çalışmalarını bekliyor, ziyaretçilerimize kitabı özellikle edinmelerini ve okumalarının öneriyoruz. Bekir AKKAYA/KUMRU HABER/KUMRU
Kitabı edinebileceğiniz adres: www.kitapyurdu.com'dan satın alhhttp://www.kitapyurdu.com/kitap/434582/halilhocahaliltatligul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfamızda yazmak ve paylaşmak isteyeler
kumruhaber@gmail.com bildirebilir...